Драма с дузпи! Коста Рика подчини Гърция (видео)

01:56
Драма с дузпи! Коста Рика подчини Гърция (видео)
Коста Рика победи Гърция с общ резултат 6:4 след изпълнение на дузпи на "Арена Пернамбуко" в осминафинален мач от Мондиал 2014.

Главен съдия бе австралиецът Бенджамин Уилямс.

Преди почивката двата тима бяха особено предпазливи и двубоят не бе особено интересен за неутралните зрители. В 37-та минута след центриране на Холебас Салпингидис остана сам срещу вратаря. Крилото на гърците шутира, но Навас спаси.

В първите минути на второто полувреме тимът на Коста Рика стигна до гол. Брайън Руис шутира по земя от границата на пеналта и прати топката в долния ляв ъгъл на Карнезис. Стражът дори не помръдна.

В 66-та минута Коста Рика остана с човек по-малко, след като Дуарте фаулира грубо Холебас и реферът Бенджамин Уилямс показа втори жълт картон на бранителя.

Последва отчаян гръцки натиск. В последните секунди топката бе центрирана в наказателното поле. Резервата Гекас овладя на гърди, стреля към вратата, Навас изби, но при добавката Папастатопулос се разписа.

Мачът отиде в продължения. Гърците имаха териториално превъзходство, но не съумяха да стигнат до победен гол.

Дузпите щаха да решат кой ще продължи напред.

При изпълнението на единадесетметровите наказателни удари футболистите на Коста Рика не пропуснаха нито веднъж, реализирайки и петте си дузпи. Теофанис Гекас не успя да вкара четвъртата дузпа за гърците. Така с общ резултат 6:4 Коста Рика продължава в следващата фаза.




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

btonev
30.06.2014 10:02

Поредната съдийска грешка..не обичам да критикувам, но се предполага, че съдиите, назначени за мондиала са достатъчно добри, а във всеки мач виждаме по някоя грешка..

shifter_fd
30.06.2014 06:32

И какво стана сега...? Тук се избихте на тема, кой как мрази гърците и защо ги мрази и накрая много щастливи хора, останали будни до късно и гледали едно нещо, което си дойде на мястото след рулетката на дузпите. Беше закономерен завършек на мач, който обаче още в 90-тата минута трябваше да е завършил с победа на "мангалите" от Коста Рика (които, само да не забравя - изпращат своите чисто сърдечни поздрави на ТаТа_Мартино). И за какво тук всички издивяхте, като Гърция е безапелационно, най-бездарният, бездарно класирал се отбор на 1/8 финалите? Колумбийците ги прегазиха първият мач, вторият мач японците, които са 1,60 м високи, играха с центрирания, а накрая Кот'д Ивоар сами се биха (като Шейх Тиоте, вместо да прави страхотно извеждащо подаване към Самарис, можеше директно да си стреля към врата - щеше да е по-ефектно) и дузпа, която я я има - я я няма... А в този мач какво стана? Гърците играеха над ЕДИН час с човек повече срещу Коста Рика и пак нищо не показаха, та трябваше чак в 91-та минута , централният им защитник да изравни резултата. После в продълженията излизат 4 човека срещу два от Коста Рика и тотално се оплитат... бе айде моля ви се - това ли е отбор, който трябва да иде на 1/4 финал на световното??? Играят ми зехтинен футбол - абсолютни палячовци. Коста Рика, поне изненада абсолютно всички със сърцата игра и макар в края на мача едвам да се движеха, пак издържаха на напрежението. А и те от каква група само излязоха... Уругвай, Италия и Англия... ама айде Англия да не ги бройм, че те кога са били някакъв отбор - тук-таме изненадат някой си (а и себе си) с някой 1/8 финал или 1/4 финал и толкова. Италия макар и трагична, игра финал на Евро 2012, а Уругвай без Суарез просто не е толкова стряскаща (за потвърждение са двата мача, в които Суарез не играеше - с Коста Рика и Колумбия *wink* ). Абе това е положението - правдата възтържествува и костариканските "циганчета" са 1/4 финал *cigarette*

shifter_fd
30.06.2014 12:24

Ами ние тук, явно няколко човека сме си се събрали да погледаме световно, а някои екземпляри само смущават атмосферата с техни си теории за еволюцията на котарака Гарфиелд и неговата одисея в света на квантовата физика и молекулярната-биполярна аритметика на тъмната материя в италианските лазания!!! И едно спешно съобщение : от снощи към 2ч вечерта се издирва спешно ТАТА_МАРТИНО! Няколко мангалчета от Коста Рика искат да му подарят торбичка гръцки маслини от марките "Калитас" и "Пропускакис", както и една дамаджана от най-добрият гръцки маслинен зехтин "Гекас Дузпакис".

sdw
30.06.2014 11:00

Ами от груповата фаза малко отбори наистина не заслужаваха да се класират,за сметка на гърците,ако имаше друго разделение на групите разбира се.Не смятам,че с право ме коригираш и провокираш да се повтарям и да пиша отново,като по-голямата част от футболните фенове по света биха ме подкрепили.

RoSKo0o0
30.06.2014 10:14

Те щом не са стигнали до 1/8 финал значи не го заслужават *wink*

sdw
30.06.2014 09:43

Много точен коментар.Мога да се сетя поне за 10 отбора,от тези които отпаднаха в груповата фаза,които заслужаваха повече това място на 1/8.Да не говоря,че за малко да стигнат до 1/4 ...

sdw
30.06.2014 09:41

Може,така станаха европейски.Е не точно така,но играта и не беше по-убедителна от тази,която сега показаха.Много са долни гърците.Много се радвам за Коста Рика,защото заслужаваха повече да стигнат 1/4.

Ginekologa
30.06.2014 09:23

Не може отбор с 2 вкарани гола (единия от дузпа) да мине групите и с още един гол да отиде на 1/4 финал. Това тяхното не е футбол и докато Коста Рика показаха как може да се противопоставят на Италия, Уругвай и Англия, тъпите гърци имаха една победа срещу Кот Дивоар с ужасен късмет и невероятно скучен мач 0-0 срещу Япония. Мразя отбори които не показват никакъв футбол и разчитат само на късмет. 1 мин след гола на Коста Рика имаше умишлена игра с ръка на грък в наказателното поле което си беше за дузпа и червен картон, а съдията нищо не видя. Малко след това изгони играч на Коста Рика ... Нз дали осъзнаваш, че този отбор е вкарал само един гол в редовното време на 4-те си мача и 2 в продълженията (единия от дузпа). Заслужено отпадат и не желая никога повече да ги видя да играят футбол !!!

skiper_88
30.06.2014 06:18

От 1 година сън в гърция и викам на хората ей слабаци мършави долни на бг го казвам и не разбират *lol*

sdw
30.06.2014 10:10

Оня ден си вървя пред нас и гледам джанката се наклонила на една страна.Та кат си казах ще си взема аз не една ми две бири.Ама е така като е топло времето вече *lol*

Messiah
30.06.2014 10:06

Пробвай нещо друго - денс, рап-речитатив ... с говорене на глупости на лош български не става явно...

Chelsea86
30.06.2014 09:48

"Браво" голямо геройство и постижение, което си "заслужава" хвалбата! Само като видях снимката на аватара ти, и всичко доби смисъл. *stop**thumb_down**wink*

overdrive
30.06.2014 02:51

Не си мислете, че Холандия ще минат като пътен знак през Коста Рика. Да не забравяме България през 94. Определено гледайки как се справиха в групите, а всички очакваха да са на последно място с 0 точки и после да вземат осминафинала с дузпи... то направо е същата история като нашата приказка в САЩ. Пожелавам им успех !!

CLOTH
30.06.2014 03:17

Абсолютно си прав, всичко е възможно, а и Костариканците определено имат големи сърца, но все пак има няколко фактора, които няма как да не отбележа : класата на атакуващите футболисти на Холандия, опитът им и най-вече умората, която неминуемо ще е натрупана, след 120 минути и изпълнение на дузпи.

gL_Manekena
30.06.2014 03:14

Никой не си прави никакви сметки, а и няма как.Днес Холандия подцениха Мексико, а К.Р. не показаха това което показаха в групите, така че мача ще е доста непредвидим и все пак се надявам на хубав, бърз и отворен мач без подпирания.

rostislav.kovachev
30.06.2014 02:40

Ехааа, егати показното на биене на дузпи!

Това бил смисъла на този така отблъскващ иначе мач, както и отровата излята в защита на ГЪРЦИЯ?

Да не видях тука барселонци да плюят по "балетистите", защото са от балета и също казват, че Гърция не просто, не са им приятни, ама чак отблъскващи и крайно противни? А, стига, уе/ве!!!

На печелевшите - честито! Както и в много други случаи, гръцки спортисти завоюват успехи покрай съмнителни съдийски отсъждания (2004, Йовчев), но без да са величия, се борят мъжки. Най-логично е да няма реална подмяна на поколенията и това да е последната им достойна изява. Спрямо много други отбори смногократно по-имените състави, изнасят цяло деситилетие грозни победи и прекеасни класирания - показно за всички мижитурки като нас - със скромни състави и способности.

Италия била слаба. Нашите национали защо не разбраха?

За Холандия, Бразилия, и тем подобни - това че се радваме на различни работи, не значи че един от двама ни е лош, смотан, плужек, или друго. Ако не никой не го бе споменал, не бих се сетил, че може и да е така, защото и мен не ме интересува. А въпроса е кой е по-мразен - Реал или Барса? Ние твърдим, че Барса е по-обичана, а Реал гази с държавна подкрепа, както ЦСКА навремето. И като баски, сме естествено по-мразени, и по-малко, но това не може да влия на пристрастията ни, нито пък на феновете на Реал Мадрид.
И естествено силно се надявам Лудогорец да сгъне някой гръцки представител. А защо не и ЦСКА и/или Литекс?

holigan4e
30.06.2014 02:07

Супер нечестно *sad* В редовното време го бях писал 1 и свърши Х , после играх на живо гърците да се класират и гледай кво стана :Х Винаги всичко е против тебе братче *sad*

RMcF_
30.06.2014 02:04

не ги отписвайте Коста Рика, те се научиха в груповата фаза как да играят vs такива отбори като Холандия .. *wink*

gL_Manekena
30.06.2014 02:03

Честито на Коста Рика, безапелационни! Гърците явно не се тренирали достатъчно дузпите *lol* Колелото се върти днес бият Код д'Ивоар с спорна дузпа, утре падат на дузпи!Кръгът е затворен, със здраве.

LMessi_Barca
30.06.2014 02:02

Костаааааа Рикааааааааааааа!!! Айде честито и напълно заслужено*cigarette**beer**beer**beer**beer*

Ginekologa
30.06.2014 01:59

на 1/4 и тези са АУТ , Холандия лесно ще играят 1/2

RMcF_
30.06.2014 01:58

Едно голямо БРАВО на Коста Рика .. УВАЖЕНИЕ, група с Италия, Уругвай и Англия излизаш 1ви, стигаш на 1/4 финал .. те тия ако бият Холандия братче не нам просто..

popi68
30.06.2014 01:58

Гоооооооооооллллллл тук вече и съдията не може да им помогне на тези Гърци пожелавам успех на Коста Рика срещу Холандия тук вече ще се получи мач

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:58

ммм колко сладко , айде честито на Коста Рика заслужено !!!

RMcF_
30.06.2014 01:57

аре да си допием спокойноооооооооооо ..

hoffi
30.06.2014 01:56

И все още, не знам за кой път подред, първият изпълнител на дузпите продължава ! Браво на Коста Рика, ще го помнят това лято много, много години !

Salient
30.06.2014 02:32

Ааааа да, моя грешка. Вярно, че Давид Луиз първи изпълни дузпа! *smile*

hoffi
30.06.2014 02:07

Не, бъркаш се, Бразилците бяха първи

Salient
30.06.2014 02:00

Вчера мисля, че Чили изпълняваха първи дузпите.

Salient
30.06.2014 01:56

Честито класиране на Коста Рика на 1/4-финал!

Crissstiano
30.06.2014 01:56

Супер,заслужен четвъртфинал за костариканците.

monte_carlo
30.06.2014 01:55

Честито на Коста РРика, прекрасно изпълнени дузпи *smile*

RMcF_
30.06.2014 01:55

гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооллллллллллллллллллллллллллл

RMcF_
30.06.2014 01:54

аааааааааааааахуууууууууууу .. ареееееееееее

scouser_pool
30.06.2014 01:54

просто не мога да разбера какво сте тръгнали да се обиждате безцелно в някакъв форум...поне да спорехте за нещо , вие си сипвате ей така просто да има*lol*

rostislav.kovachev
30.06.2014 01:49

Еее, определено се радвам, че по-младите са доста по-необременени с излишни негативни емоции и се надявам да не се променят никога!

Понеже и аз ги мразя гърците, се обиждам да ме наричат нещастно копеленце. След като сте против хейта/омразата, не демонстрирайте омраза към други българи, защото мразели нещо/някой, който Вие не мразите.

А, ако във футболен сайт има коментиращи, които не мразят, това е така, защото са в пубертета и не осъзнават ясно какво, чувстват и към кого. Иначе не виждам друго обяснение, освен, да са путки. И толкова заплашителен тон хич не им прелича, а на мен не ми понася.

За първи път феновете на РМ споделят моите възгледи. много Ви приличаше този сезон 10тата, ама като вземем Суарес и Фалкао няма да ви спаси с обилно кръвотечение, например...

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:46

До коментар [@comment 1659950] от [@user golemiq_geshan]:

налей си малко акъл в празната глава , и не си измисляй , кога съм се правел на патриот бе хахаи кога съм писал за Русия , ла*нар , лягай и пий нещо да се успокоиш така съм ти влязъл в нервите сигурно трепериш от злоба докато си написал поредния си и жалък коментар

scouser_pool
30.06.2014 01:45

кво се обиждате в някакъв форум , гледайте мача просто...като ви е скучно или ги мразите си пускайте филм или Бтв Лейди и чао ви...на мен ми е интересно пък този мач повече от Холандия,Бразилия и тем подобни , излизат и се борят и двата отбора ...

