Младенов: Лига Европа ми е най-малкият проблем

15:50
Младенов: Лига Европа ми е най-малкият проблем
Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отклони въпросите за проблемите в клуба. Наставникът обяви, че се нуждае от нови попълнения. Специалистът търси и вратар, тъй като най-вероятно Райс М'Боли ще бъде продаден след участието му на Световното първенство. Отборът на ЦСКА замина днес за лагер в Холандия, където тимът ще изиграе пет контроли.

"Отиваме с ясното съзнание какво ни очаква там – пет контроли. Това, което имаше като противници, избрахме най-доброто. Нека не се връщаме назад, нека мислим позитивно. Нека всеки да си върши работата вече. Лига Европа ми е най-малкият проблем. По-важно е отборът да се подготви добре", коментира Младенов пред Канал 3, който веднага отказа да коментира последните неприятни моменти около клуба и забавянето на заплатите.

"Имаме нужда от нови състезатели. Търсим и вратар, защото сме убедени, че след тези два мача на Световното първенство Райс М'Боли ще се продаде", завърши Стойчо Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB45
23.06.2014 18:13

Седморчо се чуства треньор...

manutd_forlife
23.06.2014 18:54

Много остроумни станахте бе *lol* Ако имахте и умения на половина на незаслуженото ви его, сега щяхме да се борим за купата на световното.

Rezors
23.06.2014 18:08

Прехвален вратар,които показа на какво е "способен" в Криля Советов...демек нищо*erm*