Скандал в лагера на Испания: Дел Боске изгони Фабрегас от тренировка (видео)

16:41
Скандал в лагера на Испания: Дел Боске изгони Фабрегас от тренировка (видео)
Селекционерът на испанския национален отбор Висенте Дел Боске изгони полузащитника Франсеск Фабрегас в съблекалните по време на тренировка преди мача с Австралия.

Причина за скандала стана разпуснатото поведение на новото попълнение на Челси. Липсата на желание за добра подготовка у 27-годишния халф не се понрави на Дел Боске и това доведе до размяна на реплики в условия на обтегнати отношения между двамата, след което специалистът пожела футболистът да напусне отборното занимание.

Актуалният световен и европейски шампион Испания записа изключително разочароващи резултати в първите си два мача от група "В" на световните финали в Бразилия и вече няма абсолютно никакви шансове да защити титлата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
23.06.2014 14:33

Тоя тренера си прави гаргар с него, защото се чуди вече, кой му е виновен, а това че е той самия, явно му е трудно да го приеме. Фабрегас е изкупителна жертва, а и извинете ама за какво по точно да се готви сериозно за последния мач? Какво да вдига 200 от лежанка ли? То е ясно, че Испания са загубили шансове и те няма да се върнат, друг е въпроса, че Дел Боске се осра с новата си тактика срещу Холандия и дори след като видя, че нещата не стават, продължи и загуби и следващия мач. Всеки път, когато силен отбор падне от друг отбор с такъв резултат се взима под внимание тактиката от следващия противник, преписва се и готово, нещата бяха идентични, добре че не паднаха с повече. Отделно могат да се събудят малко и да пуснат някой друг нападател, а не издънките, в Испания има сумати добри нападатели, то те ако нямат кой има... Ужасна постройка + тренер, който не знае какво прави цял мач с отбора. Испания си остава за мен една супер сила, друг е въпроса, че Дел Боске е за смяна.

mostoles
23.06.2014 00:32

тоя се мисли за звезда,ама е баси боклука,дано не го викат повече в "Ля Селексион"

quitgame
22.06.2014 23:57

ми то тфа малко ли е че е изгонен за вас скандал е да се сбият ли?

golemiq_geshan
22.06.2014 18:08

Гледах видеото сутринта и нищо скандално не видях , нито треньора изглежда ядосан , Фабрегас пък си тръгна с усмивка , според мен просто го е накарал да направи малко обиколки с байка , ама чак да го гони ..

spartacus123456
22.06.2014 17:07

АВЕ, Скандал - той просто му каза - ,,Бягай да караш колело, момче„ *lol*

teodorde
22.06.2014 17:44

*lol**lol**lol**joking**joking**joking**lol**lol**lol**joking**joking**joking**lol**lol**lol*

Jason_Scotland
22.06.2014 17:26

Или па 'взЕми колелото и беги ми вземи една бира, че басси задуха е днес' *joking**joking**joking*

Jason_Scotland
22.06.2014 16:59

Сеск се 'олекяви' и това е пореден пример.
Когато писаха, че Арсенал се е отказал от опцията да го вземе бях казал, че се радвам, защото според мен той само ще развали атмосферата в съблекалнята, тъй като се има за звезда и бивш капитан, но при нас лидерите вече са други и това само ще нажежи атмосферата ... продължавам да го твърдя*wink*
Виж при Челси правят нова съблекалня а и Моу ше го настъпи, така че отивайки там е по-добре.