Боби навива Батков да пусне Живко

11:47
Боби навива Батков да пусне Живко
Президентът на БФС Борислав Михайлов е говорил със собственика на Левски Тодор Батков по повод трансфера на Живко Миланов, съобщава "Меридиан мач". Както е известно, десният бек е приятел на дъщерята на легендарния вратар Бисера и двамата вече се радват на първа рожба - Ники. Това обаче не е основният мотив на Михайлов в полза на сделката с италианския Киево, който е най-настойчив в желанието си да привлече един от капитаните на "сините". Според Боби и за националния отбор ще бъде по-добре, ако Живко получи шанс да развие потенциала си в силно първенство, каквото безспорно е Серия "А".

Причината трансферът на Миланов в състава на "летящите магарета" все още да не е осъществен е в малката сума, която предлагат шефовете от Верона. По информация на "Меридиан Мач" Киево е изпратил предложение да вземе състезателните права на защитника срещу 300 000 евро. Освен това Емил Велев предпочита Живко да остане в състава за мачовете от евротурнирите, тъй като трудно ще му бъде намерен качествен заместник до началото на кампанията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IDIMDI
28.06.2009 10:20

СОБСТВЕНИКА НА ЛЕВСКИ!!!Въпроса за имената на спортните клубове в България трябва да бъде поставен пред бъдещият парламент.Това чудо го няма никаде по света.Стига подигравки с имената на националните ни герои.