Pablo_escobar
30.06.2014 01:50

Алооо шефа айде я недей да знаеш много ! Трябва да има кавги , боища и такива работи иначе на кой ще се смеем ?

Salient
30.06.2014 01:45

Гърците са по-опитни и мисля, че ще спечелят дузпите.

monte_carlo
30.06.2014 01:45

И аз си мисля,че Гърция ще спечели при дузпите.

monte_carlo
30.06.2014 01:43

До коментар [@comment 1659950] от [@user golemiq_geshan]:

Аз не мразя гърците, просто ен харесвам начина им на игра. Това няма нищо общо с успехите им, просто не са ми симпатичен отбор, както и всеки отбор практикуващ подобен футбол.

Parchonlini
30.06.2014 01:42

Тъпите гръцки Пацавурас *smile* ще бият на дузпите и после си заминават срещу лалетата *smile*

hoffi
30.06.2014 01:41

Ии пак дузпи *thumb_up* И треньора на Гърците го гонят, пък той тръгва да казва кой ще бие *lol*

Nelly_Lazio
30.06.2014 01:40

Гърция били вързопи били незнамкакви ама хората си играят изпуснаха ги преди дузпите

bobygbg
30.06.2014 01:40

До коментар [@comment 1659938] от [@user ivanrealmadrid1]:

До ivanrealmadrid1

Ходил ли си някога в Мадрид, а ходил ли син а мач на Реал. Защото виждам , че така си се кръстил. Аз съм фен на Реал, но реал са по-мразен отбор от Атлетик. В Испания най- мразените отбори са Реал и Барса.

RMcF_
30.06.2014 01:42

важно е инфото, че Реал и Барса са най - мразените в Испания, друго не ме интересува..

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:41

не съм ходил , не знам това какво общо има , нека ги мразят мен това не ме вълнува

RMcF_
30.06.2014 01:41

сериозно ли?

Crissstiano
30.06.2014 01:40

Дано се класират Коста Рика.Излязоха от една много трудна група,където бяха тотални аутсайдери,а и този мач не получиха 100 % дузпа! Симпатичен отбор са.

monte_carlo
30.06.2014 01:39

Дузпи, нещо очаквано, гърците за малко пак да покажат калитарство в последните секунди :0

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:39

не ми се правете на ангелчета , няма човек който да не мрази нещо иили някои , пък какво значение има дали гърците знаели или не ...

Parchonlini
30.06.2014 01:38

Ебахти драмата тоя мач, а тоя Кембъл как бяга в 120-тата минута просто съм потресен *smile*, вчера Неймар в 80-тата минута не можеше да се мръдне схващаше са и т.н.

Deco_Sneijder
30.06.2014 01:38

Тоя Кейлор Навас е по голям и от Очоа хиляда положения извади само най-важното не можа *lol*

bobygbg
30.06.2014 01:36

Бе всъщност те гръците им дреме кво мислите. Те играят мач за 1/4 а вие си ги мразете. След това ще пише, че те са били на световно и са стигнали до няъкде, а за вас нищо няма и да се знае. Само ще си умрете с завистта и умразата.

Salient
30.06.2014 01:43

То това им е единствената радост... Голямата завист и Умраза към изкуствено поддържана фалирала държава...

monte_carlo
30.06.2014 01:33

Ами и аз не харесвам гърците, колкото техни мачове съм гледал, толкова пъти съм умирал от скука, един от най-скучните футболни отбори. Дори не гледах този мач, който се гледа в момента, чак сега го пускам, изненадваще е,че не е свършил 0-0,а има 2 гола :0

bobygbg
30.06.2014 01:33

Защо не мразите Англия, Франция, Италия, Холандия, Испания и Модерна хитлериска Германия. Те доста народи са поробили и още живеят с процентите ,който получават ежегодно от поробени бивши колонии.

bobygbg
30.06.2014 01:28

Незнам какво завиждате на гърците. Ходят си по европейски и световни. Печелят си някак мачовете. Когато ги стигнеме тогав ще им се смееме. Представете си ако Панатинайкос или Олимпиакос хване нашите грандове. Ми те с 2 или 3ти отбори ще ни бият.

gL_Manekena
30.06.2014 01:27

Преди мача казаха че Гърците били тренирали дузпи, след малко ще ги видим

scouser_pool
30.06.2014 01:27

Смешно ми е как го слагате това със съдиите...точно на няква си Гърция никому ненужна държава и джудже на футболната карта им е притябвало на съдиите и Фифа да ги подкрепят...направиха една грешка дето беше 50-50 ситуацията и оревахте света , стискам палци на Коста Рика ама трябва да покажат и игра за да претендирате , че заслужават да бият Гърция

RMcF_
30.06.2014 01:24

еей, тоз Гейлорд Навас мн добър .. *smile*

bobygbg
30.06.2014 01:24

Да бе играят с 3ма съдии. Тва да не е левски - монтана

bobygbg
30.06.2014 01:22

В Коста Рика се говори испански. Ако са бразилци са с Щ

scouser_pool
30.06.2014 01:21

Смешно е просто...пуснали сте еврофутбол или нещо друго за Коста Рика и Гърция като ви объркат сметките ги хейтите*lol* като ги знаете какви са калитковци и как не се предават не знам защо залагате в мач на Гърция*lol*

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:23

не е само това , винаги съм ги мразил , дори и като не съм ги играл

bobygbg
30.06.2014 01:21

Бе и аз по смотан отбор от Германя не съм виждал ама винаги са в топ 5. Щом футболист като Мюлер става голмайстор просто не е истина

RMcF_
30.06.2014 01:19

само един въпрос имам : защо Costa (Коста) Рика и Диего Costa (Коща).. ае де ;д

Double_De
30.06.2014 01:25

Диего Коща е бразилец в Бразилия се говори на португалски. На португалски Costa=Коща на Испански Costa=Коста

Manchester4o
30.06.2014 01:21

Защото едните са от Коста Рика,а другия от Испания *smile*

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:21

защото произношението на испански е Коста , а на португалски Коща

Salient
30.06.2014 01:20

Коста е на испански, а Коща на португалски. *thumb_up*

bobygbg
30.06.2014 01:19

Като си знаел да си ги играл. Ама нали си шубе и играеш пристрастно. Комар не се играе пристрастно.

popi68
30.06.2014 01:19

аз по чиста дузпа от тази не съм виждал

bobygbg
30.06.2014 01:16

Коста Рика са си гола вода. Играха с отбори като Англия и Италия, който са доста слаби. Играха на контра атака. При гърците контра няма, те се защитават което довежда до нов стил на игра на Коста Рика , който те не умеят. Както се вижда гърците играят доста по-добре. Коста Рика при такъв стил не може да играе.

popi68
30.06.2014 01:21

много добри са особено като играят с тримата съдии заедно срещо 10 човека

scouser_pool
30.06.2014 01:14

Кво сте се разциврили за Гърция , много сте зле ...то хубаво Коста Рика повече кефят и като по малка нация ама Гърция ги надиграва + тва не е като съдията да им е помогнал...късмета всеки сам си го предизвиква , кво сте се разхейтили

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:35

аз за нацията се опитвам да не говоря и не я намесвам ,говоря за националния им главно , но по - надолу някои с мозъци на еднодневки много се зассегнаха , сигурно имат роднини каракачани и ги е срам от долния им гръцки произход *lol* раазбира се че в 10 милионна държава има много свестни хора и т.н. ...

scouser_pool
30.06.2014 01:30

еми браво , твой си избор , ама на мен тва ми е смешно да мразиш отбор или нация...аз няма отбор или нация дето да мразя , просто са ми нее*ателни някои и не ми пука ,ама чак да мразя тва не го разбирам както и да е

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:27

най-малко ме вълнува от балканския скандинавския или сомалииския полуостров са, не ги харесвам и това е

scouser_pool
30.06.2014 01:24

Че аз да не подкрепям Гърция?В конкретния мач съм за Коста Рика , ама Гърция показват повече игра така че не виждам какви претенции имате чак такива и не енужно да ги хейтите ...ако не бяха балканска нация а бяха някъде от Африка примерно едва ли щяхте да ги нареждате така.

Double_De
30.06.2014 01:20

да изобщо не им помогна чиста дузпа не свири за Коста Рика за баскетболен прийом. Дано поне стигнат до дузпи за да имат реален шанс и 2та отбора

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:19

абе разбери ,че не може всички да подкрепяме гръсия ? ясно ?

popi68
30.06.2014 01:18

имаше чиста дузпа умишлена игра с ръка в наказателното поле защо съдията не я даде ???????

TaTa_Martino
30.06.2014 01:17

Човек не си хаби нервите да им обесняваш на тези малоумници остави ги да се кефят на мангалите

bobygbg
30.06.2014 01:13

Реал незнам колка са слаби, но на Байер ще им трябват около 30-40 години до 10тата. Европейски шампион не се става всяка година та си ги смятайте.

popi68
30.06.2014 01:13

Ми нали виждате как тикат Холандците много ясно че Гърция им е много по удобна защото Коста Рика може да им създаде проблеми необяснимо за мен е как изобщо Гърция играят на осминафинал ако отидат на четвъртфинал направо няма повече да ги гледам.

bobygbg
30.06.2014 01:10

И колкото да е са вече слаби гърците те са били европейски шампиони. Такива са и Дания. Това се помни а дали си играл добре в някой мачове никой не помни

gL_Manekena
30.06.2014 01:09

Ей това е, да дадът червен за противника и да не им свирят дузпа, и Гърците пак с клизма не могат да бият, жалкари *lol*

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:07

До коментар [@comment 1659883] от [@user TaTa_Martino]:

разкри ме

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:15

и какво ми показва снимката бе ? я кажи да чуем , ако разсъждаваш така и наистина си на 28 , тегли си ножа

TaTa_Martino
30.06.2014 01:09

Ко няма да те разкрия ти си еб*ти явния педал и по снимката на профила ти личи даже

bobygbg
30.06.2014 01:07

Гърция не е кой знае какво, но сравнение с нашият националне отбор си е направо класа. Дано стигнеме скоро тяхното ниво.

popi68
30.06.2014 01:06

Един от най слабите мачове направо не знам как тези отбори играят на осминафинал и въпреки това Гърците са супер слаби ни сидията ги тика цял мач и тук вече имаше чиста дузпа за Коста Рика каква умишлена ръка в наказателното поле съдията спи страничния също какво става тук това световно ми е пародия сега остана да класират Гърция напред това означава да гледаме мач Холандия-Гърция просто смешен мач та нали Холандците ще си направят една лека тренировка направо няма думи за съдийството.

Double_De
30.06.2014 01:04

До коментар [@comment 1659875] от [@user TaTa_Martino]:

Ние не приличаме, но повярвай много нации ни имат за такива *wink*

RMcF_
30.06.2014 01:04

още 30 минути скука, вместо сега светът да е ахнал от постижението на Коста Рика..

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:01

най-противния национален отбор за всички времена са тея

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:04

на мен само този , добре че с Кот Дивоар се сдържах и не ги играх

Ginekologa
30.06.2014 01:02

взеха ми 2 фиша до тук*joking**lol**joking*

dido9730
30.06.2014 00:58

Само да не стане като 2004 с такива мизерни победи и накрая с домакина и да ги разплачат и тях.*joking*

ivanrealmadrid1
30.06.2014 01:06

стига си предизвиквал съдбата ,че наистина са в по-лесния поток и наистина ще се повтори 2004 - от когато ги намразих , след това имат още няколко подобни излизания от групи

dido9730
30.06.2014 01:03

Знай ли са пък, те и 2004 не бяха фаворите ама... пък и като гледам им върви на късмет тая година.*joking*

RMcF_
30.06.2014 01:01

те ако продължат ся, още другия мач хвърчат..

TaTa_Martino
30.06.2014 00:57

аз не мога да разбера как може да подкрепяте Коста Рика я ги вижте само какви противни цигани са не ви ли приличат на братята роми

gL_Manekena
30.06.2014 01:13

Ами така е пич, как ще биеш Италия и Уругвай и няма да спечелиш уважение? Гърция кво направи? 1 загуба, 2 загуба и последния мач с Слоновете вървеше към Х и фвани тая грозна дузпа! Тях ли да уважавам?

Double_De
30.06.2014 01:07

е това си беше най-чистата възможна дузпа на това световно, нито беше спорно положението нито нищо...просто този не си свърши работата...аз предпочитам Коста Рика да продължат нищо че са черни просто с игрите си до сега показаха че са по-достойния отбор от гърците за продължаване напред.

gL_Manekena
30.06.2014 01:03

Как да свири, то толкова грешки има че точно него ли ще хулят ако сгреши?Много подпиране ще им дойде на тия... То бива 2-ни стандарти ама това вече е жалко...

Double_De
30.06.2014 00:59

така сигурно са викали и за БГ през 94....а и Коста Рика заслужаваха да продължат чиста дузпа не свири този слепок съдията

ivanrealmadrid1
30.06.2014 00:54

как може 90-та мин ... да водиш с 1 :0 да имаш червен картон и при гола в наказателното футболистите на гърция бяха повече от защитниците на коста рика ... пффф

katal0neca
30.06.2014 00:52

Е не тея гърци са егати връзмарите *lol**lol**lol*

hoffi
30.06.2014 00:52

'Айдеееее хейтърите ви искам тихи !
не, че съм им фен, ама то вашата омраза е безгранична! И то заради неща случвали се преди много време, и също така неща които нямат нищо общо с футболът !

