Даугавпилс - Даугава Рига, спечелен

11:05
Даугавпилс - Даугава Рига, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни: 9 познати от 19 мача - 47.4% успеваемост

Залог на деня за 29.06.2014 г.:



Даугава Рига е и по-класният и по-именит тим от двата и логично тук е в ролята на сериозен фаворит. БФС Даугавпилс спечели четири точки в последни си две шампионатни изяви, но днес много трудно, макар и като домакин, ще успее да вземе нещо. Днешните домакините от десет шампионатни изяви на своя стадион до този момент са победили само веднъж, а са паднали цели шест пъти. Даугава също не е убедителен гост с една победа преди този мач и цели седем поражения, но формата му е далеч по-добра, след като взе максимума в половината от последните си десет мача и тук трябва да достигне до пълния комплект точки.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.85

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
29.06.2014 11:54

За началото на следващия месец предлагам промо безплатен ВИП абонамент (за 15-20 дни) на двама бетори, които обаче покриват определни изисквания и не случайно използвам термина Бетори, а не случайни посетители на рубриката. Та изискванията са:

- да не залагат в Еврофутбол
- да са наясно какво е ROI и как се изчислява той.
- да разчитат на определена доходност от бетинга (и да са наясно, че това е процес), а не да залагат като хоби.
- да залагат суми по-големи от 10-20-30лв. на пик.

Общо взето да бъдат хора над средното равнище залагащи на които подобен тим прогнози за малко популярни първенства и дивизии ще им свършат работа и биха представявали реален интерес за тях и по-нататък.

Нека всеки, който има интерес и отговаря на изискванията ми пише на мейла (joro_sotirov@mail.bg) и в края на деня ще отсеем двама, които от утре ще могат да ползват ВИП прогнозите.