Уругвай изхвърли Италия от Мондиала (видео)

20:50
Уругвай изхвърли Италия от Мондиала (видео)
Отборът на Уругвай се наложи минимално над Италия в директен сблъсък за второто място в група "D" на Мондиала в Бразилия и се класира за елиминационната фаза на турнира. Двубоят на "Арена дас Дунаш" приключи при резултат 1:0, като единственото попадение бе дело на Диего Годин в 82-ата минута.

Първото полувреме на мача премина сравнително равностойно. Привидно италианците владееха повече топката, но като цяло головите ситуации пред двете врати липсваха.

Първото по-чисто положение за откриване на резултата в мача се откри пред урусите в 32-ата минута, когато Буфон трябваше да направи две важни намеси, за да опази мрежата си суха след последователни удари на Суарес и Лодейро.

През втората част тимът на Уругвай взе инициативата в свои ръце и упражни натиск в търсене на победата.

В 58-ата минута Кристиан Родригес получи извеждащо подаване зад противниковата отбрана, но последвалият му диагонален удар с левия крак не намери очертанията на вратата на Буфон. Секунди по-късно Маркизио влезе остро в краката на Аревало и главният арбитър на срещата - мексиканецът Марко Родригес, показа директен червен картон на италианския национал.

В 66-ата минута Суарес излезе на добра стрелкова позиция в наказателното поле на Скуадра адзура, но Буфон отново показа класа и изби топката в корнер.

Срещата вървеше към равен резултат, което класираше Скуадра Адзура, но в 82-та минута Диего Годин отбеляза златното попадение за урусите, което класира отбора му на второ място в групата. Момчетата на Чезаре Прандели имаха нужда от равен резултат или победа, за да продължат напред, но по-малко от десет минути преди края на мача Годин отбеляза след изпълнение на корнер.

След гола на Годин, Скуадрата имаше възможност да изравни резултата след пряк свободен удар, но вратарят на Уругвай спаси. С победата си Уругвай си уреди среща най-вероятно с Колумбия на 28 юни в Рио де Жанейро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

scouser_pool
25.06.2014 14:37

Иначе , няма спор , Суарез заслужава наказание , просто виж една случка на Пепе където той ако не се бъркам получи 8 или 10 мача [@link http://www.youtube.com/watch?v=uh_C8CIFN7M] ...виж с каква злоба го рита , как се опитва да го нарани , аз не толерирам агресия и не подражавам на Суарез , но ако Суарез получава 10 мача , то такива груби прояви трябва да са поне 15 така мисля аз , има и много други случки където футболист прави някоя глупост и си излива злобата и получава 5 мача наказание например , Суарез също заслужава да пропусне това Световно най-вече защото му се случва за 3ти път , но не аз колкото и да са несъгласни някои хора с мнението ми , не смятам , че проявата му е особено агресивна и не оставя същата вреда като един ритник примерно на Пепе,Де Йонг,Бартън,Кантона и т.н и т.н. , Суарез просто е измамник и опитва да печели мачове с такива трикчета , които се надява съдията да не види , но в крайна сметка аз се концентрирам върху вредата която може да остави върху противника , нито Киелини нито Иванович са в болница или контузени за 6 месеца или изпитват огромна болка , така мисля аз ...ако си несъгласен разбирам , но няма нужда да ми се подиграваш , добре прочетох коментара ти и осъзнавам , че имаш право за доста от нещата , но в крайна сметка съм си направил извод*smile*

scouser_pool
25.06.2014 14:28

Като за начало , ти написа "влизанията дори и те да са с риск за голяма контузия са част от играта, хапането не е" ...а аз обясних , че съм съгласен когато влизанията са при игра за топка , но в същото време имаш един Де Йонг или един Пепе ,или Бартън , който си избереш , които се опитват да наранят противника без никакъв умисъл да играят с топката всъщност , получаваш наказания от 3-5 мача , съгласен съм подчертавам отново да влезеш в игра за топката и да нараниш някой без да искаш , но когато скочиш като Де Йонг с краката напред в гърдите на Алонсо при положение , че топката е далеч от него не мога да си обясня това с какво е по-малко агресивно от ухапване...в никакъв случай не защитавам Суарез за това което направи , това за 10и път го казвам , въобще не съм пристрастен и въобще не го обяснявам това , защото е Суарез от Ливърпул , аз упреквам правилника и наказанията , а не защитавам Суарез , разбира се като го направи 3 пъти вече е безумно , но проявата му е като всяка друга с която южноамерикански и други футболисти се опитват да измамят , разликата е , че едно ухапване ще те боли 5 секунди , а да риташ някой може да го контузиш или да му счупиш кост*smile*

Nelly_Lazio
25.06.2014 10:44

порязаха и Италия суарез е обиновенно животно куче или нещо подобно

vlatkyn
25.06.2014 09:42

Всеки, който мисли, че да хапеш противника като плъх е нормално и маловажно е тъп дебил нуждаещ се от психиатрична помощ.

kolarov13
25.06.2014 09:33

съдиите на това световно сигурно са най-трагични , всеки мач фатални грешки правят ...

Ginekologa
25.06.2014 08:54

Велико! Скандинавец позна, че Суарес ще ухапе някого на Мондиала и спечели 2000 евро. на линка е фиша долу

Ginekologa
25.06.2014 08:52

[@link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203153013639248&set=gm.315353598622475&type=1&theater]

spartacus123456
25.06.2014 02:59

Той не ги хапе ! Просто зъбите са му големи, а бас държа, че Киелини го е ударил с рамо...по ЗЪБИТЕ ... *lol* *lol* *lol*

MasterShinobi
25.06.2014 00:26

Много се изкефих на тоя сблъсък. Браво на Уругвай. *smile*

NortBanckTerace
25.06.2014 00:17

Суарез няма да пилучи наказание. Някой правила във ФИФА и УЕФА се разминават така че споко Суарез е титуляр в следващия мач. А за хапането преди Суарез да ухапе Иванович имаше подобен случай с Дефо и Масчерано(докато беше в Уест Хем) и негрото не получи и един мач наказание така че не му отдавайте голяма чест на това хапане Вьолер като наплю Гулит да не беше по красиво или Марадона като вкара гол с ръка.

aa2
25.06.2014 09:21

Извинявай, че ще ти го кажа, но си адски прост!!!Как може да кажеш ''...така че не му отдавайте такова внимание на това хапане'', ми какво да го правим бе?Във футбола тези неща се наказват с червен и няколко мача наказание.Това, че еди си кой не бил наказан за нещо подобно не означава, че този случай не трябва да бъде наказан.По твоята логика щом Ставийски не влезе в затвора за това, че остави инвалид онова момиче когато я блъсна карайки пиян значи никой не трябва да бъде наказван за убийства, шофиране в пияно състояние, изнасилване и други такива....Наистина си много тъп!!!

rostislav.kovachev
24.06.2014 23:31

Ха-ха, много сте отвратени от хапльото, бе *joking*
Всички непозволени средства се употребяват в различна степен от най-добрите играчи, във всички спортове, като най-важното е да не те хванат и да неутрализираш противника.

Хапе ги, защото изглежда, че уж се е блъснал и е случайно, а вероятността да предизвика неприемлива реакция от ухапания е огромна.

Барса ще е много лоша тая година, усещам *joking*
То от гмуркане и хапане, няма да остане чалъм да се покефим на футбола...

Hazarddddd
24.06.2014 23:19

На тоя мръсник Суарез му се разминава за втори път хапането. Ако го бяха изгонили и в двата мача, в които ухапа съперниците си, резултатът щеше да е различен. Пожелавам му да го накажат да не играе повече на световни първенства. Дори да приемем, че ухапа Киелини, вижте само поведението му след като го ухапа. Абсолютен мръсник! Преди този мач той ми харесваше все повече и повече. Срещу Англия ми напълни душата с играта си, но след тази изцепка вече ми е един от най-противните футболисти!

scouser_pool
24.06.2014 22:43

Суарез е удивително глупав , вече почвам да се съмнявам в психиката му , та и хем знае , че камерите следят всяко негово действие с миналото си и репутацията , които има и пак...потресен съм и ми е много интересно всъщност каква е причината , ясно е , че извън терена едва ли се държи така , изглежда доста човечен и повечето хора , които го познават като Роджърс,Джерард и т.н. говорят само хубави работи за характера му извън терена , но очевидно гори във футбола , не мога да си обясня само защо ги хапе , а не примерно да го дръпне за фланелата или нещо такова като иска да печели толкова много мачовете*lol* От друга страна обаче не мога да разбера защо го наказват толкова много за подобна проява , въобще не съм пристрастен , защото подкрепям Ливърпул и не удобрявам по никакъв начин постъпките му , но едно ухапване ще те боли 5,6 секунди не повече и отнасяш 10 мача за това , а някои хора искат и да го накажат да не практикува футбол*confused* В същото време едно грубо влизане където рискуваш здравето на футболист и в някои случаи дори го контузваш за повече от 6 месеца като случая с Фалкао и наказанието за подобна проява е 3 мача макс ???*wonder* Откъде на къде , не разбирам логиката , да не е разбираема олигофренщината на Суарез, но чак пък да го наказват и третират по такъв жесток начин не мога да си обясня аз лично , още повече , че тая женка Киелини цял мач се превива все едно са му отрязали ташаците*erm*

Double_De
25.06.2014 14:25

добре, извинявам се мирвам

scouser_pool
25.06.2014 14:21

Ами не съм те обиждал докато не започна да се заяждаш с мен , да ме иронизираш и да ми се подиграваш , няма как да проведем цивилозаван чат така , казваш ми , че пиша тъпотии , иронизираш ме и ми се подиграваш за това , че ми е спрял интернета , което действително се случи и аз няма какво да направя по този въпрос , целта ми не беше да си пишем глупости и заяжданки , както виждаш в доста хумористичен вид го добавих това с интернета , което за пръв път става и не беше нужно да ми отговаряш по този начин , и ако беше прочел добре моя коментар щеше да знаеш , че съм съгласен с част от нещата , които написа....

Double_De
25.06.2014 13:57

Твоя коментар не може да се осмисли, защото е лишен от всякаква логика, или да ти го кажа малко по-клиширано ''ти му говориш то си приказва'' накратко това ти беше коментара. И като не можеш да кажеш нещо смислено и логично почваш да обиждаш, така е най-лесно нали бай ганьовецо?!? Хайде плачкай сега за любимия си канибал, който с тези постъпки които прави заслужава да бъде наказан не за 10 или 15 мача, а поне за 1 година барем вземе да се осъзнае какви простотии прави! Ама какво да очаквам от човек който му подражава, сигурно си същия агресивен дечко, който още не знае за какво е жив на тази планета.

scouser_pool
25.06.2014 13:21

Осмислих ти коментара , просто е тъп и не струва , а явно ти си още по-тъп , защото не успя да осмислиш моя , в същото време си дошъл да се заяждаш и да си показваш олигофренщината , честито , печелиш награда за най-голям дразнител *tongue*

Double_De
25.06.2014 12:38

А бе ти май не можа да осмислиш последния ми коментар и пак си пишеш твоите тъпотии, хвани го прочети отново помисли малко над това което съм написал и тогава ми отговаряй. Е как можа да не ми изпратиш този качествен коментар тцтцт много ме е яд дейба, вземи си ги записвай някъде преди да ги постваш, че сега ще те мъчи цяла седмица. Не ми дреме за Суарез дали ще го накажат или не, просто ти казвам какво ще се случи и ти обясних защо ще се случи. Хайде сега почни да мислиш някой качествен коментар, но внимавай да не ти спре нета отново.

scouser_pool
24.06.2014 23:51

Оф написах ти много обяснителен и обоснован анализ на ситуацията и защо наказанието е неприемливо , но ми спече интернета точно преди да го изпратя , ебхати*lol* ...беше много качествен коментар , може би най-дългия и смислен , който съм писал в тоя сайт , фрустрирах се ужасно , заеби*lol* П.С. с две думи , не смятам , че Суарез задето ухапва безобидно някой заслужава 10 мача , а Де Йонг като влезе без умисъл за игра с топката срещу Алонсо дори да не получи наказание от 0 мача , или пък Пепе , който риташе един футболист многократно при спряна игра докато беше на земята безпомощен 5 мача или нещо такова беше*joking* Но да Суарез е тъпак пълен , цял свят го наблюдава и пак го прави, все пак повече от 3 мача наказание за такава проява в която липсва екстремна агресия или насилие аз не виждам причина да има , добре знаем , че го наказват , защото е странно и невиждано досега , а не понеже наказанието съответсва на вредата , която Суарез оставя след проявата(както споменах максимум 3 секунди болка , а това с бактериите не го вярвам толкова , щом слюнката им толкова бактерии хората как се целуват и остават невредими*lol* ) ....е , не беше с две думи , но коментара , който не успях да изпратя беше по-качествен , отчаях се вече от тази мисъл , пращам го , bye*thumb_up*

Double_De
24.06.2014 23:20

влизанията дори и те да са с риск за голяма контузия са част от играта, хапането не е ! Дано успееш да го проумееш! Това което прави Суарез не е нормално, и не му е нито за 1ви нито за 2ри път, може би за това наказанията са такива....просто това изглежда доста странно и примитивно, нелогично ако щеш. И не си мисли че хапането е по-малко опасно от тежка контузия, ако не знаеш в устата на човек и в неговата слюнка има милиарди бактерии.

rostislav.kovachev
24.06.2014 22:06

За сега само Суарес загатва, че е готов на всичко за родината (също както дон Диего Арманадо Марадона).
Ако вкара със зъби ще го призная *joking*

fred_duffy
24.06.2014 21:49

То беше ясно на всички че италианците ще легнат - не е случайно че си купиха билети предварително

petko9305
24.06.2014 21:49

Няколко човека бяха споменали, че Италия в квалификациите не си дава зор, а на големите форуми показват истинското си лице... е днеска, а и предишния мач в групата, Италия доказаха че това си е играта им по под-разбиране тоест играта от квалификациите.

pesholudiq
24.06.2014 21:39

тоя суарез ще отреже някоя ръка и пак никой нищо няя му каже...

Hitchhiker1902
24.06.2014 21:39

До коментар [@comment 1656923] от [@user korektor]:

Нито се ебавам, нито си тъп. Просто като стане дума за зъби - имам някои професионални изкривявания...

lastsentinel7
24.06.2014 21:31

[@link https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10330521_1450787968514185_7215518880308372534_n.jpg]

quitgame
24.06.2014 21:26

И да не хапе ми дори да яде хора пак е най добрия така че тихо

popi68
24.06.2014 21:24

Добре стана Италия прави компания на Англия и двата отбора са много слаби като гледам Италия пък какво да кажем за нашия национален отбор мнооого въпроси поражда това но няма кой да го зададе, все пак пожелавам успех на Урусите заслужено продължават.

LFC_Fan93
24.06.2014 21:23

До коментар [@comment 1656889] от [@user caramell]:

Ами той Киелини наистина го удари след захапването,с лакът в зъбите.Инстинктивно разбира се го направи Киелини.Аз съм изумен,че Суарез го направи отново,но пък от хубавата страна поне със сигурност вече знаем,че остава в Ливърпул.Може да е всякакъв,но е уникален футболист и това е най-важното.Всички го обвиняват и да с право,но да не забравяме,че ако не беше той сега Уругвай нямаше да играят за нищо.Човека е просто твърде емоционален и понякога първичното у него избива,но това не го прави по-лош футболист,а и извън терена е страхотен човек,което също е от голямо значение.По-добре да се раздава макар и по този начин на терена отколкото да прави други издънки извън терена.

LFC_Fan93
24.06.2014 21:32

Ами честно казано не ми пука какво прави на терена стига да вкарва 30+ гола на сезон ми е все тая аз съм привърженик на ФК Ливърпул и за мен е най-важно отбора да се развива и да печели.А и нали си чувал приказката,че във всеки гений има частица лудост.Нито е първия,който играе по такъв начин нито ще е последния.Примери за такива идиотски постъпки,колкото искаш.

real_madrid92
24.06.2014 21:28

Ти нормален ли си ?! Той какъв е, че да хапе.. ебал съм го в изрода (позволявам си да псувам, понеже съм страшно ядосан, а и в този смешен сайт няма кой да ми направи забележка). Добър футболист се става освен с добра игра и с поведение, трябва да служиш като пример. Той може да е добър но това изродско поведение е недопустимо.. айде всички да почнат да хапят тогава, защото се влияят от емоциите ма*аму стара... Направо си е трагикомично! Дано този да не дойде в Реал.

Livepool_fan
24.06.2014 21:22

[@link https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10489769_816136575087041_1649386834073303604_n.jpg] *lol**lol*

musi84
24.06.2014 21:20

Призовавам всички,които имат регистрация в този сайт да дарят по 1 лев за закупуване на подходящ намордник на канибала сУАРЕС

shifter_fd
24.06.2014 21:20

Като за начало, досега четох правилата на ФИФА и навсякъде е написано, че за директен червен картон, се налага отстраняване за ДВА мача! По какъв повод Макси Перейра взе участие в този мач???? Жабарите се изгавриха с целият свят като пуснаха една аванта на Коста Рика и искаха да си стиснат ръчичките за едно реми, ама костариканците бяха на друго мнение. Играха си дефанзивно и се стараеха да бранят резултата, та нямам идеи къде коментатора видя, че те "изобщо не бранят резултата". Супер Марио Бананели, си изпроси прост (той други картони не си изпросва де) жълт картон и като се усети, че няма да играе другият мач, почна повече да пречи отколкото да помага на своите. Че е добър футболист - добър, ама както беше казал Мауриньо за него : "Има една мозъчна клетка, при това контузена". В миналият мач аристократично проигра две положения, а сега вие си го защитавате. Но проблема на Жабария не е само един футболист. Срещу Англия къде с тактическа грамотност къде с късмет , се измъкнаха и победиха. После Коста Рика игра тяхната игра и единственият гол в срещата им стигна. Сега си мислех, че Уругвай ще ги сгази, а урусите още повече разочароваха. Особено след изгонването на Маркизио, като се почнаха едни безидейни изсипвания на топката в полето, направо се отчаях и си мислех, че е по-добре да си отпаднат безславно. Сега и съдията е виновен - е добре бе, те мексиканците на това първенство (само досега) такова рязане им хвърлиха, че чак е учудващо как срещу Бразилия нямаше съдийски изгъзици...та вие сега очаквате мексикански съдия да не ос*р* мача. Бе имало картон или нямало картон...еми свършен факт е ... проблема е, че италианците решиха да си пазят резултата, вместо поне на контри да играеха и изобщо с нищо не впечатлиха. Суарез реши пак да ръпа дръвче и ръпна примадоната Киелини, който при всяко едно малко по-така съприкосновение, падаше и агонизираше в страшни мъки. И накрая стана като Лъжливото овчарче - цял мач се въргаляше, с различни видове болки, чак до дископатия и страничен ефект на Дуфалак...та накрая когато беше леко клъвнат, грингото реши да не му вярва. В крайна сметка, слабо казано бездарен мач, на фона на очакваната война на терена.

thunder4obg
24.06.2014 21:18

Трябва да бъдат спряни правата на Суарез и да му бъде забранено да практикува футбол и въобще какъвто и да е спорт до края на живота му,а междувременно да му уредят клиника за психично болно и нестабилни хора!!!

Hitchhiker1902
24.06.2014 21:16

До коментар [@comment 1656899] от [@user korektor]:

Странно... Суарес си има пълен набор зъбки, едрички при това, а тук - два зъба горе, три долу... по вероятно го е гризнала баба му от радост *lol*

real_madrid92
24.06.2014 21:15

Джудото пак победи футбола.. жалко за Италия, които си направиха добри сметки, но винаги ще се появи някой съдия, който преди да хване съдийската свирка е правил май други свирки.. доста започнаха да зачестяват този нов вид съдии ми се струва. Убедих се в едно, футбола е на едно място и то е Европа, всички други са хванати от джунглите и саваните и тук-таме се срещат футболисти, които практикуват футбол. Няма нищо, Холандия, Франция и Германия мисля, че са предостатъчни, за да напълнят кошниците за тези смешници. А на Суарез мога да му кажа, че голям футболист освен с игра се става и когато умееш да служиш за пример на останалите. Само един голям *** за него и пази Боже да не идва в Реал Мадрид!

Gopcho
24.06.2014 21:14

Като по детските филмчета, може да е бил гладен като Обеликс и Киелини да му се е привидял като бутче от глиган или такос *lol*

Hitchhiker1902
24.06.2014 21:12

Абе... вие видяхте ли, че Суарес хапе Киелини, или го чухте... от коментатора? Или щото Киелини заголи рамо и така решихте? Аз видях посягане с глава и толкоз.

LFC_Fan93
24.06.2014 21:50

Не,гризането не е в стила на Пепе.Той обича да ги рита и настъпва по главата докато са на земята.*beer*

Double_De
24.06.2014 21:49

сложи си очила, пробвай с тези на баба ти може да има ефект *thumb_up*

Banditos
24.06.2014 21:49

абе как да не го е захабел бе ти сляп ли си,свали си тия бели очила *cards*

Hitchhiker1902
24.06.2014 21:47

Взеха Ракитич, споко. Ще си се гризкат сега легнали, седнали, прави...

kapitana123
24.06.2014 21:42

Неймар е труден за гризане, щото само кат го доближиш и вече се пльоснал с тройно салто и апокалиптичен писък. За да го ухапе някой трябва да легне до него, а така ще се компрометира излишно

Hitchhiker1902
24.06.2014 21:38

М? Пиши по-едро, че недовиждам... *lol*

Hitchhiker1902
24.06.2014 21:36

Не бе, само питам видяхте или чухте, че Суарес хапе човеко? И що да кривя ситуацията РЕАЛистично - да не е би Пепе да е гризал Неймар?

ivanrealmadrid1
24.06.2014 21:21

да бе ама направо ,щото е фен на Реал за това ли така реши хаха

Double_De
24.06.2014 21:19

имаш спешна нужда от очен преглед

Gopcho
24.06.2014 21:17

Ти си фен на реал *lol* , никога не сте обективни и си изкривявате гледната точка, както на вас ви изнася *lol*. Дори не ти трябва повторение, че го хапе още в игрово време си пролича.

scouser_pool
24.06.2014 21:14

[@link https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10303743_10204395286586495_3006188613011455533_n.jpg]

fantastISCO
24.06.2014 21:14

Кажи ми, че се шегуваш, моля те.

gL_Manekena
24.06.2014 21:08

Няма кой да оправи статията, явно Италия и Уругвай още играят *lol*

krasenkrasen
24.06.2014 21:07

Колумбия на Осминафиналите ще ги пръсне тея Уругвай !!!!!!!! Особено без Суарез. До там са

kirowe
24.06.2014 21:07

Нека им на италианците, как ни прецакаха преди 20 години, ся се връща. Титлата отива в Южна Америка, това е ясно. От всичките първенства играни в Северна или Южна Америка, победителят е бил от Южна АМерика.

fantastISCO
24.06.2014 21:11

Кажи ми кой южноамерикански отбор ще спечели. Само Бразилия има някакъв шанс, заради съдийския и домакинския фактор. Холандия и Германия къде ги забравихте? А Франция? От сега мога да ви кажа, че световният шампион ще е европейски отбор.

krasenkrasen
24.06.2014 21:06

Феновете на Уругвай не се радвайте сигурен съм, че ФИФА ще накаже Суарез поне за 10 мача.

miro211
24.06.2014 21:12

100% ще го накаже

luiz_lfc
24.06.2014 21:03

Напред към титлата! И браво на Суарез да им взема страха на всичките жабки!

fantastISCO
24.06.2014 21:07

Само с хапане не става. Уругвай са пълна трагедия, а Суарез настъпва топката. Много зле, просто Италия играеше за равен и това им изигра лоша шега. Успех с Колумбия на Уругвай, а световното приключи за Суарез. И преди нямах желание Суарез да идва в Реал, сега още по-малко. По-добре Тигъра.

scouser_pool
24.06.2014 21:03

Пичове аз бях за Италия , но нека свалим очилцата , с или без проявата на Суарез Уругвай щяха да вкарат и да се класират , видя се , че бяха по-добрия отбор , а за тези , които казват , че съдията е свирил против тях картона на Маркизио за мен си беше жълт , но в същото време Балотели трябваше да получи червен по-рано за много грубо влизане , а и имаше дузпа за Уругвай когато Бонучи се опита да вземе фланелката на Кавани , допълнително Уругвай имаха 3,4 чисти положения , Италия с нищо не показаха , че са това , което очаквах да бъдат , 2 мача не създадоха НИТО ЕДНО чисто положение в атака , за кво си говорим*sad*

Gopcho
24.06.2014 20:58

Тотално слаб мач на Суарез, но пък Уругвай продължава и то заслужено. Италианците си мислеха, да си вземат мача на ходом, ама не става така във футбола или не винаги *smile*

JoseManuelReina
24.06.2014 20:57

Красота , нека смешните жабари сега пиинат малко студена вода , защото бяха надъхани след победата над Англия :Д !!!!!!

gL_Manekena
24.06.2014 20:57

Испания отпадна, Англия отпадна ( без изненада ) казах ви след загубата на Италия от Коста Рика че и те ще отпаднат, следващия отбор ще е Португалия...

LiverpoolNiki
24.06.2014 20:55

Защитниците ги е страх от Суарес или ще ги направи на луди или ще ги захапе :Д

poisoh
24.06.2014 20:55

Човешкото ухапване е също опасно. Италианеца трябва да отиде на лекар.

miro211
24.06.2014 20:57

да си направи изследвания за БЯС*lol*

manutd_forlife
24.06.2014 20:54

СРАМ. Просто срам. Не ми пука колко талант има в този човек, той не заслужава да се нарича футболист. За 3и път го прави. Преди 2 години се оплакваше как съдиите в Англия са го нападали и за това е искал да напусне. Сега да си взима багажа и от Бразилия да ходи в Испания/Франция/ Шри Ланка, където и да е. Не за първи път прави този гаден номер и не за първи път играе толкова мръсно. Най-нищожният футболист, който някога съм гледал.... Откраднаха световното на Италия( не, че имаше надежди за това световно...)

miro211
24.06.2014 20:56

Суарес е като Дрогба същото животно е

Kirilov_10
24.06.2014 20:53

Измисления червен картон развали мача...съдията показа двоен стандарт

caramell
24.06.2014 20:52

Не било умишлено.. ти фред ли си бе? имаш ли малко мозък в главата? Кой човек ще хапе , друг човек без да има умисъл? Дори малките деца го правят с умисъл.. замисли се малко , защитаваш го , защото е от твоя пробит отбор.

Livepool_fan
24.06.2014 20:55

Изобщо не го защитавам, няма и как да се оправдае такова поведение. Срамно е! А това за пробития отбор, ще го оставя без коментар.. Явно таиш много злоба в себе си.

Livepool_fan
24.06.2014 20:49

Нямам идея бе момчетаа за какво го прави.. Въпросът е, че няма никакъв смисъл да го прави умишлено. Поне аз не виждам.

kolarov13
25.06.2014 09:31

не го прави умишлено ? ами значи той е невменяем щом не знае какво прави и няма смисъл да го наказват , по-добре да го пратят в лудницата

Double_De
24.06.2014 21:11

3ти път *wink*

fantastISCO
24.06.2014 21:11

Ами това не го знаех, но още по-зле. Та то вече си е навик. *lol*

Double_De
24.06.2014 21:11

страда от агресия *wink* аз не го нападам просто е тъпо да каже че не го прави умишлено като се вижда как целенасочено отива и си го захапва....аз лично много се смях, ама сега като му зашият отново едно наказание от 10-15 мача няма да му е много смешно на него и неговите фенове.

rokera_henry
24.06.2014 21:10

Бъркаш, пич, трети път е *smile* Първия път му е в Холандия, когато ухапа футболист за врата, после Иванович и сега Киелини.. *smile*)

scouser_pool
24.06.2014 21:10

Трети*lol*

fantastISCO
24.06.2014 21:09

Страда от шизофрения и олигофрения. Просто ненормално тъпа постъпка. Да му е първа, ще я простим, ама вече за втори път.

scouser_pool
24.06.2014 21:07

Човека нямаше това предвид , оставете го намира , просто не мисля , че едно такова ухапване ще нарани футболист дори наполовина колкото някое грубо влизане , аз съм изумен от поредния гаф на Суарез и не го защитавам , но нека сме честни , не е чак толкова болезнено , че да го нападате така как едва ли не не заслужава да е футболист , трябва да има някакво обяснение , може би страда от някакво заболяване или нещо такова*lol*

Double_De
24.06.2014 20:59

прав си сигурно има някакъв тик да хапе хората *joking**lol**joking*

sicknature
24.06.2014 20:58

Не може 3 пъти да ухапва футболист без да иска.

AC_Milan_92_45
24.06.2014 20:49

Пак съдииска балтия срещу европейски отбор. За нищо мервен за Италия, а за Суарез, нееее, що да има?

scouser_pool
24.06.2014 20:47

Суарез кво му има бе момчета ?*lol* Тоя канибализъм с терапевт трябва да се третира , ебати кучето*lol*

ivanrealmadrid1
24.06.2014 20:46

браво не треньора , държал го е гладен с дни и резултатите са на лице :Д:Д

sicknature
24.06.2014 20:45

Ей не се сетиха да му вземат един намордник на това куче Суарез. Много взе да хапе.

scouser_pool
24.06.2014 20:44

Годин ебахти годината прави , ебахти головете , то не беше срещу Барса за Примера , Реал на финала , сега и Уругвай ще класира ако устискат още 5 минутки! Евала*beer*

bengami
24.06.2014 20:44

Суарез не са го научили да работи с пръстче, там дето слънце не огрява, но пък има златни зъбки *lol*

Kirilov_10
24.06.2014 20:43

Скандален съдия, червен картон за нелепа ситуация, а за хапане нищо

Livepool_fan
24.06.2014 20:42

Суааарессс... Суарессс.. какви ги вършиш??? Обаче е повече от очевидно, че не го прави умишлено.. просто си е такъв. Луд е на терена, както с топка в крака, така и без нея.. *lol*

caramell
24.06.2014 20:51

Не е нарочно ли? Ако това не беше се случило Италия щяха да продължат.. това разконцентрира италиянците.. заради това " недоразумение на природата " - Суарес... тоя просто е за резил.

sicknature
24.06.2014 20:48

Е какво това да не ми е природен инстинкт ? *lol*

korektor
24.06.2014 20:47

сериозно ли си мислиш ,че е неумишлено ? моля те махни очилата

Livepool_fan
24.06.2014 20:46

Защо да го прави умишлено? Какво печели с това? Най-много да го накажат отново.. Нито може да спечели дузпа така, а само да си изкара червен картон. Защо да го прави нарочно?

miro211
24.06.2014 20:46

само куче хапе не умишлено

korektor
24.06.2014 20:44

него прави нарочно :Д ? махни очилата :Д

StoyanovKST
24.06.2014 20:41

Бахти ЗЪБАРА, много го ненавиждам заради тези изцепки, ЯЗЪК за тоя талант като играч!!! Ако ФИФА този път не го накаже сериозно, просто незнам .............! Заслужаваше ЧЕРВЕН КАРТОН! Егати нищожеството! Нито за едните, нито за другите държа, но това е толкова долно, мишка подла!

nofx
24.06.2014 20:41

абе тоя грозния 6то не доиде да му дам да ми захапе к*ра веднъж и да мирне..... бахти пала6а дет е

ivanrealmadrid1
24.06.2014 20:41

иво ангелов квото се учудва се едно Суарез за първи път хапе *lol*

skivur
24.06.2014 20:41

Тоя човек само си пропилява кариерата.....Бласни го,ритни го ама да хапеш...

Don_Joe
24.06.2014 20:40

ГОООООЛ *beer* ... ГООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ *party*

caramell
24.06.2014 20:39

хахахахах тоя зъблюото пак ги хапе.. е няма такъв палячо брат! време е да си ходи от Мондиала , дано Италия продължат заради такива изцепки на тоя гризач!

MB45
24.06.2014 20:38

Тоя олигофрен пак хапе , много тъпо копеле

wryip
24.06.2014 20:57

Какво стана,бе! Кестен! *devil*

skivur
24.06.2014 20:24

Съдията беше точно до ситуацията.Ако е видял,че е омишлено,картона е сигурен.Иначе без картона не се вижда как урусите ще вкарат.Сега ситуацията е друга.

MB45
24.06.2014 20:19

Дигна крака си 50/50 е картона за мен

Chelsea86
24.06.2014 20:21

Повлия това, че го удря в опорният крака... Така може да бъде счупен. Мисля, че можеше и жълт картон, но...

shifter_fd
24.06.2014 20:16

Добре де как така Макси Перейра е в игра, след като го изгониха първият двубой с Коста Рика с директен картон?

shifter_fd
24.06.2014 20:25

При директен картон се пропускат два двубоя, а не един.

miro211
24.06.2014 20:18

Ми той не пропусна ли мача с Англия

miro211
24.06.2014 20:08

И Италия не играе но не виждам как Уругуай ще вкарат така нужният им поне един гол!?

kapitana123
24.06.2014 20:05

"Опитваш се да си трол не ти се получава" - това ми го беше писал и с другия акаунт. Та пак да ти отговоря ако си забравил: напротив, получава ми се идеално! Прав си че не си ми на нивото *wink*

MB45
24.06.2014 20:14

Смешно

kapitana123
24.06.2014 20:11

Егати интеуегентнио начин да смениш темата, евала!

bareleshow
24.06.2014 20:08

Тъп, тъп, че чак вдлъбнат *lol*

MB45
24.06.2014 20:06

Знам , пиши си от другия акаунт , с тоя не си интересен

shifter_fd
24.06.2014 19:58

До тук, дългоочакваният мач го гледаме от Спанченвци... да вземат да направят нещо тия отбори, че положението е железо-бетон плачевно. Чак се опасявам, че довечера гръцките тираджии и Дрогба ЕООД ще направят по-интересен мач... само не разбирам като на урусите им трябва победа, защо играят лебедовото езеро? Какво значение има дали ще паднат при положение, че и равния си ги праща вкъщи...?

MB45
24.06.2014 19:57

До коментар [@comment 1656795] от [@user kapitana123]:

Опитваш се да си трол не ти се получава дишай ... Не си ми на нивото да се дразня с тебе , дразни се с ГГМУСАФ там сте на едно ниво

miro211
24.06.2014 19:56

До коментар [@comment 1656794] от [@user fuhrer]:

Не нямам право да дразня.

fivooo
24.06.2014 19:48

Балотели много е зле. Не знам защо въобще го викат в националния.

MB45
24.06.2014 19:52

Защото може би ако не е Балотели Италия въобще нямаше да играе на Финал на Европейското , или да бие Англичаните , ама приказвате ей така колкото да има

miro211
24.06.2014 19:42

До коментар [@comment 1656779] от [@user fuhrer]:

Първо НЕ съм ти приятел. Второ аз съм трудноподвижен на 22 катастрофирах и нямам НИТО жена НИТО дете от което да ме срам. Аз съм почтен човек уважаващ другите и себе си . Така че престанете хлапета да ръсите глупости и да обиждате а гледайте мача.

fuhrer
24.06.2014 19:19

Италия бият бе...подкрепяйте европейското!

John_Jameson
24.06.2014 18:58

Доста дефанзивна ми се струва постройката на Италия.

wryip
24.06.2014 18:50

уругвай ще омачкат италия здраво *lol*

ivanrealmadrid1
24.06.2014 18:41

Надявам се Уругвай да продължат и искам Бясното куче накрая да е сред голмайсторите !