Пенев: Липсва ми ежедневната работа

17:06
Пенев: Липсва ми ежедневната работа
Първата си пресконференция като старши треньор Ботев Пловдив даде днес Любослав Пенев пред пловдивските медии в деня, в който клубът обяви официално, че спира строежа на новия стадион. Наставникът бе представен от изпълнителния директор Тервел Златев.

"Аз съм максималист и съм сигурен, че ще се вложат изключително много усилия", каза Пенев. Той допълни, че е доволен от първите две седмици, от старанието на момчетата и е сигурен, че ще има добри резултати.

"Млад треньор съм, липсва ми ежедневната работа" - така обясни Любослав Пенев решението си да съвместява треньорския пост в Ботев с длъжността си на национален селекционер на България. "Не е имало дискусии по двойното ми назначение и както виждате, вече съвместявам работата си", каза още той.

Пенев е набелязал вече трима футболисти, но не пожела да спомене имената им. Той каза, че няма да бърза да освобождава играчи на Ботев, още повече, че ще има и дублиращ тим, който ще бъде трамплин към мъжкия състав. Всички ще се подготвят по методиката на представителния отбор, каза още той. Относно идеите за налагане на младите играчи, Любо Пенев каза: "От днес за утре няма да стане, ние имаме много таланти по школите, но трябва време. Сериозна дългогодишна работа, за два дни няма как да се получи. Това е заварена ситуация, аз като треньор няма да се лишавам от добри футболисти, за да ощетявам отбора."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация