Йиваскюла - Хака, загубен

10:40
Йиваскюла - Хака, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни: 4 познат от 10 мач - 40.0% успеваемост

Залог на деня за 17.06.2014 г.:



Легендарният финландски град е определят за фаворит в това гостуване, но фактите подсказват, че неговите възможности далеч не се различават сериозно от тези на Йиваскюла. В четири излизания до този момент Хака спечели само веднъж и изобщо не оправдава очакванията, че е огромен фаворит за промоция. Тимът играе трудно, преди началото на сезон претърпя трансформации, които го направиха дори по-слаб спрямо миналата кампания. Йиваскюла е приличен домакин в колеблива форма, но спечели и трите си последни мача на своя територия с този съперник и днес трудно ще падне. При тези обстоятелства става ясно, защо двойният шанс в полза на домакините тук съдържа стойност.

Прогноза: 1Х; Коефициент: 1.91

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kakuzo
17.06.2014 22:59

Еее много ги разбираш бе Сотирка, Хака ги спукаха добре, че не се влияя и си ги играя както аз си знам. Не намирам смисъл от подобни статии с отчайващо смешни прогнози, но Winner са си такива, отдавна трябваше да ги премахнат.

joro_sotirov
17.06.2014 18:10

ВИП мачът от днес:

Ал Букаа - Ал Рамта

първенство: Йордания, Купа полуфинал
час: 16:00ч.
прогноза: 1Х
коеф: 1,67
сигурност: 6/10
букмейкър:

Ал Букаа поне на теория не следва да бъде фаворит тук, но пърият мач на 14.06 (това е среща реванш) приключи при изгодния за него резултат 1:1. Така домакините тук няма да преследват задължителна победа, а ще подходят по-стратегически. Ал Рамат завърши сезона по-ниско в първенството от своя съперник и взе едва две победни в 11 визити. Гостите ще бъдат без редица основни изпълнители и при тези дадености не следва да спечелят. Умерен залог, защо засягаме екзотична дестинация със среща не за първенство, а за купа

joro_sotirov
17.06.2014 16:55

Много уместна забележка, но видях, че съм пропуснал мача, който Хака е спечелила (1 от последните 4) чак след като пуснах пика. Ясно е, че не на базата на тази статистика съм дал подобна прогноза и това няма да повлияе, иначе си напълно прав, че не е е прецизирано от моя страна. Приемам забележката и ще се опит да няма подобни пропуски отново. А на теб успех в бетинга.

HeatAr29
17.06.2014 14:04

Г-н Сотиов,при цялото ми уважение към Вас не мога да не отправя една забележка-информацията,която давате просто не е вярна,една бърза проверка показва,че в последните 2 мача на терена на домакините между тези отбора те са си поделили по 1 победа.Домакините са спечелили 3 от последните 4 мача срещу този противник на своя терен,но не и последните 3 поредни.Просто не е коректно.Иначе лично аз мисля,че тоя мач е Х,но ми се струва рисков,особено имайки предвид мачовете от световното днес.

HeatAr29
17.06.2014 12:09

Хахаха много ми е любопитно да видя успеваемостта на всички големи разбирачи,които коментират постоянно в тази тема с цел единствено да обиждат.Като сте ТОЛКОВА УМНИ не слагайте на прогнозите,които са смешни или дайте някоя от вашите смешни прогнози,че да се посмеят и другите!

chehli
17.06.2014 12:29

Със сигурност всеки който разбира поне малко от футбол от 10 мача все поне 5 ще е познал да не говорим че голяма част от прогнозите на тоя са с коеф 1.50 и под 1.50 и е познал 4 от 10 което е смешно за професионалист

chehli
17.06.2014 11:40

Тоя ид*от е по-зле и от камилата кво ни го пускате с тия смешни прогнози *joking*