Димитър Рангелов премина в Коняспор

10:03
Димитър Рангелов премина в Коняспор
Българският нападател Димитър Рангелов подписа договор с Коняспор. Контрактът на играча е за един сезон.

31-годишният футболист преминава в клуба като свободен агент. Българският шампион Лудогорец имаше интерес към нападателя, като самият той призна, че води преговори с разградския тим. Въпреки това Рангелов е постигнал договорка с Коняспор и ще играе в турската Суперлига.

"Много съм изненадан от това, че нещата се развиха толкова бързо. На терена ще се види точно колко гола ще вкарам", заяви Рангелов.

През миналия сезон Коняспор завърши на 11-о място в турското първенство. Рангелов, който е юноша на Славия, е играл за френския Страсбург, германските Ерцгебирге Ауе, Енерги Котбус, Борусия Дортмунд, Макаби Тел Авив, както и за швейцарския Люцерн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MiTaKa_D
26.06.2014 16:14

Рангелов ми падна в очите, да отиде при турците........*erm*

RMRM7
26.06.2014 12:25

[@link https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAuS3onOQ3uCHbnSofsrlOOE8J_leiQo-u8rwc1hCaPCtTWPva2Q] Това е новият стадион на Коняспор, разполагат със средства и за по-добри играчи от Итандже, Гекас, Хлеб. Рангелов няма да играе в евротурнирите,но няма и да играе в аматьорската А група. Коняспор не играят в Европа,не защото са по-слаби от Лудогорец, а защото конкуренцията в Турция е голяма(Галатасарай,Бешикташ,Фенербахче,Трабзонспор) а в България са Лудогорец,Ботев,Лудогорец Ботев и пак Лудогорец.

persie1992
26.06.2014 11:51

Ми Лудогорец си е гранд от каквато и посока да го погледнете. Айде да видим дали Коняспор ще бият Лацио?

crazy_rabbit
26.06.2014 11:24

За да избере Коняспор пред Лудогорец, или разликата в заплатата е била титанична, или са го гласили за резерва в Разград...

crazy_rabbit
26.06.2014 12:16

Не гранд, а отбор играещ в Европа *wink* Само това имам впревид. Разликата м/у нашите и турските отбори е от тук до небето и то не в наша полза *wink*

Mesut213
26.06.2014 11:47

Извинявай, ама нещо за големия гранд го взимате Лудогорец напоследък, нямаш си представа тия Коняспор как играят, ама нали трябва да коментираш...Един отбор като Коняспор, който няма цели за шампионска титла в Турция, праща двама футболисти на Световното първенство в Бразилия ( Гекас, който изигра няколко мача с Гърция, както и титулярния вратар на Камерун - Итандже ), в отбора играе ветеран като А.Хлеб, като цяло не мисля, че отстъпват на Лудогорец, самозалъгвате се с изявите на разградския тим в Лига Европа, не че ги омаловажавам, ама такова високомерно поведение ще изиграе лоша шега на отбора, дано наистина не се помислят за нещо повече от другите отбори, които се борят за промоция в групите на ШЛ, като Дюделанж ( които не са никак слаби за стандартите на повечето български отбори, разбира се с изключение на грандовете ), защото ще паднат от високо и ще е болезнено.