Израелски бек вариант за Левски

11:21
Израелски бек вариант за Левски
Левски следи ситуацията около играча на Апоел Петах Тиква Йогев Бен Симон, твърдят медиите в Израел. Той бе основна част от състава, който извоюва промоция за елита на Израел. Той участва в 33 шампионатни двубоя, заработил си е 12 жълти и 1 червен картон. Бен Симон може да играе както като ляв бек, така и като халф. Той е роден на 6 април 1986 година. Сините се нуждаят от засилване в тази зона, тъй като в нея разполагат само с Мики Орачев. Те дори водиха преговори с 23-годишния македонец Яни Урдинов. Двете страни бяха уточнили условията по договора, но в крайна сметка до подписването на такъв не се стигна, информира "Тема Спорт".

Според медиите в Израел Бен Симон става свободен агент от 1 юли. От Апоел Петах Тиква са му отправили предложение, но той не бърза да го приеме. "Агентът му е в София, защото към него има интерес от Левски", пишат в Израел.

Освен за състава от Петах Тиква Бен Симон е играл още за Апоел Рамат Ашарон и Апоел Рамат Ган.

Спортният директор на Левски Георги Иванов вече анонсира, че ще опита да подсили състава с трима до петима чужденци. „Сините“ обаче търсят свободни агенти, защото не могат да си позволят да плащат големи суми.

От "Герена" до момента привлякоха четирима българи защитниците Борислав Стойчев и Радослав Димитров, халфа Лъчезар Балтанов и нападателя Валери Домовчийски.

Тази седмица на сините им предстоят тежки преговори, но за прекъсването на договори на скъпо платени футболисти - Цветан Генков, Дъстли Мулдер и Павел Чмовш. Не е изключено до края на трансферния прозорец да бъде продаден вратарят Горан Блажевич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация