"С Рибери и без Рибери, Франция си е Франция"

13:56
"С Рибери и без Рибери, Франция си е Франция"
Полузащитникът на националния отбор на Швейцария Джердан Шакири не смята, че отсъствието на Франк Рибери ще промени особено отбора на Франция на Световното първенство. Двата тима са в група "Е", а срещата между тях е на 20 юни, във втория кръг.

" Франция си остава Франция, без значение дали играе с Рибери или без Рибери", казва Шакири.

"Разбира се, Рибери би бил наистина ключов футболист, ако беше в състава и много неща щяха да зависят от него. Но те имат и други футболисти, които могат да вземат ролята на лидерите. Големи промени в отбора им няма да има".

"От друга страна Франция има много млади футболисти, които са на високо ниво и бъдещето е пред тях. Тези момчета могат да постигнат невероятни успехи. А ние не сме нито Франция , нито Испания, не сме и Бразилия. Нямаме големи индивидуалности, така че трябва да разчитаме на колектива и дисциплината", обяснява Шакири.

Швейцария и Франция са смятани за фаворити за излизане от групата в компанията на Еквадор и Хондурас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sksw
21.06.2014 11:02

Липсата на Рибери ще си проличи срещу по-силните отбори. Не че подценявам някой, но до момента Франция нямаше особено силни съперници. Срещу Германия, Холандия, Бразилия и Аржентина ще е различно и тогава Рибери ще им трябва.

sksw
21.06.2014 10:59

С Рибери щеше да е още по-тежко за другите положението.. Жалко, че не успя да играе.

komara92
14.06.2014 15:21

Да само дето няма да играе и Насри,единствено остават Жиру и Бензема,но това са от типа нападатели които могат да ти скъсат нервите *lol* Иначе и аз си мисля,че са нещо като скрит фаворит,но да видим *smile*

quitgame
14.06.2014 15:44

бензема вкарва в важните мачове но не е добър