Изненада: Ивайло Петев подписа нов договор с АЕЛ

09:56
Изненада: Ивайло Петев подписа нов договор с АЕЛ
Ивайло Петев в последния момент промени решението си и не замина за Азербайджан, където трябваше да подпише договор с местния клуб Габала.

В Баку чакаха бившия треньор на Лудогорец да пристигне снощи, заедно с помощниците му Валентин Великов и Душан Стевич. Вместо това, на официалната страница на кипърския АЕЛ се появи информация, че треньорът е подписал нов договор, до лятото на 2016 година.

Тези дни Петев и ръководството на АЕЛ ще уточнят плановете за подготовката на тима за следващия сезон. АЕЛ финишира на втора позиция в първенството на Кипър, като малко не достигна на възпитаниците на българина да грабнат титлата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
11.06.2014 22:49

Утре да не излезе, че и Мъри нема да ходи в Казахстан и да подпише с Ботев а пък Любо просто си е пил кафето на Колежа и за никви договори не е говорил*joking**joking**joking*
Да са живи здрави сите, че ни разсмиват де*joking**joking**joking*

RoSKo0o0
11.06.2014 11:52

Изненада? Уинър... вие само лъжете постоянно... никой не ви е повярвал, не разбирам за каква изненада става дума? Той човека ги вкара в елита и ще го махат. Сигурно.

AntonioJR10
11.06.2014 10:23

Ето още едно доказателство , че всичко напоследък , което се пише са само и единствено СПЕКУЛАЦИИ *joking* Иначе да му е честит ! *smile*