Трансферен часовник (26 юни)

17:43
Трансферен часовник (26 юни)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



► 19:19 часа: Лондонският Тотнъм се включи в битката за подписа на халфа на Реал Мадрид Ройстън Дренте, който е поставен в трансферния списък на "Белия балет".


► 19:10 часа: Младият Самир Карутърс, който е юноша на Арсенал, е отхвърлил предложението за контракт от страна на "артилеристите" и по всяка вероятност ще приеме офертата на Астън Вила.


► 18:49 часа: От ръководството на Сампдория обявиха, че нямат намерение да се разделят със звезда на тима Антонио Касано.


► 18:38 часа: Депортиво Ла Коруня привлече левия бек на Лейсоеш Бриян Ангулос с договор за наем за срок от една година.


► 18:23 часа: Ръководството на Ливърпул обяви официално, че защитникът на Портсмут и националния отбор на Англия Глен Джонсън е подписал договор с клуба.

► 18:04 часа: Пресата на Острова съобщава, че отборът на Челси очаква да подпише официално с руснака Юри Жирков от ЦСКА Москва в началото на идната седмица.


► 17:53 часа: Агентът на македонската звезда на Лацио Горан Пандев разкри, че клиентът му може и да остане в тима от Рим.


► 17:43 часа: Агентът на Андреа Досена разкри, че трансферът на левия бек в Ювентус няма да се състои.


► 17:36 часа: Фил Браун заяви, че няма никакво намерение да пусне Джовани да напусне Хъл Сити.


► 17:18 часа: Клаас Ян Хунтелаар най-вероятно ще премине в състава на Манчестър Юнайтед. Трансферът на 25-годишния футболист ще се осъществи като част от сделката между "червените дяволи" и Реал Мадрид за Кристиано Роналдо.

► 17:03 часа: Панатинаикос привлече Джибрил Сисе, съобщава официалният сайт на гръцкия тим. Ексцентричният нападател ще защитава цветовете на новия си клуб през следващите четири сезона.


► 16:47 часа: Спортинг Хихон официално привлече халфа на Атлетико Мадрид Мигел Де Лас Куевас. Футболистът е подписал договор за четири години с новия си клуб.


► 16:34 часа: Масимо Одо заяви, че със сигурност ще остане в Милан през следващия сезон. 34-годишният десен бек игра под наем в Байерн през миналия сезон, но сега се очаква да си върне титулярното място при "росонерите".


► 16:29 часа: Андрей Аршавин разкри, че от сега нататък сам ще се грижи за своите отношения с Арсенал и за евентуалните си трансфери в бъдещето. Руснакът не е бил доволен от личния си мeниджър и затова е прекратил договори си с него.


► 16:17 часа: Бешикташ ще се опита да привлече триото от Висшата лига Роман Павлюченко, Йоси Бенаюн и Луи Саха, твърдят турските медии.


► 15:58 часа: От ръководството на Бирмингам заявиха, че са оптимистично настроени за възможността Лий Бойър да финализира скоро трансфера си на "Сейнт Андрюс".


► 15:48 часа: Наполи официално привлече защитника на Сиена Хуан Камило Цунига за 5 милиона евро. Специалистите в Италия вече твърдят, че Фабио Сантакроче със сигурност ще напусне южняците в посока Ювентус.


► 15:37 часа: Фил Браун заяви, че Хъл Сити е отправил сериозна оферта към Майкъл Оуен и в момента се изчаква решението на нападателя.


► 15:26 часа: Сам Алардайс разкри, че главният му приоритет на трансферния пазар е да намери достоен заместник на Роке Санта Круз.


► 15:13 часа: Петер Ловенкранц разгневи феновете на Нюкасъл, като заяви, че няма нищо против да премине като свободен агент в Съндърланд. Договорът на датчанина със "свраките" изтича следващата седмица и той няма желание да го подновява.


► 14:58 часа: Голмайсторът на ПСЖ Джулиъм Хоарау подписа нов договор с парижани. Така нападателят ще остане в клуба до 2013 година.


► 14:50 часа: Блекбърн си осигури услугите на 27-годишния бранител Гаел Живе. Бившият футболист на Монако и Олимпик Марсилия през пролетта игра като преотстъпен на "Иууд парк".


► 14:49 часа: Капитанът на Арсенал е спряган за заместник на Андреа Пирло, който най-вероятно следващата седмица ще премине в отбора на Челси.


► 14:42 часа: Деко заяви, че желае колкото е възможно по-бързо да финализира трансфера си в Интер.


► 14:37 часа: Арсенал готви оферта на стойност 10 милиона паунда, за да си осигури услугите на защитника на Удинезе Кристиан Сапата.


► 14:23 часа: Президентът на Ювентус Джовани Коболи Джили заяви, че нападателят Давид Трезеге ще остане в Торино и през следващия сезон.


► 14:11 часа: Челси е фаворит за подписа на талантливия халф на Чарлтън Джонджо Шелви.


► 14:06 часа: Бившият играч на Ювентус Рафаеле Паладино ще се състезава в тима на Дженоа и през следващия сезон.


► 13:58 часа: Според пресата на Ботуша шефовете на Ювентус ще насочат усилията си към привличането на полузащитника Мамаду Диара от Реал Мадрид.


► 13:41 часа: Ръководството на Байерн Мюнхен обяви, че няма никакво намерение да се разделя с Франк Рибери независимо от размера на офертите.


► 13:28 часа: Нападателят на Барселона Тиери Анри изненадващо обяви, че е напълно възможно скоро да заиграе в тим от американската Сокър лига по подобие на Дейвид Бекъм.


► 13:12 часа: Защитникът Радослав Ковач, който е собственост на Спартак Москва , може да се присъедини към тима от английската Висша лига Съндърланд.


► 12:59 часа: Според пресата на Острова ирландският национал на Манчестър Сити Ричард Дън ще напусне клуба.


► 12:43 часа: Манчестър Сити е отправил официална оферта от 25 милиона паунда за Самуел Ето\'о, твърдят медиите на Острова.


► 12:37 часа: Ръководството на ЦСКА представи шест от новите си попълнения на специална пресконференция на стадион "Българска армия" днес.


► 12:23 часа:
Напдателят на Волфсбурт Графите подписа нов договор с немския шампион и по този начин отрече спекулациите, че ще напуска клуба.


► 12:12 часа: Лука Тони разкри, че е пред завръщане в Италия, като Интер и Милан са тимовете, които желаят да привлекат нападателя.


► 11:59 часа: Ювентус иска да вземе Мамаду Диара от Реал Мадрид под наем с опция за закупуването на играча през следващия сезон, пишат италианските издания.


► 11:46 часа: Бърнли е близо до привличането на Дейвид Едгар от Нюкасъл, твърдят британските медии. Договорът на защитника със "свраките" изтича следващата седмица и е възможно той да премине на "Тъф Моор" без трансферна сума.


► 11:37 часа: Сам Алардайс готви оферта от 4 милиона паунда за нападателя на Хибърниън Стивън Флечър. От Блекбърн спешно търсят атакуващ футболист след напускането на Роке Санта Крус.


► 11:24: часа: Милан е договорил трансфера на 18-годишния Джанмарко Дзигони от Тревизо. Нападателят е струвал 1,2 милиона евро на "росонерите", но тъй като не е достатъчно опитен за Милан най-вероятно ще бъде преотстъпен в друг отбор през следващия сезон.


► 11:16 часа:  Италианският гранд Ювентус подготвя сензационна оферта за капитана на националния отбор България Димитър Бербатов, твърдят английските вестници.

► 10:53 часа: Левият бек на Хартс Лазло Сепси публично посъветва ръководството на тима да задържи звездата Андрю Драйвър в тима за поне още един сезон. Драйвър е трансферна цел на Хъл Сити и Бирмингам.


► 10:44 часа: Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън е пожелал да си осигури услугите на Стив Сидуел от Астън Вила. Рижият халф е резерва в бирмингамския тим и едва ли ще откаже да се завърне в Лондон.


► 10:38 часа: Личният мениджър на Марк-Антоан Фортуне заяви, че клиентът му в момента избира между Хъл Сити и Селтик, като офертите и от двата клуба са приети от ръководството на Нанси.


► 10:31 часа: Сток Сити ще се опита да привлече нападателя на изпадналия Нюкасъл Обафеми Мартинс, съобщават британските медии.


► 10:22 часа: Малката дъщеричка на Карлос Тевес може да стане причина за трансфера му в Манчестър Сити.


► 10:11 часа: Аржентинският нападател на Реал Мадрид Хавиер Савиола е пред преминаване в португалския Бенфика.


► 9:37 часа:Манчестър Сити ще се раздели с група от поне 10 футболисти през лятото, а "водач на листата" е българският нападател Валери Божинов.


► 9:26 часа: Защитникът на Херта Йосип Симунич е поредният "шахматист", който влиза в плановете на "баварците".


► 9:03 часа: Сложна схема за привличането на Давид Вия са замислили шефовете на Барселона.


► 8:42 часа: Мениджърът на изпадналия в чемпиъншип Мидълзбро Гарет Саутгейт иска да привлече Фил Невил в редиците на клуба


► 8:37 часа: Отборът на Милан готви нов договор за бразилския си нападател Алешандре Пато, с подписването на който да се спрат всякакви спекулации около бъдещето на играча.


► 8:11 часа: Севиля отново ще опита да привлече футболистът на Тотнъм Дидие Зокора.


► 7:53 часа: Mладият вратар на Марица Димитър Грабчев е трансферна цел на Локомотив Пловдив за летния трансферен прозорец, съобщиха от изпадналия във "В" група тим.


► 7:32 часа: Щутгарт подписа със защитникът на изпадналия от Бунделигата Карлсруе Стефано Челоци.


► 7:14 часа:
Испанският колос Реал Мадрид може да продаде Клаас Ян Хунтелаар на Манчестър Юнайтед,

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация