"Съдиите правят прекалено много грешки във вреда на Мексико"

10:25
"Съдиите правят прекалено много грешки във вреда на Мексико"
Селекционерът на Мексико Мигел Ерера е обезпокоен от съдийството на Мондиала в Бразилия. Снощи "ацтеките" победиха Хърватия с 3:1 и си осигуриха място в 1/8 финалите, където ще спорят с Холандия.

Според Ерера, съдията от Узбекистан Равшан Ирматов е бил длъжен да отсъди дузпа в полза на Мексико за игра с ръка на Дарио Сърна в наказателното му поле. Преди това в мача срещу Камерун реферът погрешно не зачете два гола на мексиканците.

"Виждаме много грешки в нашите мачове. Това не се случва в срещите на САЩ и Коста Рика, само в нашите и сме обезпокоени от ситуацията със съдийството. В два от три мача арбитрите вземаха решения против нас. По-рано ни отмениха два гола, на което ФИФА реагира, пращайки страничния съдия у дома", каза Ерера.

Той похвали специално капитана на отбора Рафаел Маркес, който според него се справя идеално със задачите си - концентриран е, командва отбора, дава инструкции на терена.

"Без колебание го избрах за капитан. Той стана лидер на тима ни и именно заради това играчите го наричат "босът", обясни Ерера. Неговият отбор ще играе с Холандия на 29 юни във Форталеза.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AleksHD
24.06.2014 13:01

То бива преди 10 години да става тва нормално ама айде сега бе хора...2014 сме и по световни първенства и шампионски лиги ще наемат съдий на който им трябват 2 чифта очила.....

ceco06
24.06.2014 15:32

ми то инак футбола нямаше да е толкова печеливш бизнес*sick*