Луис Суарес почти сигурно изхвърли Англия от Мондиала (видео)

23:49
Луис Суарес почти сигурно изхвърли Англия от Мондиала (видео)
Представителният отбор на Уругвай победи Англия в мач от "D" на Мондиал 2014. Двубоят на стадион "Арена Коринтианс" в Сао Пауло приключи при резултат 2:1 за южноамериканския състав.

Нападателят на урусите Луис Суарес вкара по един гол през двете полувремена и тимът му остава в играта, докато Англия след тази втора своя загуба е на път да отпадне от Световното първенство още в груповия етап.

През по-голямата част от първото полувреме британците владееха повече топката и имаха доста положения, Уейн Рууни нацели гредата в 32-ата минута, но в 39-ата Луис Суарес бе оставен непокрит и с глава направи безпомощен вратаря на Трите лъва Джо Харт. Това бе и първият удар в мача на аса на Ливърпул срещу стража на Манчестър Сити. Малко след това последва опасен изстрел на Даниел Стъридж, но силният му удар с левия крак бе париран от Фернандо Муслера.

В 51-ата Единсон Кавани се озова сам срещу Харт, но стреля неточно извън вратата. 120 секунди след това в сходна позиция бе Рууни пред вратата на Уругвай, но и той не успя да прониже противниковата мрежа. Рууни все пак успя да вкара първия си гол в своето трето участие на Световно първенство и общо 40-и за островитяните. 1/4 час преди края той бе изведен очи в очи срещу Муслера и от два метра разстояние нямаше как да сбърка. Уругвай обаче стигна до победен гол в 85-ата минута, когато Суарес при наглед безобидна ситуация отново бе изпуснат от отбраната на англичаните и хладнокръвно простреля мрежата на Харт.

Тимът на Оскар Табарес по този начин се реабилитира пред своите запалянковци за голямата изненада в първия кръг, в който загуби от Коста Рика с 1:3. Това обаче не успя да стори Англия и така след отпадането на Испания нейната съдба може да последва още един бивш световен шампион. Това ще стане факт в случай, че утре Италия и Коста Рика не излъчат победител.

Сао Пауло вече става любим град за Уругвай. На Мондиал 1950 урусите проведоха там два мача, като завършиха наравно с Испания (2:2) и победиха Швеция (3:2), а по-късно сразиха домакина Бразилия на "Маракана" (2:1) и станаха световни шампиони. Друг любопитен факт е, че Суарес досега се бе разписвал само веднъж в шест мача срещу Джо Харт от Премиършип.

Стартови състави:

Уругвай:
Муслера, Касерес, Хименес, Годин, Перейра, Гонсалес, Аревало, Лодейро, Родригес, Кавани, Суарес

Англия:
Харт, Джонсън, Кейхил, Ягиелка, Бейнс, Хендерсън, Джерард, Стърлинг, Рууни, Уелбек, Стъридж


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolarov13
20.06.2014 11:11

Англия и в 2-та мача направиха едни и същи грешки - изравняват и след това спират да атакуват

caramell
20.06.2014 10:20

Английското и Испанското първенство били най - силните в света , а немогат да излезнат от групите. Това какво говори ? - просто в тези първенства доминират играчи от други държави , просто нито испанците , нито англичаните са сила в момента , колкото и безумно да звучи.. трагедия са.

Аз за първи път в живота си вчера заложих за Англия - явно ще бъде и за последния. Винаги пускам против тях , но вчера имах чувсвото , че ще направят нещо , но не така мислеше и Суарес. Според мене ключовите моменти бяха още първото полувреме при пропуските на Рууни. Като не вкараш - ще ти вкарат.

angel.bonev.908
21.06.2014 10:23

Като си от левуново как да си го обясниш, че английското е мега слабото, а за национала да говорим.

scouser_pool
20.06.2014 11:42

Ок , иначе аз съм останал само с хубави впечатления от Испания като държава , климата е приятен , хората са дружелюбни и за разлика от Англия примерно по-разкрепостени някакси , иначе момичетата са им грознички повечето , но така е в повечето от Европа , просто БГ малко страни могат да ни бият по този показател *lol*

scouser_pool
20.06.2014 11:17

Братле , не ми се започва пак тоя спор , както виждаш и за подкрепям отбор от английското първенство , но няма смисъл да сме пристрастни никога не съм бил пристрастен и не не си вадя извод само от тазгодишното издание на Шампионска Лига , но и това си е много основателна причина , гледал съм ги достатъчно последните години да си преценя , а и не твърдя , че е по-интересна и оспорвана , а че е по-силната въпреки че и първото вече е вярно с набиращите скорост Атлетико , това изречение "ВЛ е много по-оспорвана и интересна от Ла Лига. Има много повече силни и равностойни отбори. Дори най-силният отбор може да загуби от най-слабият" го срещам сигурно за 1568ти път и звучи супер наизуст , нито е подкрепено с факти нито нищо , в Англия има 4 големи отбора от вече над 10 години , които винаги са в челото , и отскоро са 5 с Ман Сити и това е , останалите като Тотнъм,Евертън,Нюкасъл,Астън Вила нито имат финансовите възможности да се борят с големите нито нищо , в Испания е много по-непрвидвидимо приятел , Виляреал и Билбао единия изпадна преди година другия замалко , а и двата тима в момента са в челото , същото с Малага и Реал Сосиедад , като изключим Барса и Реал останалите отбори правят първенството много непридвидимо между 3то и 7мо място , в Англия както споменах има 5 отбора , които винаги са в челото + някой измежду Евертън,Тотнъм и Нюкасъл вече 3,4 години *wink**wink*

caramell
20.06.2014 11:13

Поне си загрял за какво ти говоря.. не си мисли , че искам да се разправям с някой тука за тази тема.. отделно на това всеки си е изградил мнение за тази тема и неможе е така да се промени. Аз цял живот си мисля , че в Англия е най - добре , но в последно време не е така , колкото и безумно да е. Вярно , е че тези играчи нямат нищо , които изградих , но нали те правят разликата в дадените им отбори. То и Яя Туре няма нищо но не му пречи да гази , както и Агуеро. Бях в Испания и видях само гейчета със зализани коси , ама гейчера брат.. и се отчаях не , че ме интересува де, а пичетата са ДИБЕли.. :Д Да спрем с темата , че от одеве гледам в Добрич какво става и си забравям мисълта каква ми е и пиша простотии.. хората там чакат всеки момент да ги удари ПРИЛИВНА ВЪЛНА.. какво става немога да разбера..

