Протестна оставка на уругвайския селекционер

09:46
Протестна оставка на уругвайския селекционер
Селекционерът на уругвайския национален отбор Оскар Табарес обяви, че напуска длъжността, която заемаше във ФИФА, протестирайки срещу наказанието на своя нападател Луис Суарес.

"Аз не оправдавам постъпката на Суарес и не мисля, че той не трябваше да бъде наказан. Но наказанието е прекалено тежко", каза Табарес на пресконференция в навечерието на днешния осминафинал с Колумбия.

Суарес ухапа италианския защитник Джорджо Киелини в последния мач от груповата фаза между Уругвай и Италия, спечелен от латиноамериканците с 1:0. Той бе наказан да не играе 9 мача на уругвайския национален отбор и да не се занимава с футбол в продължение на 4 месеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Guardiola10
28.06.2014 12:11

Прекалява се вече с това хапане. Вярно, че не е спортсменско и че се повтори 3 пъти, но изкараха Суарес най-големия урод на света. През годините по терените са били чупени крака, футболисти са улавяни от камерите да пикаят зад спонсорските табели, бити са били съдии и още какви ли не изстъпления са правени, сега целият свят се нахвърли на един човек, че в желанието си да печели хапе. Не го оправдавам - заслужава наказание, но започвам да се ядосвам на известни и безизвестни "специалисти", които го оплюват, все едно е Хитлер. Нито е обезобразил човек, нито е нанесъл някакви телесни щети - оставил е отпечатъци от зъбите си на охапаните, а те изчезват за няколко минути - грозно е, не е джентълменско и е нормално да бъде наказано, но всички прекалиха, щом вече 4-5 дни се дъвче едно и също.

madridista98
28.06.2014 12:15

Прав си! Щом него го наказват за 4 месеца, то Пепе за постъпката срещу играча на Хетафе трябваше 2 години без футбол да е ...

alePSG
28.06.2014 11:58

Точно! Малко му е!! Трябваше поне 8 месеца да не играе футбол!!!

pr0fy
28.06.2014 11:07

Малко му е на тоя канибал бе. Лишете го от състезателни права за 2 години да видим тогава кога пак ще хапе, животно с животно.