Даугава - Сконто, спечелен

13:44
Даугава - Сконто, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни: 3 познат от 7 мач - 42.85% успеваемост

Залог на деня за 10.06.2014 г.:



В изминалия кръг Сконто пропусна доста нелепо да съкрати изоставането си спрямо лидера след като водеше с 1:0, но инкасира попадение в добавеното време и така взе само точка от срещата, а Вентспилс загуби двубоя си. Тук Сконто няма право на грешка, защото изоставането му в битката за титлата може да стане твърде голямо и всяка интрига да бъде убита. Само след два кръга Сконто ще приеме лидера на своя стадион и този и следващият мач са просто задължителни. Даугава е третия по сила тим в Латвия сега и се намира в добра форма, но трудно ще спре съперник, който е с поне класа над него. Позиционирането на редица букмейкъри подсказва, че рискът от реализирането на знак 2 тук е повече от голям.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
10.06.2014 15:43

Предлагам два варианта на специален ВИП абонамент засяващ само мачовете от Световното в Бразилия 2014. Ето и вариантите:

Вариант 1: тук в рамките на Мондиала ще получите минимум (по почти сигурно повече) 16 прогнози, но всичките те ще бъдат преди началото на конкретния мач, който засяга прогнозата (не по-късно от 1 час преди двубоят да стартира) придружени от аргументиран анализ, ниво на сигурност, детайли около конкретната срещата, както и ще бъде описано името на букмейкъра в Европа, който в този момент предлага най-висок коефициент за предложената прогноза. Заложеният желан резултат тук е, че след приключването на целия турнир ще имате положителн ROI.

Вариант 2: тук в рамките на Мондиала ще получите минимум (по почти сигурно повече) общо 22 прогнози. Една част от тях ще бъдат преди началото на конкретния мач, който засяга прогнозата (не по-късно от 1 час преди двубоят да стартира) придружени от аргументиран анализ, ниво на сигурност, детайли около конкретната срещата, както и ще бъде описано името на букмейкъра в Европа, който в този момент предлага най-висок коефициент за предложената прогноза. Друга част от тях ще бъдат прогнози на живо по време на самите срещи. Коефициентите ще се взимат от менюто което предлага бет365 по време на всеки мач, а получаването им отново ще става посредством мейл. Тези прогнози ще съдържат нива на сигурно и коефициенти, но няма как да имат анализ и алтернативен букмейкър, освен бет365. Заложеният желан резултат тук е, че след приключването на целия турнир ще имате ROI от поне 110%.


Ако проявявате интерес ми пишете на посочения мейл