Кристиано: На теория всичко е възможно, но...

11:10
Кристиано: На теория всичко е възможно, но...
Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо заяви, че математически той и колегите му имат шанс да се класират за следващата фаза на Мондиала.

Това заяви носителят на Златната топка след равенството 2:2 със САЩ.

След този резултат Португалия се намира на последното място в своята група G с едва 1 точка в актива си. Лидер е Германия с 4 пункта, следван от САЩ със същия актив. Гана е трети също с 1 точка.

"Математически всичко е възможно, но реално това (класирането за осминафиналите) е почти невъзможно“, започна Роналдо.

"Не бяхме фаворити и се класирахме на Световното първенство след плейофи срещу Швеция. Не може да очаквате от нас да станем световни шампиони. Това би било научна фантастика. Искате да бъдем най-добри, но първо трябва да бъдем реалисти“, продължи Роналдо.

"Играем добър, атакуващ футбол, но други държави имат далеч по-добри отбори от нас. Ще продължим да работим по най-добрия начин и времето ще покаже какво ще се случи. Продължавам да опитвам да достигна най-силната си форма", завърши капитанът.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skyblue_moon
23.06.2014 23:07

Къде се е залетял този португалски коч ? Нека отбора му заиграе като американците или чилийците да покажат че стават за нещо и са добра селекция и да не разчитат само на него. Имат добри футболисти,но колектива им се губи *thinking*

Notlike
24.06.2014 11:17

Нормално е да са толкова слаби, при все, че сигурно поне половината им титуляри играят в силни отбори, където са резерви, а момчета от местното първенство духат супата в състава на Бенто.

Manchester_1878
24.06.2014 07:54

Точно на тях колектива им беше най-силното оръжие. Просто в момента 70% са в отчайваща форма и не мога да си обясня защо. Иначе Португалия вече си е отпаднала от СП за мое съжаление.

Gopcho
23.06.2014 18:04

След тези два мача, хората, които от скоро гледат футбол и изказват мнение, трябва да разберат, че футбола е отборна игра, една птичка пролет не прави. Нито Меси, нито Роналдо могат да изведат сами отбора, в който играят до върха, а заедно с този отбор те стигат до върха! Меси като беше контузен всички, които не разбират от футбол го нападаха дори и така наречените "специалисти" , особено първия мач срещу байерн и още други. Да се играе с контузия и веднага след контузия е много трудно, не можеш да се раздадеш на макс, защото играеш с една идея за контузията(страх) и играеш на 30-40%. Роналдо е страхотен профисионалист, той обича да е първи, но понякога самото тяло не ти позволява, колкото и да се бориш с него. Португалия страда от липсата и на нападател Елдер беше под всякаква критика , а Мейрелеш не знам кой го е излъгал , че може да играе футбол!

Crissstiano
23.06.2014 20:54

Всъщност в Порто Мейрелеш играеше фантастично,в Челси също имаше добри мачове,но вече не играе на такова ниво и това се вижда.иначе съм съгласен със "Salient",че формата на много играчи не е задоволителна.Просто като се сетя как играха на Европейското и като гледам сега,разликата е коренна.

AC_Milan_92_45
23.06.2014 16:04

Аз в темата като на мача Португалия Гана казах на майтап, че и Роналдо не си вярва, че ще станат световни шампиони, май съм бил прав *lol*

Salient
23.06.2014 15:36

Преди 2 години този отбор беше на косъм да отстрани Испания на Европейското. Само късметът им обърна гръб на дузпите. Сега всички футболисти с изключение на Роналдо и Коентрао (преди да се контузи) играят много по-зле. Даже няма помен от играта на плейофите с Швеция. Роналдо играе, колкото може, вижда се, че се старае и има желание, но тези усилия не могат да компенсират потресаващата форма на много от неговите съотборници.

holigan4e
23.06.2014 12:18

Една птичка пролет не прави ! По това си приличат Швеция и Португалия ! И в двата отбора има по 1 черноработник !

Messiah
23.06.2014 11:41

Eто защо ме е яд, че не се класираха Швеция...
А Рони, явно е много добър математик, ама не виждам шансове да продължат...
а и какъв смисъл има - следващият ще им напълни шалварите с калинки...

Освен това не им ли писна на някои хора да реват за тъпия си Роналдо колко бил готин и т.н. Аман вече от ибрикчии!!!

Jurka5
23.06.2014 12:59

Не е точно така. Шведите и като цяло скандинавците се славят с отборния си дух. Докато циганетата от Португалия са на 99 % индивидуалисти.

AleksHD
23.06.2014 12:00

Ако Швеция се класираха щеше да бъде същото...Германия срещу Ибра и САЩ срещу Ибра..

scouser_pool
23.06.2014 11:29

Поне се опитва Роналдо да прави нещо с тия некъдърници и не мога да си обясня всичкия хейт и критика към него , разбирам да беше като Рууни да си вее пат*ата само на терена , но той си играе добре до толкова колкото е възможно с такива играчи до него , нищо лично към останалите ама отдавна трябваше да се сменят някои като Велосо,Мейрелеш,Руи Патрисио, може би няма с кой ама са изпята песен тия просто иначе Моутиню,централните защитници и Коентрао са си перфе*tongue*

MB45
23.06.2014 14:40

Англичаните паднаха заради прехваления Спили Джи - Асистенцията ! Ако беше Лампс щяха да бият

man_unitedboy6
23.06.2014 13:26

Руни се го вее ама тоя палячо на аватара ти беше най-слабия на терена *wink* че чак и асистенция даде :Д