Джон Макенроу за Гришо: Харесвам го, Мария много му помага

12:17
Джон Макенроу за Гришо: Харесвам го, Мария много му помага
"Той има още много какво да доказва, но притежава голям потенциал и всички са наясно с това. Много го харесвам”, заяви по адрес на Григор Димитров една от живите легенди на тениса Джон Макенроу пред тв "ESPN", цитирана от "Труд".

Американецът засегна и връзката на Григор с Мария Шарапова: "Нещото, което не ми допадаше в миналото, бе, че той не изглеждаше достатъчно отдаден на тениса в сравнение с останалите топ тенисисти. Мога да се обзаложа, че връзката с Шарапова му е помогнала много, защото определено изглежда по-щастлив. Също така тя е изключително отдадена и подхожда към всяко разиграване, все едно това е последната  точка, а това няма как да не се е отразило върху Димитров."

Друга знаменитост на корта - Крис Евърт, заяви: "Колкото повече гледам тази игра, толкова повече осъзнавам, че най-важното нещо са екипът и хората около теб. Димитров работи с Роджър Рашийд, който има много добра репутация. Той би трябвало да е възприел от професионализма на Шарапова, която може би му дава и съвети. В крайна сметка страхотният екип ти дава голямо предимство."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари