Франция попиля Швейцария с 5:2 в луд мач (видео)

23:51
Франция попиля Швейцария с 5:2 в луд мач (видео)
Швейцария загуби от Франция с 2:5 на стадион "Арена Фонте Нова" в Салвадор.

Мачът бе от група Е на Мондиал 2014 година.

Главен съдия бе холандецът Брьон Кюперс.

Двубоят започна ужасно за кръстоносците. Стивън Фон Берген напусна принудително, след като бе ударен лошо в главата от Оливие Жиру. На терена се появи Йоан Джуру.

След този епизод започнаха да валят голове във вратата на Швейцария.

В 17-та минута топката бе центрирана от корнер и Оливие Жиру с глава откри резултата. Нападателят насочи топката към горния ляв ъгъл на Беналио, който успя да докосне кълбото, но не и да предотврати гола.

Минута по-късно Франция удари отново. При контра на петлите Бензема с пас по земя намери Блез Матюиди на чиста позиция в наказателното поле. Халфът шутира по земя и топката попадна в долния десен ъгъл на Диего Беналио.

Кошмарът за швейцарците продължи. Бьорн Кюпер отсъди дузпа в 32-та минута за нарушение на Джуру срещу Бензема. Потърпевшият стреля от бялата точка, но Диего Беналио спаси. При добавката Валбуена уцели напречната греда.

Въпреки този пропуск, Франция продължи да е изключително опасна на контри. В 40-та минута кръстоносците сбъркаха след изпълнение на корнер. Варан овладя топката, след което с дълъг пас изведе Жиру по левия фланг зад гърба на противниковата защита. Нападателят нахлу в наказателното поле на противника, а после с пас по земя намери Валбуена, който с удар от малкия пеналт, направи преднината на своя тим класическа.

Шоуто на петлите продължи и през втората част.

В 67-та минута след брилянтен пас на Пол Погба, Карим Бензема се озова на чиста позиция в малкия пеналт. Острието шутира под плонжа на Беналио и заби третия си гол на Модиал 2014.

При поредна контра на Франция в 73-та минута Бензема с пас по земя намери Муса Сисоко сам в наказателното поле. Халфът на Нюкасъл реализира пети гол за своя тим с диагонален изстрел.

Кръстоносците стигнаха до почетен гол в 81-та минута, когато резервата Блерим Джемайли се разписа след след пряк свободен удар. Полузащитникът пласира топката в долния десен ъгъл на Лорис.

Три минути преди края падна нов гол за Швейцария. И то какъв гол! Инлер изведе Гранит Джака зад гърба на противниковата отбрана, а нападателят с удар от воле препарира Юго Лорис.

Така бе оформен и крайният резултат.




Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

adr
21.06.2014 14:07

Кво е тва видео само с 2 от головете бе? Аман.

dzhalev_71
21.06.2014 13:01

Франция или по-скоро Дешан разкара скандалджиите (Насри и Рибери, който е контузен) и отбора заигра добре. Като няма кой да разваля настроението в отбора ето това се получава.

kolarov13
21.06.2014 10:14

Франция май ще бъдат една от изненадите на световното

shifter_fd
21.06.2014 07:59

Гледайте за какви глупости се карате *cigarette* Ако на някой не му е ясно какво е станало в тоя мач, значи не е гледал предният на Швейцарците. Към това трябва да се прибави, че Швейцария излезе от толкова бездарна група, че досега в квалификационен цикъл, надали е имало толкова равностойна група от гледна точка на бездарност. В мача с Еквадор буквално на късмет в края на мача успяха да спечелят, защото вкараха гол от контра-атака, преди която някакъв си еквадорец реши да си намества топката, за да стреля, вместо да я засече от движение. А пък и те Еквадор са един пример за сравнения, та няма какво да се каже повече. От друга страна Франция била слаба... че за последните 14 години, кога Франция е била супер - силна? Когато стигна до финала на Мондиал 2006 и абсолютно никой не го очакваше, след като 2002 отпаднаха още в групите? Странно или не, никой не взема в предвид, че Франция игра бараж с Украйна и падна с 0:2 в Киев, а после в ответната среща буквално сгази украйнците и 3:0 бе най-малкото, с което се разминаха. Но като цяло този резултат не показва, че Франция е някаква супер мощ, а просто че Швейцарците са изключително слаби. Нещо, на което наблегнах още след първият им мач в групата.

scouser_pool
21.06.2014 09:18

Абе колкото и да са слаби Швейцария , се видя и предния мач , че Франция играят много динамичен и бърз футбол с много класа , това с баража , мога да ти кажа всеки е поради тази причина много хора не ги сметнаха сред фаворитите въпреки УНИКАЛНИЯ състав , който имат , но скоро гледах едно интервю на Погба , в което той каза , че зверски са подценили Украйна първия мач , но това не беше истинската Франция тогава , истинската Франция игра във втория мач и ги размаза отвсякъде*wink*

Jason_Scotland
21.06.2014 07:21

Уговорени мачове е имало и ще има, но да твърдиш че всички мачове на световното са уговорени е също толкова абсурдно, колкото и ако твърдиш че във футбола няма уговорки*erm**thumb_down**wink*
Относно мача, не го гледах, но много ми хареса*joking**joking**joking*

Весел уикенд на всички*beer**beer**beer*

Timbalend
21.06.2014 06:58

Ся гледам има тука един Попи,който говори някви работи за наговорени мачове пари и.т.н.Ми незнам дали е 100% прав,но като гледах Италия колко са трагични срещу Коста рика започвам да се замислям дали не е прав.Дори вече съм на неговото мнение, тъй като както шепа хора притежават милиарди в световен мащаб и управляват света така е и във футбола.Дано не съм прав,но мача на Италянците си беше цирк.

popi68
21.06.2014 03:56

Ще кажа само че много ми е жал за Испания която играе най красивия футбол а не ги оставиха да играят един мач както просто им нареждат да разпъват топката и да гледат-оставят да им вкарват голове разбира се те са си получили парите за това но все пак зрителите и феновете много загубиха от това без Испания няма красота колкото да надуват резултатите в другите мачове това е самата истина, а като гледам този Робен бяга като анаболен балон направо все едно виждам Корина само че по нисък просто смешка щом и този Мюлер дето няма въздух и цял мач игра със смъкнати чорапи без да го санкционира съдията са най великите знае ли човек може би Холандци , Германците пък са винаги намесени , или Петлите ще станат великите циркови световни шампиони а и все пак да не забравим великата Коста Рика може би и тя ще стане световен шампион *smile* поздрави и успех на всички които са ме разбрали какво искам да кажа.

jean11
21.06.2014 04:24

Попи ли си,Мопи ли си, не знам,но си пълен неграмотник.Такъв си в граматиката,такъв си във футбола.Испания си получи урока ами ти?

popi68
21.06.2014 03:20

До коментар 87 мисля че повече няма нужда да спориш с мен видя че ти казах точна прогноза и Еквадор победи Хондурас понеже си много компетентен ако беше ме послушал и заложил щеше да спечелиш не тук да ми развиваш разни твой теории , всичко което съм казал си е моя преценка и тя се гради на факти гледам футбол от 1978 година но такова цирково световно първенство да си призная до сега не бях виждал всички мачове са контролирани това го запомни жалко че не си гледал Аржентина с Марио Кемпес , Италия с Паоло Роси и Испания с Емилио Бутрагеньо тогава имаше истински футбол нямаше циркове и клоуни като сега съжалявам младите че не са гледали тези мачове да видят какво значи борба за победа тогава футболистите играеха за жълти стотинки но защитаваха честа на страните си а не като сега за пари да им нареждат да падат и да не им пука понеже са си взели вече хонорарите и всички са доволни а ние тук спорим за глупости запомни от мен всеки мач на това световно първенство е контролиран и реално ти , аз , всички гледаме договорени неща оборота от печалбите на заложните къщи може да надхвърли 30-40 милиарда а когато става дума за пари и боговете мълчат ако не си стана ясно никога няма да разбереш някой неща , Поздрави от мен,

Deco_Sneijder
21.06.2014 00:42

Като цяло предчувствах победа на Франция,но чак пък толкова изразителна не.Нищо не може да се каже още,защото самата група на Франция е много слаба,а Швейцарците може би са най-слабия европейски отбор.Бензема ги направи луди.

miro211
21.06.2014 00:24

ще ги видим ако се пада да играят срещу холандия германия чили белгия....

Hitchhiker1902
21.06.2014 00:22

Хубав мач, зрелищен! Франсетата никога не съм ги харесвал, но показват класа и хъс. Дано продължават с такива игри. Само не разбрах що така дискриминират Бензо на това световно? 5 гола заби човека, броят му три. Или ФИФА мрази арабите, или има санкции за всеки, който бележи повече от Неймар (да се готвят Фюрера и Летящите Холандци, ако е така)

popi68
21.06.2014 00:04

До коментар 52 сега ще ти кажа приятел Еквадор ще победи Хондурас

popi68
21.06.2014 15:01

Ами то е ясно няма какво да спорим повече с жена не може да се спори трябва да се съгласява *tongue**whistle**wink**cool*

bisera.bakardzhieva
21.06.2014 10:04

Попи, толкова ли не вдяваш, че съм жена? Или продължаваш да си друсан? *party*

popi68
21.06.2014 03:27

До коментар 87 мисля че повече няма нужда да спориш с мен видя че ти казах точна прогноза и Еквадор победи Хондурас понеже си много компетентен ако беше ме послушал и заложил щеше да спечелиш не тук да ми развиваш разни твой теории , всичко което съм казал си е моя преценка и тя се гради на факти гледам футбол от 1978 година но такова цирково световно първенство да си призная до сега не бях виждал всички мачове са контролирани това го запомни жалко че не си гледал Аржентина с Марио Кемпес , Италия с Паоло Роси и Испания с Емилио Бутрагеньо тогава имаше истински футбол нямаше циркове и клоуни като сега съжалявам младите че не са гледали тези мачове да видят какво значи борба за победа тогава футболистите играеха за жълти стотинки но защитаваха честа на страните си а не като сега за пари да им нареждат да падат и да не им пука понеже са си взели вече хонорарите и всички са доволни а ние тук спорим за глупости запомни от мен всеки мач на това световно първенство е контролиран и реално ти , аз , всички гледаме договорени неща оборота от печалбите на заложните къщи може да надхвърли 30-40 милиарда а когато става дума за пари и боговете мълчат ако не си стана ясно никога няма да разбереш някой неща , Поздрави от мен,

IM_A_PLAYER
21.06.2014 00:11

То не знае, че си женско ма.*joking*

bisera.bakardzhieva
21.06.2014 00:07

Приятел?*surprized**confused**lol*

rostislav.kovachev
21.06.2014 00:02

Не знам какво им казват букмейкърите, ама головете ме изкефиха.

Gopcho
20.06.2014 23:57

Да го направят като в Баскетбол-а .... само не видях дали беше ритнал топката *lol*

ivanrealmadrid1
21.06.2014 00:00

то нищо не се видя ... кога е гола кога сигнала

Gopcho
20.06.2014 23:55

Дава атаката да продължи тъкмо топката отива в Бензема и той свири е няма такъв малумен съдия, свири много добре и накрая се изсра на метенето!

ivanrealmadrid1
20.06.2014 23:53

кво е това бе ? подигравка с бензема , колко гола трябва да вкара да бе ?

RMcF_
20.06.2014 23:55

сигнала се чу, преди да вкара .. пф

gL_Manekena
20.06.2014 23:52

Тая вечер Франсета бяха точни като Швейцарски часовник *lol*

RMcF_
20.06.2014 23:47

напр ..победител от 1ва играе с втория от втора и първия от втора играе с втория от първа .. трудно е :ДД

durduland
20.06.2014 23:45

Победителите от група А,C,E,G са в един поток, заедно с вторите от другите 4 групи и обратното

Iron4
20.06.2014 23:36

Евала на французите.От по-големите отбори съм за тях,дано стигнат напред на тва СП,а от тъй наречените ''аутсайдери'' съм за Коста Рика,така че днес е хубав ден.*smile*

RMcF_
20.06.2014 23:36

лелелел.. и таз Швейцария е на 6-то място в ранглистата ... хахаха

stefanBG111
20.06.2014 23:35

Тази Франция очарова с футбола, който показват нямат нищо общо с предишната Франция на световното. Иска ми се да видя Бензема и Гризман в Арсенал. Въпреки, че трудно Реал ще пусне Бензо да си тръгне, преди да осигури качествен заместник. Швейцария никакви ги няма, ще излязат от групата, но не мисля, че с тази си игра ще направят нещо на 1/8 финал.

TaTa_Martino
20.06.2014 23:34

Швейцарците са много слаб и прехвален отбор и винаги им се падат лесни групи,даже и сега са водач защото целия свят си държи парите в техните банки,А и биха едвадор на пълна магия

bisera.bakardzhieva
20.06.2014 23:33

Някой дали ще дублира гол? и ще трябва ли да ползвам и другата ръка за да онагледя резултата *lol*

oleg.rizov
20.06.2014 23:33

Добар вечер на всички запознати сас Футбола.Май никой не слага Франция вав сметките,и ште ядат дарвото помните ми думата.Един полуфинал няма да е изненада.Лично мнение

one1win
20.06.2014 23:28

Не мога да си обясня защо Хицфелд не пуска Шаар,а ми пуска Сендерос.

ivanrealmadrid1
20.06.2014 23:16

добре разбрахме , няма да пускаме повече евро :Д само да знаеш, че не всички са на -

popi68
20.06.2014 23:14

букитата от заложните сега дадоха трошичките на залагащите после ще си вземат целия хляб ей много хитри са не може да им се отрече там прости не вземат

bisera.bakardzhieva
20.06.2014 23:20

Ако обичаш спри да спамиш статиите, ако имаш да кажеш нещо конкретно по този мач- казвай, но нито един твой коментар не е свързан с него, а присъствието ти тук е подобаващо като количество, и изцяло извън темата.

popi68
20.06.2014 23:09

На всички залагащи ще задам два много прости въпроса . Първия е: Някой заложил ли е че Испания няма да продължи-излезе от груповата фаза ? Втория е някой заложил ли е Коста Рика да излезе първа от групата на Англия , Италия и Уругвай ако има някой нека да пише ама трябва да го прекараме през детектор на лъжата хайде да продължим да гледаме Световното цирково първенство клоуните са на терена а публиката ги аплодира.

popi68
20.06.2014 23:08

ще видиш колко красиво играят срещи Еквадор

madridistaaaaaa
20.06.2014 23:07

За сега най-красиво играят Франция ,много силен и млад състав играещ с много хъс,дано те станат Световни.

popi68
20.06.2014 23:05

Приятел гледай новия световен шампион срещу Еквадор после се изхвърляй

popi68
20.06.2014 23:04

А пропуснах да кажа най важното ако някой смята че Бразилия ще стане световен шампион жестоко се е излъгал , виждате как сега тикат отборите който на миналото Световно не можаха да прескочат дори групите пресен пример с Франция Платини добре си е свършил работата на всички казвам че Бразилия няма да стане Световен шампион защо ли ами много просто никой не е по голям от ПАРИТЕ.

levskirealfen
20.06.2014 23:00

В момента наблюдавате новия световен шампион! *smile*

popi68
20.06.2014 22:58

На всички които се подават на заблуждение ще кажа че Франция ще падне от Еквадор този мач е изход от предния загубата на Италия от Коста Рика сега заложните къщи дадоха трошички хляб на загубилите но след това ще си ги върнат в троен размер не бързайте много Вие не сте по хитри от тях иначе те до сега щяха да са фалирали а както виждате печелят милиарди само от един мач те да лъвовете вие дивеча , поздрави и успех

Stan1926
20.06.2014 22:50

Всички подценяват Франция, но с тази игра са един от основните претенденти за титлата! Не бързайте да я подарявате на Германия или Холандия отсега.

Absolado7
20.06.2014 22:49

Франция загатва за финалите ми се струва *wonder*

durduland
20.06.2014 23:53

Това не е така- потоците не са така. Победителите от групи A,C,E,G са в един поток. Не е първите 4 групи правят един поток, а остналите 4 правят другия. Но поне Бразилия не могат да играят и с Франция и с Германия, защото могат да срещнат 1 от 2та чак на 1/2финал. На 1/4финал Бразилия ще играят с победител група C/2ри група D

TaTa_Martino
20.06.2014 23:48

Аха мерси братле защото съм сложил 100лв на Бразилия да станат шампион ама така като ги гледам не играят нищо особено ама поне са в лесен поток може и да отидат до финал,разминават се с Германия,Аржентина и Франция единствено Холандия и евентуално Уругвай(Суарез) могат да ги спрат

RMcF_
20.06.2014 23:44

8 групи са по 4 отбора и 2 продължават.. 16 отбора са напред .. поток: първите 4 групи и вторите 4..

durduland
20.06.2014 23:43

Да, ако и Германия си спечели групата е в този поток

TaTa_Martino
20.06.2014 23:41

Брат.а Германия и Бразилия в един потоп ли са ако си спечелят групите или могат да се срещнат чак на финала

durduland
20.06.2014 23:38

Не искам да те разочоровам- но ако Бразилия и Франция си спечелят групите- те не могат да играят финал, защото ще са в един поток

ivanrealmadrid1
20.06.2014 22:54

стига с тая бразилия ,че ми става смешно :Д всеки втори ги има за супер фаворити , а истината е ,че са мега прехвалени и не са нищо особено,

one1win
20.06.2014 22:52

А дано! Заложих Бразилия - Франция да е финала.

Gopcho
20.06.2014 22:42

За Насри не мога да кажа нищо, защото имат още уникални халфове, но за напред един Рибери можеше да им помогне, когато играта не върви, но пък знаеш ли може да не им е нужен *smile*

Gopcho
20.06.2014 22:40

Приятно изненадан съм от Франция

Danskrastev
20.06.2014 22:38

Жиру терминатора един по един ги елиминира *lol**lol*

rostislav.kovachev
20.06.2014 22:33

Добре е че я изстърваха тая изнасилена дузпа (от корнера)...

ivanrealmadrid1
20.06.2014 22:33

хахах Кабай > Торес , Ел ниньо гледай и завиждай *lol* тоя мач ме пръсна

RMcF_
20.06.2014 22:32

къв пропусккккккккккк .. лелелеле

RMcF_
20.06.2014 22:31

аре Бензо давай .. дузпа

gL_Manekena
20.06.2014 22:35

Абе малко пресилена...

Gopcho
20.06.2014 22:34

100% дузпа , Кабай с пропуска на Мондиала *lol*

miro211
20.06.2014 22:33

Бензо да не би да е френският Гонзо*lol*

gL_Manekena
20.06.2014 22:33

Нямаше дузпа, ето пролича си *lol*

Danskrastev
20.06.2014 22:19

Много добри французите или просто отборите в групата са много слаби ще види ме на следващия етап но много добре играят страхотно комбинират и са много бързи в атака а са без Рибери и Насри...

gL_Manekena
20.06.2014 22:16

Хаха тъкмо да кажа Жиру играе Погба не и тоя взе че вкара *lol*

Sottirow
20.06.2014 21:53

Дано Швейцарците бият 2-1 го виждам *beer*

futbolista123
20.06.2014 21:25

не знам но лорис е титуляр и резерва според уинър *erm*

rad011
20.06.2014 21:56

*lol**lol*

levskishampion
20.06.2014 21:42

Сигурно са го клонирали като овцата доли *lol*

futbolista123
20.06.2014 21:41

*joking**joking**joking* вратаря на франция лорис се контузи на негово място влиза Юго лорис *lol**lol*

IvanIR
20.06.2014 21:35

Ами да преписва точно ...може би .....*lol*...кво друго? *lol**lol**lol*

rad011
20.06.2014 21:33

Какво очакваш от Уинър?*lol**party*

_beroe_
20.06.2014 21:17

Според мен Погба, Реми и Мангала заслужават да бъдат титуляри. *smile*