Стратега поема отбор от Европа, напуска \"Армията\"

08:33
Стратега поема отбор от Европа, напуска \"Армията\"
Треньор № 1 на България за 20 век Димитър Пенев напуска ЦСКА. Стратега лично съобщи новината в обширно интервю за предаването "Спорт Мания" по "Канал 3".

Пенев пое "червените" в много труден момент и за голяма изненада на специалисти и фенове успя да сглоби отбор, който бе реален претендент за титлата. След това наставникът бе сменен от племенника си Любослав и в момента той е член на Управителния съвет на "армейците". Пенев обаче смята да напусне, тъй като има оферти от чужбина.

"Излизам от ЦСКА, за да поема отбор от Европа. Имам още няколко оферти. Димитър Пенев винаги е готов за предизвикателства. С ЦСКА се разделям само на документи, защото никой не може да прекъсне връзката ми с този клуб", призна Пенев.

В обширно интервю Стратега разкрива деликатни подробности от своята кариера и мнението си по редица наболели футболни въпроси. Целият разговор ще бъде излъчен от 17:00 часа утре в "Спорт Мания" по "Канал 3".

"БФС трябва непременно да махне клубните президенти от Изпълкома, за да няма частни интереси. Помощник-треньорите в ЦСКА пък не си свършиха работата в екипа на племенника ми Любослав", сподели още Стратега.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Azzurra
27.06.2009 22:24

Точно! То пък и едни стратези са и двамата...
"Да си стяга шортите". Кой да си стяга шортите бе Любо...?! Жалки сте! *thumb_up*

Restyle
27.06.2009 20:00

Еми как няма... Той Пенев квото и да направи все ще си останат с "Конкуренцията"... *lol* Айде ся и тоя се издъни... Кво прайте бре ?! *erm*