Босна би Иран за престиж (видео)

20:51
Босна би Иран за престиж (видео)
Националният отбор на Босна и Херцеговина победи Иран в последен мач от група "F" на Мондиала. Двубоят приключи при резултат 3:1 за балканския тим, което бе и първа победа за него на Световно първенство

Преди двубоя в Салвадор Иран имаше минимални шансове за класиране в следващата фаза, но поражението от Босна означава, че и иранците напускат надпреварата заедно с балканския тим. Босна имаше две загуби в първите си два мача на Световното, но все пак завърши с успех, който се явява и историческа първа победа за младата държава на световни финали.

С него Босна зае трето място с 3 точки, докато Иран остана на последна позиция с 1. Напред продължават отборите на Аржентина с 9 точки и Нигерия с 4.

Стартови състави:

Босна:
Бегович, Вршайевич, Спахич, Коласинац, Бешич, Пянич, Ибишевич, Сушич, Шунич, Хаджич, Джеко

Иран: Хагиги, Хажсафи, Хосейни, Садеги, Полади, Некунам, Шоджаей, Теймуриан, Монтазери, Дежага, Гочханеджад


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deco_Sneijder
26.06.2014 00:32

Достойно завършиха Босна,безспорно са класен отбор,жалко за тях,можеха много повече,ако не бяха ги порязали сега те щяха да са на мястото на Нигерия*thumb_down*

aa2
25.06.2014 19:39

Реза наистина заслужава да вкара гол на това световно!Този футболист за последните 2 мача изпусна около 5 100%-ови положения, но не, защото ударите му бяха лоши, а защото вратарите бяха уникални!Надявам се момчето да вкара днес, но не и да се класират Иран напред, защото не могат да представят нищо интересно на 1/8 финалите!

vlatkyn
25.06.2014 19:27

Тук Босна ще пусне на Иран и ако Аржентина бие ето ти изненада.