Рубио - 12 октомври, спечелен

18:00
Рубио - 12 октомври, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни: 5 познат от 12 мач - 41.7% успеваемост

Залог на деня за 20.06.2014 г.:



Гостите тук са без победа в последните десет мача и логично са на последното място в класирането, но това не означава, че те нямат шансове в този двубой. Точно такива са срещите, в които 12 октомври трябва да взима точки, за да може да се надява на по-положителна развръзка по-нататък. Рубио е колеблив домакин, след като спечели едва половината от домакинските си изяви, а и не преследва конкретни цели. Домакините спечелиха последните си три шампионатни изяви, но те не разполагат с необходимата класа, за да продължават по-трайно подобни положителни серии. 12 октомври спечели една от общо двете си визити на този съперник до този момент и днес има шанс да си тръгне с точка или три, а коефициент за подобна развръзка не е лишен от стойност.

Прогноза: Х2; Коефициент: 2.30

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация