Отчаянието завладя и сектор \"Г\"

10:25
Отчаянието завладя и сектор \"Г\"
Трагикомедията в отбора на ЦСКА достигна нови върхове, след като според български информационен бюлетин от фенклуба на 31-кратните шампиони са вдигнали бяло знаме, начело с техният председател Димитър Ангелов - Дучето.

Позицията, която изрази публично тарторът на "червената" агитка гласеше, че моралът в клуба е на крайно занижено ниво и щом в ролята си на шампион на България за изминалия сезон отборът няма право да играе не само в Шампионската Лига, но и в Европа, то значи няма място и в нашата "А" група.

Дучето продължи с вижданията на самия него и повечето привърженици, че само пълна промяна и тотално обновяване в клубното ръководство може да изправят отбора отново на крака.

"Всеки, който е имал връзка с управлението на клуба е отговорен за случващото се и трябва да си тръгне."

Относно мястото на отбора в българския футбол привърженик №1 на ЦСКА обясни, че дори да се започне от "В" група, което несъмнено е повече от неприятно, то в клуба ще се даде път на юношите на отбора за сметка на сегашните чужденци, които не милеят по никакъв начин за отбора, а единствено мислят за финансовите параметри на своите договори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pafata
04.07.2008 17:34

Май няма нужда да ги пращат във "В" група - те са ми ще си изпаднат...

beto
04.07.2008 15:35

Пред фактите дори и Дучето е принуден да наведе глава.А те не говорят в полза на ЦСКА.Дори облаците се сгъстяват. Отборът остана без екипировка след, като "Улшпорт" отказа да им даде такава.При това положение очаквам Лупи да извади от ръкава си пак старият трик с есемесите и със събраните пари да отиде до "Илиенци" да си купи такава с известна преоценка разбира се.Пък и няма да му трябват много екипи.Футболистите са пред стачка заради две забавени заплати.И заплашват, че ще анулират договорите си.Това важи особено за чужденците.И са си прави хората.Никой не работи без пари.А в същото време от ръководството се молят парите от Терек и Лестър да дойдат по бързо.Е няма как да стане това. Лагерът в Холандия също е провален и то пак поради липса на пари.Стойчо и Емо отново са на нож.Защото се оказа , че доведеният от Костадинов Куртиси е неизползваем.Защото страда от футболна болест.При всички тези факти Дучето няма как да не сведе глава.Фенската любов е едно, но сиренето още е с пари а и предстои да поскъпне още

dracula_88
04.07.2008 11:26

Днес следобяд би трябвало ръководството да даде повече информация по случая. Определено доста неща се пазят в тайна, и в главите на феновете е истиска каша. Почти сигурно президент ще е Любо Пенев.

RUSSIA_FAN
04.07.2008 11:07

Колко сте ограничени........

Реално погледнато сега от всякаде се наливат пари в ЦСКА.
Този помяр Томов пак си е шевче, МИТАЛ ПАК СИ Е СОБСТВЕНИК.

Всичко губи смисълат си защото един вид парите отново им се дават на тях.
Митал е шефчето.... какво става ако реши да спечели някой лев...идва взима си ги защото е в правото си като ШЕФ и си тръгва.

Този отбор трябва да започне НА НОВО . С НОВИ СОБСТВЕНИЦИ. С ново ръководство !!!

Да аз съм от ЦСКА и всеки с поне малко мозък в главата би трябвало да е осъзнал това което споменах в по горните редове.

Не е приятно случващото се, но ако отбора не тръгне от нулата с нови шефове и ръководство, въобще няма смисал да се влага в него.

Алтернативите са 2

Цска с нов собственик.

Цска в " В " група.

Първият варият естествено е най-добрият.

Вторият значи 2 години без ЦСКА, защото толко ще им отнеме за да завърнат.
Проблема не е "В" групата , на всички е ясно че отбора директно влиза в Б и съответно в А след това.

Лично за мен най-важното е клубът да се стабилизира.

Крайно време е старите моцуни до 1..... да изчезнат от ЦСКА и да дойдат нови.

RickarD
04.07.2008 10:51

Tе си знаят къде им е мястото и затова направо си казват ...

Ivan_9571
04.07.2008 10:30

Те ви бутат в "А", вие пък се примирявате с "В"