Chelsea86
20.06.2014 11:09

Ти поставяш Ла Лига по-напред от ВЛ защото имаше 2 испански отбора на финал в ШЛ и защото друг спечели ЛЕ? Английските отбори почти не броят ЛЕ за турнир и там не се силят. А за силно първенство не се прави извод от няколко отбора, а като цяло първенството. ВЛ е много по-оспорвана и интересна от Ла Лига. Има много повече силни и равностойни отбори. Дори най-силният отбор може да загуби от най-слабият, но ти го знаеш щом си фен на Пуул. Аз не виждам със какво Ла Лига е по-интересна и оспорвана от ВЛ.

scouser_pool
20.06.2014 11:08

Ами ти написа "Английското и Испанското първенство били най - силните в света , а немогат да излезнат от групите" , но след това осмислих , че просто не си си изразил добре може би мисълта иначе на пръв поглед все едно намекваш , че първенствата няма как да са най-силни след като националите са слаби , заради което намесих уругвайското първенство , но след това ти схванах логиката *smile* Иначе , съм съгласен , че Англия от край време 80% от най-добрите им играчи в първенството са чужденци , но за Испания не съм съгласен , като изключим Силва и Торес успехите си национала ги дължи до голяма степен и на първенството си и най-вече Реал и Барса , но и останалите клубове като Валенсия,Атлетико и т.н. които създадоха таланти като Торес,Вия и т.н. П.П- за твое сведение бил съм в Испания и даже съм живял там 1 година*wink*

scouser_pool
20.06.2014 11:02

От тия всичките нито един няма световна или европейска титла и нито един не е бил фактор на Световно първенство , на Европейското Роналдо игра добре , но дотам Гризман Бака и Ракитич пък са най-големите футболни звезди пххааха , допреди 1 година никой не ги беше чувал , Иниеста играч на Евро 2012 къде се състезава според теб , и това за Испания така го написа , че не са могли да излязат от групите все едно не обраха последните 3 форума и то именно спада на Барса се вижда от далеч , че се отрази на национала , за Англия вече е друго нещо , там от край време най-добрите играчи са чужденци

caramell
20.06.2014 11:02

Къде ми месиш Уругвай пък ти бе проф. Вучков? Дадох мнение и това .. за мене си остава слабо и ще си остане винаги! Като не си бил в Испания няма да ми лафиш.. изградил съм си отвратително мнение за там.. сега като сменят поколението още повече ще ги бият. Англия са най - слабите от както гледам Мондиал ( 2002г ) от тогава съм фен и още в началото си знаех , че са за резил макар да знаех само Бекъм,Оуен и Хески тогава. Испания ми е била противна и ще си остане винаги такава..Джерард спуска гумата вчера и всеки започна да ми ги защитава.. еми пича няма късмет в тоя живот , няма и да има.

caramell
20.06.2014 10:58

И аз съм на същото мнение , като тебе за Английското , но все повече немога да си обесня защо са толкова слаби примерно в ЛЕ и ШЛ. Аз в последните години не виждам на полуфинал да има 2 английски отбора.. от доста време при това. От 3 години си мисля обаче , че Бундеслигата е най - равностойното по между им в самата Лига там.. доста мачове съм гледал там и съм останал с това впечатление , но да не задълбочаваме темата повече , все пак да си гледаме с кеф Мондиала , пък като дойде август ще дойдат пак големите спорове дали Челси е по як от Арсенал или дали Ливърпуул ще бият Ман Юн.. е това всички ще си подкрепят отборите.

scouser_pool
20.06.2014 10:57

Нещо се обърка пич , цял свят видя , че Ла Лига е най-силното първенство в света , а Висша Лига все още е в топ 3 просто преминава през различна фаза , какво искаш да ми кажеш , че уругвайското първенство е по-силно от Висша Лига , логиката ти куца страшно братле , да не говорим , че играча който елиминира Англия играе в Англия , Ван Перси и Санчез , които бяха трън в гъза на Испания също играят в тези две първенства , не се излагай плс

caramell
20.06.2014 10:55

По - добре не ги изреждай , че мога всичките да ти ги напиша без да гледам гугъл , но както и да е. На мене ми е комично и страшно се раздвам , че Испания и Англия ги няма на Мондиала вече. Просто са ми писнали.. Испания неможе да играе по един и същ начин на всеки голям форум , до тука им се получаваше , но на мене лично ми отвратителен този стил на игра ( стил Барса ) , то чак на човек не му се гледа. Може и да е вярно , че са се нагледали на трофеи и сезона им е бил тежък.. но това пак не е оправдание , защото те са го знаели от началото НА 2013 , а не НА 2014.

Chelsea86
20.06.2014 10:46

За испанското не съм съгласен въпреки, че съм фен на английското. Само като видиш състава на испанците се вижда, че са 80% от Реал и Барса, понякога дори и 90%. Тяхната грешка според мен беше, че се опитват със доказаният стил и вече спечелили всичко изморени и не толкова мотивирани играчи да спечелят. Доста жадни за успехи футболисти бяха оставени извън състава за Мондиала. Докато англичаните традиционно се провалят на голям форум. Първенството е силно заради чужденците. Истинският английски футбол се играе в Чемпиъншип и лигите. Там е пълно с англичани, но няма как да пробият заради чужденците. За мен винаги Английското първенство ще си остана най-силното и оспорваното в света!

levskirealfen
20.06.2014 10:45

Аз също мога да ти изредя - Икер, Рамос, Иниеста, Алонсо, Пике, Хуанфран/Карвахал (и 2-та са класи на онзи некадърник от Челси), Алба, Бускетс, Коста, Вия, Педро, Коке и т.н. Те не са ли водещите в отборите от Испания?! Проблема на Испания е, че всички тези играчи спечелиха всичко. ЕП, СП, ШЛ. Всичко! И тази жажда за трофея просто я нямаше и това си личеше. Докато при Англичаните за тях си е нормално. Те са си некадърни на национално ниво и не от година или 2, а поне от 10-15 години

caramell
20.06.2014 10:41

Меси и Роналдо са водещите фигури в Испания , те какви националности са ? Ди Мария,Бейл,Гризман,Бака,Санчес,Бензема,Ракитич , а мога още и 20 да ти изредя. Това испанци ли са те питам?? А и за вметка - Барселона сега ще се раздели с доста испанци и ще дойдат играчи от други държави.. пак се замисли.. и тогава виж кое е олигофенското , олигофрен такъв!

angel.bonev.908
20.06.2014 10:30

Да кажеш, че в испанското не доминират испанци е меко казано олигофренско. За английското съм съгласен, то се крепи само на чужденците, но за испанското много бъркаш. Англия са трагедия, националния им винаги е бил трагедия и винаги ще бъде, докато първенството им е трагедия, но Испания просто ги мързеше да играят на това световно, след 3 спечелени големи първенства подред, не бяха толкова мотивирани.

idol_bg
20.06.2014 09:25

Тея робинзоновци от Албиона, надали има жив човек на тоя свят, дето може да ги научи как се играе футбол на световни и европейски финали.Те си мислят, че играят във кока кола,фанта,спрайт или швепс къп срещу някакви селяни.Алооо момчета,това е световно първенство...играе се на всеки 4 години и отборите в него идват с възможно най-доброто с което разполагат.Това не ви е Уигън или Брадфорд.Щом един Капело не можа да помогне,значи случаят е безнадежден.

scouser_pool
20.06.2014 09:32

Той пък Капело на кого е помогнал , виж Русия как се изложиха Евро 2012 , и сега пак са по-слаби отколкото трябва да бъдат

david_villa11
20.06.2014 09:10

моля ви се това заглавиее....вярно добър игра4 огромна заслуга има за победата....но пък тои сам да ги е изхвърлил....заслугата е на целия тим.....кавани за мен направи 90 процента от първия гол

scouser_pool
20.06.2014 09:02

Ходжсън всъщност защо е наставник на Англия така и не разбрах , може би ще свърши работа начело на някой отбор като Швейцария,Финландия,Норвегия , но Анлия трябва да играе по много по-креативен и нападателен начин , хората които са го назначили не разбраха ли за престоя му в Ливърпул?

crazy_rabbit
20.06.2014 10:08

Факти говориш ! Окс май беше контузен ? Уолкът също... Имат бъдеще, но най-малко след 4 години *wink*

scouser_pool
20.06.2014 09:24

Че аз не съм отричал , че са дърводелци , но от новото им поколение Стъридж,Стърлинг,Баркли,Чембърлейн,Уилшър имат страхотна техника , това няма смисъл да го отричаш , защото е факт и с добър тренер ще видиш как ще заиграят , може би няма да са световна сила , но със сигурност имат повече потенциал отколкото показват

crazy_rabbit
20.06.2014 09:08

А ти кога ще разбереш, че англичаните са нескопосани дърводелци и никога не могат да играят "креативно" ?

scouser_pool
20.06.2014 08:54

Няма да се изненадам ако Англия бият Коста Рика с 2:0 и продължат , Италия най-вероятно ще си вземат мача с Коста Рика , с Уругвай зависи дали ще играят на 100% , все пак пожелавам на Суарез и Уругвай да вземат нещо от Италия , заслужават го , просто Англия ще се изложи срещу евентуална Колумбия на 1/8финал

toya.stava
20.06.2014 08:38

Луис Суарес най-добрия нападател в света в момента!

monaco_forever
20.06.2014 07:03

Джерард много силен да е*а , на Суарез никой не може да му даде по-добра асистенция

crazy_rabbit
20.06.2014 06:12

Аз като ви приказвам, че англииските дърводелци не стават за чеп за зеле, вие ми праскате минуси... Ами слагайте още, лапенца... Както казахи преди - само човек, който не разбира грам от футбол си въобразява, че Англия може да спечели каквото и да е, различно от квалификационна група... А сега ако може и Коста Рика да ги удари, че да се борят момчетата за елиминации *wink*

shifter_fd
20.06.2014 02:04

Абе тоя бил слаб, оня бил слаб... Вили Вуцов си го каза - не може ти да паднеш в един мач и в следващия да пуснеш абсолютно същите играчи, надявайки се на някакво чудо. Табарез си взе поука и направи цели 5 смени (макар и една принудителна), просто човека си промени тактиката и разбира се - имаше Суарез на разположение. За вторият гол на Суарез НЯМАШЕ засада и престанете да спорите - на повторенията се вижда как Джерард отклони топката, а Кавани изобщо не я докосна! Поне гледайте малко и не бъдете толкова пристрастни. И отново - Италия утре ще бие, но надали ще е с много - просто Уругвай подцени Коста Рика, нещо което не вярвам жабарите да го направят. И последният мач е просто нарисуван Хикс и Англия са аут от първенството. Уж преди Мондиала се говореше, че Англия не е сред фаворитите и няма да има никакво напрежение, а то всъщност май си имаше бая напрежение и утре (тоест днес) английската преса направо ще съсипе целият отбор, начело с баш-майстора Рой.

sdw
20.06.2014 06:11

Хубаво е да ги изчакат поне до мача с Коста Рика,защото при евентуален успех с два гола и победа на Италия над Уругвай,за жалост на урусите,но те ще си заминат вкъщи.

d7211
20.06.2014 00:31

Разликата беше че суарез си вкара положенията а руни ги изпусна.

Kireto1232
20.06.2014 00:31

Просто Суарез е машина ако остане в Ливърпул ще е още един сезон да наблюдавам най-добрия играч в Европа малко съм пристрастен знам :Д ,един от най-добрите в Европа :д

dembi1974
20.06.2014 00:28

Че какво е трагичното на Англия,че не вдигнаха 2 метра засада на Суарес???

hoffi
20.06.2014 00:28

До испанските фенчета:
Немислимо е да сравнявате ситуацията на Испания с Англия! Испанците имат качество, имат треньор, просто не предприеха подмладяване на състава. Играят същите хора, които спечелиха евро 2008. При Англия има много промени, треньора е некадърник и въпреки че повика доста младоци в състава повечето от тях останаха скамейка. Толкова оплюваните от всички Ягиелка и Кейхил неизменни титуляри. Джерард ще кажеш, че е единствения център халф в отбора, че не го сменя. Рууни първият мач също си беше за смяна, ама нали е Рууни.. Два мача Англия играе без бекове, щото видиш ли Джоунс и Шоу не са млади и талантливи.. и т.н. и т.н.

shifter_fd
20.06.2014 00:26

Охооо ама то коментатор бил Ангелов...хикс на Италия и Уругвай го местя моментално преди да е паднал коефициента.

vargala1313
20.06.2014 00:24

Предстой да видим дали Италия ще прави услуга на Англия като победи Уругвай(стига само Коста Рика да не обърка сметките)

vlatkyn
20.06.2014 00:23

62 на 38 процента е владеенето на топката за Англия. Просто очакванията за англичаните са големи, а резултата ако не беше такъв какъвто е, друга песен щеше да се пее.

Jason_Scotland
20.06.2014 00:22

Както обикновенно ... Суарез прави разликата в мача*thumb_up*
Ингилизите владяха топката повече и играха добре. Дори може да се каже, че в никакъв случай не бяха надиграни, но ... си нямат Суарез*erm*
Самият факт, че започват с Дани Уелбек титуляр говори достатъчно. Все още се чудя какво прави в манчу оти он е играч за средата на таблицата а не в челото а още повече за световно.
Ако Дани Уелбек ше е коза на Ройчо ... ами Кевин Филипс трябваше да е нещо като Меси или Роналдо тогава.
Трябват му 5 мача за да вкара гол а те го слагат титуляр на световно*wonder**wonder**wonder* ... ами владейте си топката тогава*thumb_down**thumb_down**thumb_down*

RMcF_
20.06.2014 00:24

изчерпателен коментар както винаги ..*beer*

WaynU
20.06.2014 00:22

Ето ви Джерард

[@link http://store.donanimhaber.com/34/35/f6/3435F62FEF0AE10DDAF7808E7DBF9C1E.gif]

WaynU
20.06.2014 00:19

Ко ми давате минуси бе?! Пак грешка на Джерард и загуба !!

AC_Milan_92_45
20.06.2014 08:15

Уе Уе Уе дават ми минуси Уе Уе Уе *cry**cry**cry*

Written
20.06.2014 01:01

Що не вземеш да изкоментираш Джерард, Стърлинг а у ? Всичките англичани са под всякаква критика и каквото и да ми говорите това е от некадърността не на играчите, а на треньора. Винаги Англия се набутва с най-баш-майстор-треньора. Преди този малоумник, беше Ериксон, който беше нает само след 2 успешни сезона с Лацио и изпозлва Пол СКоулс като ляво крило. Може на другото световно да направят нешо по-така, като ги няма вече дъртите кучета, които си лежат на старите лаври. Не знам с какво ти е Рууни виновен, с пропуска с глава, който беше невъзможен да бъде насочен, или с пряк свободния удар, който мина бая близо. Миналия мач като Джерард и Бейнс изпуснаха преките свободни никой нищо не коментира.

JoseManuelReina
20.06.2014 00:46

Що не вземеш да изкоментираш Уейн , който отново беше най-слаб !

IvanIR
20.06.2014 00:19

Суарес къв гол им тресна а? ....*lol*.....аха да свали и фланелката ....ама си вика...."опа ше има картонче дето нема чистене ....*lol*..." и се отказа.....Са ше ми е кеф и Коста Рика да ги тресне тиа умреляци *lol*....Ае честито на пичилившити ....2 -1 та и на точен тука .....*wink*........

d7211
20.06.2014 00:15

Защитници те защо се изтеглят когато топката отива към тяхната врата.

ivanrealmadrid1
20.06.2014 00:12

смешното ,е че Англия още имат шанс за 1/8 сега ги смятах *lol*

psychosociall
20.06.2014 00:11

Хайде да спрете с плюенето по Джерард? Да, направи слаб мач, дори аз го признавам, но ЕДИН, ЕДИНСТВЕН СЛАБ. Спомнете си колко пъти ни е печелел мачове, пък и едва ли е капитан без причина. Рой-чо трябваше да махне него, вместо Хендерсън, но... този треньор просто не струва. Добър мач бе, интригата в тази група обаче все още остава и стискам палците за Англия *smile*

hoffi
20.06.2014 00:13

В предния мач също беше трагедия..

sdw
20.06.2014 00:12

Проблема не беше Джерард,така е.Проблема беше,че Джерард и Хендерсън са еднотипни играчи,а това не е хубаво за двама халфа...

sdw
20.06.2014 00:11

Жалко ще е Уругвай да паднат от Италия,а Англия да бие Коста Рика с 2 гола,защото така слабия отбор на англичаните ще се класира,а урусите ще отпаднат ...

RMcF_
20.06.2014 00:05

[@link http://prikachi.com/images/201/7412201O.jpg] ..

rad011
20.06.2014 00:40

лека

GrandeBarca
20.06.2014 00:34

Той те пита от колко време си в пансиона смисъл от кога живееш

RMcF_
20.06.2014 00:34

аа нищо брат ;д .. лека нощ от мен.. дано да можем да се приберем утре.. ше трябва и лодка за тая раборта .. вввввввввввввввв *lol*

rad011
20.06.2014 00:31

А да извинявам се.

RMcF_
20.06.2014 00:30

смисъл? ;д нали писах, че не можем да се приберем, явно ще нощуваме при едни приятел, който е с нас щото панса затвори преди 2 часа..

rad011
20.06.2014 00:28

А ок.Отколко време си в панса?

RMcF_
20.06.2014 00:27

телефон..;д

rad011
20.06.2014 00:27

Ти от лаптоп ли пишеш?

RMcF_
20.06.2014 00:25

не брат по улиците на Варна сме, не можем да се приберем в пансиона, тук 1 групичка от 4-5 човека сме..

rad011
20.06.2014 00:23

Значи си надолу,което си е лошо.Ти си блокиран сега и не може да излезнеш нали?

RMcF_
20.06.2014 00:20

ми не, не съм в блок..

rad011
20.06.2014 00:18

Ако си в блок на кой етаж живееш?

RMcF_
20.06.2014 00:16

аа, нищо не мисля брат, просто питам .. ;д

rad011
20.06.2014 00:11

Не.Що мислиш така.*smile*

RMcF_
20.06.2014 00:10

съмняваш се дали са истински ли ? ;д

rad011
20.06.2014 00:08

Аха ок.

RMcF_
20.06.2014 00:08

от разни аверчета от Варна .. тегля ги и ги качвам в прикачиком..

rad011
20.06.2014 00:07

Тези снимки откъде ги взимаш?

fivooo
20.06.2014 00:04

Хайдеее, да си хващат самолета с Испания и да се прибират. Такива отборчета като Англия нямат място на 1/8.

ivanrealmadrid1
20.06.2014 00:03

тея в студиото ме разбиха от смях , как минават от тема в тема със трагедията на Англия , била като тая във ВАрна ... и подобни изказвания ;д

gL_Manekena
20.06.2014 00:03

После Английски всекидневник се беше присмял че България щял да стане "СШ" *nerd* Нз за нас Българите, ама Трите Лъва в близките 100 години надали ще видят дори един 1/2 финал *wink*

vlatkyn
20.06.2014 00:01

Уругвай направиха пълна каша като загубиха от Коста Рика. Сега италианците могат да класират Англия, ако бият Уругвай, но важното е че остава интрига. Разбира се англияаните ако могат да бият Коста Рика с повече голове.

Stan1926
20.06.2014 00:01

Не ме разбирайте погрешно, не злорадствам. Но идеята ми е, че във футбола всичко е възможно, затова изказвания от сорта на "Тоя отбор няма никакъв шанс" са наивни и смешни. Нищо сигурно няма. *smile*

Kireto1232
20.06.2014 00:00

Суарез е машина той прави разликата в Уругвай браво !

VivaLaFootball
20.06.2014 00:00

Не знам по-тъп отбор от Англия има ли на световното... Може би само Гърция... :Д Иначе нещата в тази група много се завързаха и нищо няма да се знае до края.

Gopcho
19.06.2014 23:59

Треньор, който залага на Уелбек след Сър-а значи е мега зле ... Англичаните ще се надяват Италия да бие Уругвай и те да бият Коста Рика с 2 гола

Manchester4o
19.06.2014 23:59

Във футбола без треньор каквито и звезди да има отбора няма файда,Англия са без треньор и няма как с тоя олигофрен да има нещо повече

Deco_Sneijder
19.06.2014 23:59

Хубав мач,изненадан съм от слабото представяне на Англия отново,ама явно толкова си могат.

DHamann16
19.06.2014 23:59

Руни ако му изключим елементарния гол беше най-слабия играч на терена. Грешни пасове , бави играта , рядко успешни дрибъли. Баркли трябваше да замени Руни , ама Рой нали трябва да си държи звездите в игра..

CLOTH
20.06.2014 00:01

Абе ало, я си виж дефанзивното халфче, на което трябваше да му се каже, че тука Суарес не е от неговия отбор и тогава говори! Родригес трудно можеше да му даде такъв пас!

overdrive
19.06.2014 23:59

Честито на урусите и браво на Суарес за двата гола, но Англия сами се победиха. Незнам какъв им е проблема. Дали просто кърък, или все не случват на точния човек, но да жънеш провали след провали, а винаги да имаш такъв широк състав е смешно.

WaynU
19.06.2014 23:57

Джерард вече не трябва да е играе футбол

Guardiola10
19.06.2014 23:57

Само за Джерард ми е кофти, ама така или иначе нямат шанс да станат световни англичаните. Браво на Уругвай и Суарес и дано да се класират напред.

GrandeBarca
19.06.2014 23:57

Ей за сетен път се убеждавам ..СУАРЕЗ Е ЕБАТИ ИГРАЧА!! 2 положения 2 гола...Англия бяха по-добри обаче,ама нямат шанс за класиране...ако Италия бие Коста Рика...мача им с Уругвай е Х и Италия с 7..Уругвай с 4ри...Англия като бие Коста Рика ще стане с 3...а пък и защо не Уругвай да бие и Италия

gL_Manekena
19.06.2014 23:55

Еми Честито на Урусите, Англичаните да стягат багажа!

WaynU
19.06.2014 23:55

Пак грешка Джерард бе баси бастуна

JoseManuelReina
19.06.2014 23:54

Явно проблема не е в англичаните , а в Суарез прекалено е добър , всъщоност Ужасната защита на Англия изигра поредния си слаб мач , бих похвалил само Гари Кейхил игра мн добре другите бяха дупнки !

hoffi
19.06.2014 23:54

две грешки на Джерард два гола за Уругвай.. дано спре с националния!

JoseManuelReina
19.06.2014 23:55

Тогава си представи Уелбек за къде е или пък Джагиелка Бейнс и да не продължаваме !

quitgame
19.06.2014 23:52

Казах ви че Уругвай ще бият вие не та не *lol*

one1win
20.06.2014 00:03

Аз го играх 2-1 на точен.

RMcF_
19.06.2014 23:53

поне игра ли го мача, кво значи казах ви .. ;д

RMcF_
19.06.2014 23:52

Айдееееееее !! Браво Уругвай, бравоо !! ;д

RMcF_
20.06.2014 00:06

казах, ако става въпрос за ц част може би е от дерето, не е сигурно ..

one1win
20.06.2014 00:06

Много зле е положението там.

vlatkyn
20.06.2014 00:03

Какво не знае ш бе момче, свлачище знаеш ли какво е ?

RMcF_
20.06.2014 00:01

м/у другото не е само дъжд, а и приливна вълна, която не се знае от къде идва .. ето го линка: [@link http://prikachi.com/images/189/7412189g.jpg] .

RMcF_
20.06.2014 00:00

ами да брат .. това е положението.. лека им пръст.. природата си връща всичко с лихвите ... в следващия коментар ще ти пратя 1 линк..

sdw
19.06.2014 23:56

Знам,че не е тука мястото,но по-рано си пишехме ... 10 човека загинали от някакъв си дъжд,смятай човеек.Потрес!...

CLOTH
19.06.2014 23:51

Последните 10 минути, ако англичаните вместо с Джерард бяха играли с човек по-малко, можеше и да бият даже.....няма такава простотия, кълна се!

quitgame
19.06.2014 23:51

да но си поплаче коментора след мача *sad*

NortBanckTerace
19.06.2014 23:50

Трябва да си мазохист да играеш с уелшпек вместо Ланла.

bobygbg
19.06.2014 23:50

Коментатора е много прост. Утре Коста Рика ще тресне и Италия *smile*

BuTaMuH_C
19.06.2014 23:49

Ламбърт не е играч на Саутхемптън...а на Ливърпул -_- този коментатор какви ги говори

quitgame
19.06.2014 23:49

Тренъора на Уругвай е голяма лисица *smile*

tiferich
19.06.2014 23:48

Англия трябва да бие Коста Рика с 5-0 и Италия да мачка сички че да се класират албионци

sdw
19.06.2014 23:50

и 2-0 и е достатъчно

Stan1926
19.06.2014 23:48

Отборът на Англия посетил дом за сираци в Бразилия.
"Сърцето ми се къса, като гледам тъжните им лица, без капка надежда за нещо", казал 6-годишния Жозе...

Chelsea86
19.06.2014 23:47

И на мен така ми се видя, че англичанин, май Джерард я върна назад с глава и изведе Суарез. но може и да греша играча. *wonder**confused*

sdw
19.06.2014 23:51

Така е,играч на Англия изведе Суарез.Иначе съдиите не биха рискували 2 метра засада,та чак коментатора да не го спомене.Никаква засада.В момента на паса от играч на Уругвай,Суарез не е в засада.

Big_Ivan017
19.06.2014 23:46

Няма справедливост... Уругвай един играч им тегли целия отбор и печелят... за съжаление много са виновни защитниците на Англия за загубата! Имаха шанс да задържат резултата наравно или да спечелят мача ако продължаваха да атакуват, а вместо това те избраха да защитават. Жалко наистина се надявах че ще ги видим по-далеч да стигнат! Сега единствения им шанс ще е ако се представят много силно срещу Коста Рика и Италия победи Уругвай... но реално погледнато още от сега няма как да се оправят грешките на отбора! *sad*

Deco_Sneijder
19.06.2014 23:45

"Луиз Суарез от половин положение,реализира едно" *lol* *lol* *lol* *lol*

Guardiola10
19.06.2014 23:45

Браво на Суарес, страшен е. За засада не съм сигурен, но щом коментаторът не каза, пък е за Англия... Трябва да се види хубаво повторение.

bobygbg
19.06.2014 23:45

Руни каръка на световното
Уелбек най-слаб футболист на световното
Испания най-слаб отбор на световното

CLOTH
19.06.2014 23:45

Джерард изведе Суарес, спокойно, няма засада...той по навик бе!!

123321
19.06.2014 23:45

Izkl\чителен страничен съдия.Моля за аплодисменти.

hoffi
19.06.2014 23:42

Засада ?!

sdw
19.06.2014 23:45

Каква засада бе *smile* Преди удара я удря защитник на Англия.В момента на паса Суарез не е в засада *smile* Айде научете правилата.

hoffi
19.06.2014 23:45

Единствената възможна причина това да не е засада е Джерард да е играл с топката... или съдията да е люпил семки

poisoh
19.06.2014 23:44

Засада, но явно само ти и аз сме я видели.

kaizerabg
19.06.2014 23:41

Aйдеееееееееееееееее Суарез ги отказа днеска

RMcF_
19.06.2014 23:41

Суареееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееесссссссс *beer**beer* вземиии.. ! ;д

psychosociall
19.06.2014 23:36

Бог чу молитвите ми.. Махна Уелбек, вкара Лалана и играта им потръгна! *lol* *lol* RONEY *beer*

AleksHD
19.06.2014 23:36

[@link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1078383305535218&set=a.345973325442890.83467.345971365443086&type=1&theater]
И след 1 минута Рууни вкарва...Безценно.

bobygbg
19.06.2014 23:35

Къде може да се подаде жалба против коментатора *smile*

omerrr89
19.06.2014 23:34

Урусуте отпадат... Англия ще бия коста рика

RMcF_
19.06.2014 23:33

англичаните тоз гол им дойде като допинг.. ;д

miro211
19.06.2014 23:32

начука ли ви го Рууни на всички уругуайци

Salient
19.06.2014 23:32

Рууни! 1-1. А коментаторът получи душевен оргазъм... *erm*

quitgame
19.06.2014 23:32

ТОЗ коментатор да се маха "ТОЙ НЕ Е ПРИСТРАСТЕН"

sdw
19.06.2014 23:31

Абе коментатора през 94-та не викаше така за Българите,колкото тоя бе *lol*

RMcF_
19.06.2014 23:32

*lol**lol**lol*

TaTa_Martino
19.06.2014 23:30

Само там е много зле наистина ама все пак канализацията е от римската империя още не е сменяна а кмета Портних е постоянно нажулен в Гранда така че нормално не че е валяло много просто канализацията връща водата

sdw
19.06.2014 23:28

Абе тоя Аревало Руиз е страхотен опорен халф.Да се маха от тва Мексико и да идва в Европа.Сигурен съм,че в който и отбор да играе ще си пасне много...Може би от целия отбор на Уругвай,той е най-големия черен работник

hoffi
19.06.2014 23:28

И аз живея във Варна, Левски - тук всичко си е наред..
Джерард поредния слаб мач, да не говорим за грешката при гола, Джонсън и Бейнс пълни дупки, все едно без бекове играем, Уелбек си е традиционно слаб, като изключим някои мачове като този с Италия. Хендерсон отново супер много ме кефи как играе в центъра ама нищо чудно и този мач Ходжсън да реши да го смени..

RMcF_
19.06.2014 23:30

до Базар Левски ли си? шот и от там минах, долу подлезе беше наводнен

Guardiola10
19.06.2014 23:21

Помислих, че Перейра припадна първо, ама той се оказа доста корав.

miro211
19.06.2014 23:20

На всички спецове да кажа:"Вий мач гледате ли го или само коментаторите слушате?"

gL_Manekena
19.06.2014 23:17

Бахти тъпия коментатор, как можеш да объркаш Кавани със Суарез? *confused*

sdw
19.06.2014 23:23

Ами по-рано обърка Годин с Лугано,а Лугано даже не играе *lol*

gL_Manekena
19.06.2014 23:21

Хах да сиг. са сиамски близнаци... Писна ми сиг. който и да хванем от тука ще коментира 100 пъти по-добре .,.

sdw
19.06.2014 23:19

Е как ... Не виждаш ли,че имат почти една и съща дължина на косата *lol*

sdw
19.06.2014 23:17

Голям нокаут на Стърлинг леле,Перейра не знае къде се намира

sdw
19.06.2014 23:16

От 1 седмица само слушам за потопи,тук в Плевен от 1 седмица валне за 5-10 минути на ден евентуално :Д

RMcF_
19.06.2014 23:28

тва чу ли го, извадали тяло до кметството .. в асп

RMcF_
19.06.2014 23:26

не знам брат .. към Асп е много зле .. няма и градски транспорт, да си стигна до панса .. не знам вече

TaTa_Martino
19.06.2014 23:24

Аз съм от Варна живея на траката и няма никъв проблем сигурно защото сме малко по на високо

RMcF_
19.06.2014 23:21

остави колата, в къщата си не можеш да си влезеш..

sdw
19.06.2014 23:20

Да бе гледах,че като цяло в източна българия е много зле положението.Много и приятели живеят във Варна,даже днеска си говорих с един и той вика,че не може да влезне в колата

RMcF_
19.06.2014 23:19

абе пусни си новините и виж кво е във Варна към Аспарухово.. мен панса ми е там и е много зле..

vlatkyn
19.06.2014 23:13

Не може да се построят пет квартала върху свлачища и после да се чудят, защо ги отнася водата. Там има свлачища от хиляди години, ще има и в бъдеще.

RMcF_
19.06.2014 23:15

ако става въпрос за дерето, май от там е започнало не знам.. има и електрически стъбла, скъсани от водата .. за кво говорим

sdw
19.06.2014 23:11

Къде го картона на Уелбек ?

gL_Manekena
19.06.2014 23:10

Страхотен мач до тук... Тоя Муслера е боК *surprized*

RMcF_
19.06.2014 23:08

преди малко тва чу ли го, има загинало семейство с дете .. тва ли не е чак толкова зле Теодоре?

rad011
19.06.2014 23:10

Много гадно.*sad*Лека им пръст.

RMcF_
19.06.2014 23:07

пък и тая приливна вълна от къде дойде не знам..

MB45
19.06.2014 23:05

Без Лампард толкова с Скиора в средата нестава

fivooo
19.06.2014 23:03

Супер пристрастни коментари. Англичаните са си били виновни за гола. Ми много ясно бре, идиот. Ако бяха перфектни нямаше да допуснат гол.

martinski8447
19.06.2014 23:00

Една атака....и 0-1. Несериозно е просто. Да вкарва Баркли или Лалана , Уелбек е трагичен както винаги !

RMcF_
19.06.2014 22:59

айдее .. полиция, молиция и Варненските вестници са на входа .. ей вгорчи ми са тоз мач..

teodorde
19.06.2014 23:14

Нептун

RMcF_
19.06.2014 23:12

кажи в кой край на Варна си..

RMcF_
19.06.2014 23:06

хахахахахахахаха.. ти нормален ли си? какво значи не е толко зле,днеска една снимка рано- рано един луд само по къси гащи с едно гребло и една лодка, от тея надуваемите направо си плаваше.. тва ли нев е зле ситуацията? и, че има опасност от жертви? ти от Аспарухово ли си?

teodorde
19.06.2014 23:02

Аз съм във Варна и не е чак толкова зле ситуацията!

shifter_fd
19.06.2014 22:58

Не знам дали Уругвай, ще е краен победител (е то ако знаех, как ще свършват мачовете, сега щях да си рина парите с лопата за сняг!), но ще рискува десетина крони Англия да обърнат мача. 4.20 не е зле за коефиециент

bacardy_breezer
19.06.2014 22:55

Англия на тва световно показват добра игра, ама май пак ще паднат. Сега като се открият второто да търсят изравнителен гол, Суарез и Кавани няма да им простят на някоя контра, а стане ли 2:0 - КРАЙ.

hoffi
19.06.2014 22:53

3 положения за Англия - пряк свободния на Рууни, гредата на Рууни и извеждащия пас на Рууни към Стъридж, пък после го плюйте че нищо не играе на световни !

quitgame
19.06.2014 22:52

друг мач коментаторите на бнт изпреварват събитията а сега закъснява *lol*

RMcF_
19.06.2014 22:51

мале пичове във Варна е пълен ужас.. тамън по време на гола един от 3-тия етаж взе, че падна от балкона, докато гледал ко ста навън.. леле майчице.. вънка направо може да плуваш .. няма смисъл да биеш да въриш 2км ..

RMcF_
19.06.2014 22:56

няма да е скоро .. аз утре на даскало тря ходя с лодка..

Salient
19.06.2014 22:54

Ужас... Дано се нормализират нещата в най-скоро време! *sad*

one1win
19.06.2014 22:50

Още си мислете, че Англия ще бие Уругвай.

CLOTH
19.06.2014 22:55

А ти защо след полувреме игра вече реши, че Уругвай са победители? Изчакай да свърши мача, после можеш да се правиш шеф.

Salient
19.06.2014 22:49

Вие, ако очаквате от Ходжсън правилна постройка и състав... *lol*

shifter_fd
19.06.2014 22:48

Пак тенденциозно коментаторско крещене!!!! Бахти, тия от БНТ толкова ли са непрофесионални, да разберат, че има неутрални фенове, както и фенове на противника на Англия!?

shifter_fd
19.06.2014 22:59

МИ за първото полувреме има 8 ъглови удара, а на мен ми трябват 11, така че още няколко минути от второто полувреме и мача е готов *joking*

sdw
19.06.2014 22:58

Само ти си мислиш,че БНТ е държавна телевизия.

Gopcho
19.06.2014 22:57

Примерно на мен ми е все, седнал съм гледам ... вкараха гол вика .. няма проблем " смеем се" . Кой, както го погледне ... другата алтернатива е да си намалиш звука *lol* . Нищо лично разбира се. Успех с корнерите *lol*

shifter_fd
19.06.2014 22:53

Да речем, че ми пречи, че вика тенденциозно за Англия и е доста непрофесионално *wink* Аз съм си седнал да гледам и да си броя корнерите, а през това коментатора ми крещи до оргазъм, при всяко едно стойностно отиграване на Англия... нито ми дреме за Англия, нито за Уругвай, но има хора, на които това също не е приятно и спиране на звука ли е решението според теб? *thinking*

futbolista_rs
19.06.2014 22:52

На тва коментаторче му плащат с държавни пари (нашите) за това ще искаме качество не пумия!

Gopcho
19.06.2014 22:50

Какво толкова ти пречи, че вика? спри си звука ...

quitgame
19.06.2014 22:48

честно мача не е свършил но за мен това полувреме и мисля че и в целия мач Аревало Руис ще бъде играч на мача няма и 170 а ги надскача *lol* и не само *smile*

AC_Milan_92_45
19.06.2014 22:46

До коментар [@comment 1654311] от [@user miro211]:

Двойно за теб мишок

miro211
19.06.2014 22:50

Аз не виждам с какво съм те обидил лично тебе. Ако ще избиваш комплекси не му е тук мястото!

omerrr89
19.06.2014 22:42

Оффф пак срам Англия ..

какво прави там Куция кон Уелбек беее

psychosociall
19.06.2014 22:46

Това се чудя и аз.. Дори аз щях да направя по-добър стартов състав от тези треньори.. Днес Ходжсън, вчера и дел Боске

sdw
19.06.2014 22:42

Не можем и да не споменем това как Кавани овладя и подаде

RMcF_
19.06.2014 22:40

ойх котйооо.. е това вече е мач! ;д

RMcF_
19.06.2014 22:39

атомното дуо му викат на тия двамата .. *beer*

one1win
19.06.2014 22:38

Айдеееееееееееееееееееееееееее 1-0

sdw
19.06.2014 22:38

ОЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Вземи тоя 3.6 коефициент *smile*

Guardiola10
19.06.2014 22:38

Не е като коментаторът да не подкрепя явно Англия. *joking*

sdw
19.06.2014 22:37

А малко по-рано подадоха към Суарез,а коментатора каза Кавани.До края на мача ще има още 3-4 изцепки.Не го виня де,все пак не спира да говори 90 минути :Д

RMcF_
19.06.2014 22:31

абе Шрек .. що имаш толкоа голяма глава..

sdw
19.06.2014 22:36

Не бе аз говоря малко по-рано,когато с топката игра Годин,а тъпия коментатор каза Лугано,който въобще не играе *smile*

RMcF_
19.06.2014 22:35

Руньо я удари бе .. :Д

sdw
19.06.2014 22:34

Ама то беше Диего Годин *lol*

sdw
19.06.2014 22:28

Тоя коментатор не спря да ги бърка тия имена ... Лугано не играе бе

RMcF_
19.06.2014 22:30

Лугано, Лодеиро все е с Л..

RMcF_
19.06.2014 22:28

господин предсказател, 28мата минута мина .. ;д

miro211
19.06.2014 22:32

той бил друг мач сега погледнах в"указателя"*joking*

sdw
19.06.2014 22:15

Браво.За малко гол на Рууни и за малко гол на Родригез.Мача е много хубав!

teodorde
19.06.2014 22:13

Тоя коментатор е много зле!!!Само блящолеви!!!*confused*

futbolista_rs
19.06.2014 22:11

Тоя коментатор пак започна с истериите за Англия *confused*

ivanrealmadrid1
19.06.2014 22:10

защо на най-хубавите мачове го слагат тоя да коментира ...

miro211
19.06.2014 22:06

0:2 gol на Стърлинг в 28 минута и на Рууни в 71 минута*joking*

sdw
19.06.2014 22:28

Убеди ме.Пускам след 1 минута гола на Рууни *lol*

miro211
19.06.2014 22:26

Е то е ясно ще си на бърбън и бадем....*joking*

komara92
19.06.2014 22:23

Хехехе така си е *lol*

sdw
19.06.2014 22:16

Те чекиите са ясни,тва не е предсказание

komara92
19.06.2014 22:15

Чекии *lol*

RMcF_
19.06.2014 22:13

хахаххаа..*lol*

sdw
19.06.2014 22:10

Какво ще правя утре в 17:37?

RMcF_
19.06.2014 22:02

абе 2ри мач на този коментатор се разминават картината и звука..

Big_Ivan017
19.06.2014 22:01

Като факт ще ви кажа че англичаните които играят в Манчестър Сити и Ливърпул се справиха страхотно през изминалия сезон и двата отбора до последно се бориха за титлата и играчите им играха страхотно цял сезон... което не може да се каже за играчите на Уругвай като изключение прави само Луиз Суарез! *smile*

one1win
19.06.2014 22:03

Също и Диего Годин ?

Big_Ivan017
19.06.2014 21:58

Голяма вяра имате в Уругвай, а като цяло всички виждаме че миналия сезон от всичките им играчи само Суарез игра и то на много високо ниво, а в момента не е на 100% Така че продължавайте да се надявате, но всички знаем че Англия ще спечели! *smile*

one1win
19.06.2014 22:01

Ще видиме след мача кой ще победи.

RMcF_
19.06.2014 21:59

тука ще изригнат според мен, да видм.. за това мачовете на СП са непредсказуеми.. *wink*)

one1win
19.06.2014 21:55

Днес и Англия като отпадне и ти няма какво да гледаш. *lol*

komara92
19.06.2014 21:55

Гледай си испанците *wink*-Оооо те пък отпаднаха горкичките *sad*(

RMcF_
19.06.2014 21:55

че аз не съм за Испания ..

komara92
19.06.2014 21:54

Добре бе,тоя Ходжсън какво толкова го радва тоя Уелбек,че го пуска всеки мач???????

RMcF_
19.06.2014 21:49

голям мач ни очаква пичове.. над 2,5*beer*

drogba_fen_911
19.06.2014 21:48

Пак е напускал дърветата от Ливърпул, + Уелбек, както предния мач, а не пуска Баркли примерно. Дано ги одере Суарез

madridistaaaaaa
19.06.2014 21:52

Най-големият ------ Дървар

tiferich
19.06.2014 21:50

СТЪРИДЖ е наЙ-големия !!!!

tiferich
19.06.2014 21:44

Прогноза първи гол Англия-Победител Уругвай

scouser_pool
19.06.2014 21:42

Рууни що не го махнат това говедо най-накрая , 5 мача поред нищо не прави , днес трябва да му е последния шанс и ако не го грабне Ходжсън и него трябва да го уволнят ако му робува на името , Лалана и Баркли играят далеч по-добре

quitgame
19.06.2014 21:41

всички които са за Англия помнете е ся Уругвай ша ги думнат 1:0 или 2:0 *smile*

VivaLaFootball
19.06.2014 21:29

Много интересен мач, който е и много важен и за двата отбора. Аз лично се надявам от групата да излязат Италия и Уругвай, в краен случай Англия. Коста Рика на 1/8 финал ми звучи доста безинтересен мач, с който и да играят костариканците няма да бъде интересно.

BuTaMuH_C
19.06.2014 21:38

защо пък да е безинтересно..биха Уругвай с 3 на 1 ! ако Коста Рика завърши втори ще играе най-вероятно срещу Колумбия...доста интересно ще е според мен

tiferich
19.06.2014 21:26

Днес четох едно интервю на Хари Реднап в което к.азва че слабото място на Англия са Кейхил и Ягиелка.

BuTaMuH_C
19.06.2014 21:24

играчите на Ливърпул преобладават за Англия *wink* само така..лошото е,че харесвам и двата отбора,но загубите от първия кръг им изиграха много лоша шега...сега,който загуби си заминава според мен,но въпреки това съм за Англия,заради играчите от Ливърпул

gL_Manekena
19.06.2014 21:23

Ако мача завърши Х Коста рика ли ще имат по-голям шанс да излезнат 2-ри от групата>?

tiferich
19.06.2014 21:22

Е това е - Суарес срещу Стъридж ще се накефя много на тоя мач !!!

hoffi
19.06.2014 21:14

До колкото четох, Ходжсън слага Рууни зад Стъридж този мач, а Стърлинг ще е по-крилото, иначе всичко си е същото. Очаквам най-сетне, въпреки всичките очаквания и голямото напрежение Рунката да се разпише! Ягиелка и Кейхил познават добре играта на Суарез и се надявам да се справят, а и едва ли ще е в оптимална форма уругваеца. 0-2 от мен.
COME ON ENGLAD!!!

madridistaaaaaa
19.06.2014 21:12

Като гледам съставите ,Урусите са в пъти по-класни,сигурна 1-ца победа за Уругвай с 3:1 с 2 гола на Кавани и 1 на Диего Годин.

122333444455555
19.06.2014 23:56

Аз даже сложих Суарес да вкара поне 1 гол, както и зa Руни и съм доволен и от 2-та отбора Но просто Суарес е вeлик !!!

Stan1926
19.06.2014 23:54

Какво стана, разбирач, да спирам ли филмите? Къде са сега всички, които пишеха сигурна победа на Англия? Щото тия дето заложихме за Уругвай сме си тук. *wink*

one1win
19.06.2014 21:39

А Англия яде бой от всеки. Как така реши, че Урусите са гола вода от един мач срещу Коста Рика? Мойта прогноза за мача е 2-1 за Уругвай.

fuhrer
19.06.2014 21:31

То се видя кой играе футбол и кой яде бой от Коста Рика.

madridistaaaaaa
19.06.2014 21:27

Ти излез от филма,Англия са гола вода ,а не Уругвай.

fuhrer
19.06.2014 21:22

Спирай филмите и излез на чист въздух приятел.Мача е Х или победа за Англия.Урусите са гола вода/