Спортиво Лукеньо - Серо Портеньо, загубен

16:16
Спортиво Лукеньо - Серо Портеньо, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни: 4 познат от 8 мач - 50.0% успеваемост

Залог на деня за 11.06.2014 г.:



Тук няма съмнение кой е по-добрият отбор от двата и е ясно, че това е точно Серо Портеньо. Той е реализирал само една победа като гости от началото на сезона, но днес има отлична възможност да дублира постижението си. Серо се намира в добра форма, след като загуби само една от последните си десет шампионатни изяви. Спортиво Лукеньо в лоша форма, като няма победа в четири мача подред, а е един от трите най-слабо играещи отбори като домакини в елита на Парагвай. Серо спечели последната си визита тук и днес има сили да направи същото втори път.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.95

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
11.06.2014 21:00

ВИП мачът от днес от стандартния ВИП абонамент:

Хонка - Лахти

първенство: Финландия Вайкауслига
час: 18:30ч.
прогноза: 1Х
коеф: 1,67
сигурност: 8/10
букмейкър:

Хонка продаде редица основни играчи преди старта на сезона, но тимът е стабилен и в домакинските си изяви ще бъде повече от труден съперник за побеждаване. Днес той се изправя срещу опонет, който победи и в петте им предишни срещи и ще преследва продължаване на възходящия тренд. Лахти направи добра селекция и се очаква да бъде фактор, но сработеността в отбора (и налаганите отбранителни схеми от треньора) правят така че той записа едва една победа от началото на сезона извън своя дом и точно на този терен едва ли ще е способен да се добре до максималното. Лахти може да победи тук само, ако излъже своя опонент, но както е видно от статистиката Хонка написано на жаргон знае цаката на този съперник.

joro_sotirov
11.06.2014 17:23

Предлагам два варианта на специален ВИП абонамент засяващ само мачовете от Световното в Бразилия 2014. Ето и вариантите:

Вариант 1: тук в рамките на Мондиала ще получите минимум (по почти сигурно повече) 16 прогнози, но всичките те ще бъдат преди началото на конкретния мач, който засяга прогнозата (не по-късно от 1 час преди двубоят да стартира) придружени от аргументиран анализ, ниво на сигурност, детайли около конкретната срещата, както и ще бъде описано името на букмейкъра в Европа, който в този момент предлага най-висок коефициент за предложената прогноза. Заложеният желан резултат тук е, че след приключването на целия турнир ще имате положителн ROI.

Вариант 2: тук в рамките на Мондиала ще получите минимум (по почти сигурно повече) общо 22 прогнози. Една част от тях ще бъдат преди началото на конкретния мач, който засяга прогнозата (не по-късно от 1 час преди двубоят да стартира) придружени от аргументиран анализ, ниво на сигурност, детайли около конкретната срещата, както и ще бъде описано името на букмейкъра в Европа, който в този момент предлага най-висок коефициент за предложената прогноза. Друга част от тях ще бъдат прогнози на живо по време на самите срещи. Коефициентите ще се взимат от менюто което предлага бет365 по време на всеки мач, а получаването им отново ще става посредством мейл. Тези прогнози ще съдържат нива на сигурно и коефициенти, но няма как да имат анализ и алтернативен букмейкър, освен бет365. Заложеният желан резултат тук е, че след приключването на целия турнир ще имате ROI от поне 110%.


Ако проявявате интерес ми пишете на посочения мейл