Мотала - Тролхетан, спечелен

16:48
Мотала - Тролхетан, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни: 6 познат от 13 мач - 46.2% успеваемост

Залог на деня за 23.06.2014 г.:



Мотивацията тук ще подкрепя изцяло отбора на Мотала, който загуби три пъти подред преди днешния мач и ще изгаря от желание да компенсира актива си с максималното количество точки. Домакините са стабилен отбор, който имаше известни проблеми в последните кръгове, но те вече са преодолени и днес разполага с всички шансове да победи своя съперник. Тролхетан се оказа в добра серия с едва едно поражение в последните си пет мача и спечели три от най-скорошните си четири шампионатни изяви, но днес има известни проблеми със състава, а и загуби последната си визити на този съперник. И опцията - 0.25 (АХ) гола Мотала на коефициент около 1,75 си струва да бъде обмислена, макар че домакините ще търсят максималното днес.

Прогноза: 1; Коефициент: 2.00

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация