Трансферен часовник (27 юни)

14:54
Трансферен часовник (27 юни)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



21:15 часа: Фулъм се готви да извади 8 милиона лири за бразилския нападател Жо. Футболистът е собственост на Манчестър Сити, но през януарския прозорец бе пратен под наем в Евертън.


20:47 часа: Треньорът на Ювентус Чиро Ферара желае да привлече в отбора защитника на Наполи Фабиано Сантакроче.


20:22 часа: Лион стана поредният клуб, който прояви интерес към нападателя на Лацио Горан Пандев. Футболистът е още в полезрението на Ювентус и Байерн Мюнхен.


20:07 часа: Патрик Виейра може да се завърне във Висшата лига и да облече екипа на Бирмингам.


19:16 часа:  Уигън може да се раздели с нападателя си Оливие Капо. Очакваната цена, която англичаните ще поискат за футболиста, е 3,5 милиона паунда, а интерес към него има от големи френски отбори.


18:48 часа: Трансферът на Димитър Макриев в Левски никак не е сигурен. Нападателят съобщи, че все още е играч на израелския Ашдод, като има голяма възможност да остане в тима. Освен предложение от страна на "сините", за Макриев са пристигнали още две оферти от Белгия и Гърция.


18:25 часа: Трансферът на датчанина Кристиан Поулсен от Ювентус във Фенербахче окончателно пропадна, съобщава "Скай Спортс".


17:50 часа:  Мениджърът на Диего Милито и Тиаго Мота Фернандо Идалго съобщи, че двамата футболисти на Дженоа вече са играчи на Интер.


17:41 часа: Турският национал Нихат се завръща в Бешикташ. Новината бе официално потвърдена на интернет страницата на испанския му клуб Виляреал.


17:07 часа: Малага си осигури услугите на вратаря на Депортиво Ла Коруня Густаво Мунуа.


16:57 часа: Четирима нови футболисти са пристигнали на проби в ЦСКА, съобщиха от клуба.


16:49 часа: Един Дзеко е трансферна цел № 1 на Милан, но ако трансферът му пропадне, "росонерите" ще се насочат към друг футболист, когото отдавна следят – Емануел Адебайор от Арсенал.


16:46 часа: Рома ще се опита да привлече поне един нападател през лятото, като Хулио Круз, Андрий Шевченко и Клаас Ян Хунтелаар са набелязаните за трансфер футболисти.


16:28 часа: Капитанът на спечелилия промоция във Висшата лига Уулвърхемптън Джоди Крадък удължи договора си с клуба, съобщава "Скай Спортс". Защитникът подписа днес контракт за още една година.


15:41 часа: Давиде Ди Дженаро официално се завърна в тима на Милан, след като играеше под наем в тима на Дженоа.


14:54 часа: Милан и Челси преговарят за трансфер на Андреа Пирло в лондонския клуб, твърди "Тутоспорт". Двата клуба обаче за сега са далеч от споразумение, тъй като "росонерите" искат 25 милиона евро, а "сините" предлагат само 15.


14:12 часа: Халфът на Левски Николай Димитров не крие желанието си да премине в Стяуа.


14:07 часа: Французинът Грегори Акселрод е пристигнал на проби в ЦСКА, съобщиха от клуба.


13:59 часа: Халфът на Виляреал Матиас Фернандес ще играе в Спортинг Лисабон от новия сезон, потвърдиха в официално съобщение от португалския клуб.


13:22 часа: Манчестър Сити ще направи всичко възможно, за да привлече голмайстора на Барселона Самуел Ето’о. "Гражданите" са готови да платят 30 милиона паунда за играча.


12:56 часа: Английските медии отново подкладиха слуховете, че българският нападател на Манчестър Сити Мартин Петров може да премине в Тотнъм. Според информациите, при добра оферта "гражданите" са готови да се разделят с крилото.


12:35 часа: 35 милиона паунда е сумата, която Ливърпул ще поиска от Реал Мадрид за Шаби Алонсо. Шефовете на "мърсисайдци" отричат да са получавали оферта от "кралския клуб", но халфът на няколко пъти намекна, че може да напусне.


11:54 часа:  Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън иска да вземе Карим Бензема още това лято, сподели агентът на играча Карим Джизари. Английският шампион предлага 40 милиона евро за младия нападател на Лион, който е и трансферна цел на Барселона и Реал Мадрид.


11:39 часа: Тотнъм желае да привлече младия играч на Интер Виктор Обиня. "Шпорите" са предложили 6 милиона паунда за правата на футболиста.


11:12 часа: Тотнъм определи цена от 18 милиона паунда за нападателя Дарън Бент, който е желан от Съндърланд.


10:28 часа: Нападателят на Палмейрас Кейрисон вече е уговорен за Барселона, съобщи снощи каталунската телевизия TV3. 20-годишният реализатор ще акостира на "Камп Ноу" срещу 13 милиона евро плюс 3 милиона бонуси.


09:57 часа: Астън Вила е много близо до подписване на договор с нападателя на Барселона Ейдур Гудийонсен. Сумата, която "бирмингамци" са готови да дадат е между 5 и 7 милиона паунда.


09:31 часа: Полузащитникът на Барселона Яя Туре подписа нов договор с "каталунците", съобщава официалният сайт на тима. Контракт на халфа е до 30 юни 2012 година, а сумата за неговото разтрогване се равнява на "скромните" 100 милиона евро.


09:14 часа: Хавиер Савиола ще подпише договор с Бенфика, съобщава испанският вестник "АС". От португалския гранд също са потвърдиха новината, като съобщиха, че аржентинецът вече е техен играч за сумата от 5 милиона евро и за срок от три години.


08:33 часа: Фиорентина готви да предложи 10 милиона евро за изгряващата шведска звезда на холандския Грьонинген Маркус Берг. Интерес към футболиста има и от Аякс.


07:47 часа: Мениджърът на английския Блекбърн Сам Алърдайс съобщи в интервю за "Индипендънт", че желае Рууд ван Нистелрой в състава си от следващия сезон.


00:22 часа: Испанският колос Реал Мадрид обяви официално португалската звезда Кристиано Роналдо за ново свое попълнение.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cr_Rona7d0
27.06.2009 22:26

искам да попитам зашто на главната картинка на темата няма рибери ?

Hirtos
27.06.2009 13:28

Барса са оцелили в десетката с привличането на Кейрисон. Жалко за Палмейрас обаче, сега трудно ще му намерят заместник този сезон.