rostislav.kovachev
30.06.2014 01:26

Каза, че не ти е ясно и ти дадох пример - най-очебодния. Щом не е достатъчен, няма нужда да ти давам примери от миналия век. Похвално е, че не базираш предпочитанията си във футбола на несвързани с него събития - браво! Не ми казвай повече кого и как да мразя, или не, още по-малко да се крия. Ако обичаш... Иначе имат силно поколение, както нашето от 94, но нашите се сринаха 96 срещу Испания, а тия вече 10 г. шляпат. Залогът за Гърция шампион 2004 беше 1:2 000 преди началато на европейското, но никога не съм залагал за Турция или за Гърция... Предпочитам Холандия да играе с тях, защото маймуняците са по-опасни, според мен. Надявам се комични дузпи *scared*

golemiq_geshan
30.06.2014 00:57

Братле , омразата няма нищо общо с това , което се е случило преди еди си колко години ... Мислиш ли , че на тея им пука толкова кво и кога се е случвало ?! Просто българина е завистлив народ и винаги търси най - удобното за него оправдание ... Ако гърците атакуват и в продълженията така , очаквам да победят с 3-1 , напред ЕЛИНИ !!

shifter_fd
30.06.2014 00:52

Жалко, жалко жалко... да им беше свирил дузпата поне тоя

TaTa_Martino
30.06.2014 00:52

А така браво на комшиите тези Коста Рика са супер противни циганета

123321
30.06.2014 00:51

Е това се казва късмет... *lol**lol**lol*

TaTa_Martino
30.06.2014 00:50

Гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол

Salient
30.06.2014 00:38

Едно нещо недоумявам... Гърците нямат кой знае колко по-добри футболисти от нас, футболът, който играят определено не е много по-качествен от този на нашия национален отбор, а в същото време не са пропускали голямо първенство от поне 10 години. Ние от друга страна, тоя век сме били само на едно първенство...

scouser_pool
30.06.2014 01:17

Ми за разлика от нашите не се насират в ключовия момент , това им е качеството...нали виждате какви са самоуверени винаги и как крещят и не се притесняват от нищо , смели са , половината успех във всеки спор , а и в живота е в ума , останалото е талант , но той е излишен ако нямаш манталитета*wink*

Salient
30.06.2014 01:07

Абе както е тръгнало, ще е далеч преди 120-тата дузпата *lol*

gL_Manekena
30.06.2014 00:58

Сега гледай да ти върже и на теб, както каза дузпа в 120 мин. *lol*

Salient
30.06.2014 00:56

Не им е лесна работата *lol*

gL_Manekena
30.06.2014 00:53

Ами ето, кво ти казах докоснати от съдбата... И все пак да имат някви претенции и да им трябват 45 за да вкарат срещу 10 човека ;d

123321
30.06.2014 00:52

*lol*

Salient
30.06.2014 00:51

Може би е така...не съм гледал на нещата от тази гледна точка. П.С. 1-1!

RoSKo0o0
30.06.2014 00:46

Били сме, да... през 681 *lol*

gL_Manekena
30.06.2014 00:44

Е тва е то да си докоснат от съдбата.Майтапа на страна ама ние били ли сме някога сплотени? Освен тази година, ама и това не помогна защото ни решат а и Гърците според мен за по-завършени

TaTa_Martino
30.06.2014 00:42

Просто са единна нация не са като нас предатели и еб*лн*ци

RMcF_
30.06.2014 00:40

лесни групи и много късмет..

gL_Manekena
30.06.2014 00:28

Браво 2-ри жълт дава съдята т.е. червен, ама за дузпата остана безмълвен

quitgame
30.06.2014 00:27

и със 10 червени пак ша ги бият така по добре да купуват билети за гърция

RMcF_
30.06.2014 00:25

Ся не сме в час по история и цивилизация, но историята е такава: Битката при с. Ключ 1914г. тогава са пленени 15 000 и половината ги оспепява другата половина ги оставя само с едно око, а след като цар Самуил ги вижда тая гледка умира..

RMcF_
30.06.2014 00:30

разбира се, както и Клеопатра, Юстиниян, Александър Велики, Бербатов иии.. абе целия Балкански п-ов, та чак до Индия сите са макета ;дд

Nelly_Lazio
30.06.2014 00:26

недейте да забравяте, че СамОил е македонски цар:Д

quitgame
30.06.2014 00:17

До коментар [@comment 1659807] от [@user golemiq_geshan]:

ай ся говори смешко даже дузпа трябваше да има не тук да ми защитаваш тия каракачани те ако играят България и каракачания ша си за тях се 1 бат Сали само че той защитава циганите от расизъм ти Гърците грешка по на долу

Don_Joe
30.06.2014 00:16

Знаех си, Коста Рика са корав отбор и го показват на това световно *beer*.

Salient
30.06.2014 00:13

Евала на костариканците, барем се отвори малко повече мачът сега!

Double_De
30.06.2014 00:12

ей тъкмо мислих да напиша много умрял мач и тези вкараха

y_goshev_96
30.06.2014 00:00

Гърците контролират мача до момента. Според мен Коста Рика, не че толкова показваха супер игра до момента, колкото се възползваха от това, че Италия, Англия и Уругвай играха супер слабо. *smile* Според мен Гърция ще продължи, но да видим. *smile*

quitgame
30.06.2014 00:16

ай ся говори смешко даже дузпа трябваше да има не тук да ми защитаваш тия каракачани те ако играят България и каракачания ша си за тях се 1 бат Сали само че той защитава циганите от расизъм ти Гърците *joking**joking**joking**joking**joking**joking*

hoffi
29.06.2014 23:59

Ако нямах бира за допиване до сега да съм го спрял тоя мач! До момента е на едно ниво с Нигерия - Иран и Япония - Гърция..*sleep*

hristamian
29.06.2014 23:42

това не е мач за осминафинал на световно...

golemiq_geshan
29.06.2014 23:51

Що да не е ве ?! Нали уж големите Коста Рика , дето много играели ?! Ейтакива изсипани типове най ме кефят , дето пишат по 3 по 4-0 преди мача , а после търсят оправдания ... За сега гърци изцяло контролират мача и ако Коста Рика отбора направил НАЙ - МАЛКО атаки на цялото световно от всички 32 финалиста , не предприемат нещо , рано или късно гол във вратата им ще падне и после да му мислят как ще го връщат ! Преди мача казах , че Коста Рика има предимство в атака , но в останалите линии е доста назад , ето че и в атака не са били напред както си мислех !

hoffi
29.06.2014 23:17

Какъв е тоя хейт против Гърците не мога да разбера.. Аз лично във всеки един сблъсък подкрепям европейското !

rostislav.kovachev
30.06.2014 01:08

Прави сте! Бързах, и избързах, и знам, че Калоян му е отрязъл носа, но пак го написах, защото съм на фаза, но идеята бе и е ясна. Оставя на 100, един с едно око, а не половината, а Самуил получава инфаркт в Прилеп на 14 октомври. Това, че македонската държава претендира, че Самуил е техен воил/цар е само повод да споделят нашите не топли чувства към ромейските псета, с които никога няма да сме дупе и гащи. Относно залагането, емоциите вредят, за това рядко залагам на такива, които мразя или не обичам, включае Реал, ако и да имам присантимман (например 10тата). Не съм и се съмнявал, че повечето тук са добре запознати с историята ни. Респект!

RMcF_
30.06.2014 00:22

Василий II Българоубиец..

Rubbin_87
30.06.2014 00:18

Къв Юстиниян бе че и втори.Прочети пак за село Ключ!

poisoh
30.06.2014 00:18

От Василий II е ослелена.

rostislav.kovachev
30.06.2014 00:13

10 000 / 15 000 българска армия ослепена от Юстинян II, без да броим останалите свинщини помежду ни. Какво не ти е ясно? Да не говорим, че през турско, сме страдали повече от фарисеите, отколкото от мюфтиите. Иначе, колкото и да го нищим, дефанзивния футбол с контра атаки ще си остане единствената опция за всички посредствени отбори - во век и веков. Но единствено, коравия характер на отбора, може да превърне тази тактика в успешна. Успех на по-коравите!

gL_Manekena
29.06.2014 23:15

Всеки говори за дузпата на Холандия в 93-94 мин. А никой не каза Гърците как се класираха за 1/8 финала... До тука им беше на Giros-ите

hristamian
29.06.2014 23:10

Гърците са безобразно слаби , но Зевс и други Богове са с тях , както винаги....за Холандия е перфектно да играят с Елада на четвъртфинала....но футбола е проста игра....Дойчланд накрая печели....

Salient
29.06.2014 23:03

1-0 за Гърция от дузпа в 120-тата минута... Очаквам супер скучен мач.

TaTa_Martino
29.06.2014 23:25

Най-тъпия мач ще е тоя от цялото световно заедно с Иран-Нигерия

komara92
29.06.2014 22:52

Пхахах много ми е интересно как някои българи оплюват гърците без причина,докато за сърби,турци и македонци не се споменава нищо?

ivanrealmadrid1
29.06.2014 22:59

какво искаш да се споменава бе , първо такова нещо македонци няма, второ не знам дали знаеш но сърби и гърци не ни понасят, докато турците нямат нищо против нас... нали само робството вие е замаяло главите , не само Турция са ни владели или това сега го разбираш

golemiq_geshan
29.06.2014 22:35

и забравих да напиша , нека оплюването по Гърция да започне сега ...

golemiq_geshan
29.06.2014 22:35

Гърците излизат по - офанзивно от всякога , дано не им изиграе лоша шега и успех на "елини"