Вили Вуцов: Искам ред и дисциплина в Славия

17:44
Вили Вуцов: Искам ред и дисциплина в Славия
Новият треньор на Славия Велислав Вуцов бе представен официално днес, лично от президента на клуба Венцислав Стефанов. Шефът на "белите" пожела успех на новия наставник и да донесе много радост на феновете на тима.

Привържениците на Славия посрещнаха Вуцов с аплодисменти, като му подариха шалче, шапка, книгата на Славия и протокола от създаването на клуба. От името на фен-клуба му пожелаха да заобича Славия въпреки, че сърцето му е "синьо", тъй като "белите" са най-стария софийски отбор.

Вуцов отвърна в характерния си стил, че най-хубавата година за него като футболист е била, когато е вкарал голове на ЦСКА и Левски с белия екип, и с тези мачове Славия е завършила с победа над грандовете.

"Искам да благодаря за топлото посрещане и да кажа, че въпреки "синьото" ми сърце, както казаха феновете, аз ще дам всичко от себе си и ще работя професионално, за да може Славия да върви напред. Навсякъде, където съм работил съм държал на реда и дисциплината, и със сигурност и в този отбор дисциплината ще бъде на ниво", каза Вили Вуцов.

"Ще продължим ад разчитаме на млади футболисти. Радвам се, че основното ядро на отбора се запази, тъй като аз ще вляза малко в противовес с ръководството, защото според мен боеспособен тим се гради с години и това във всеки трансферен прозорец да продаваш 5-6 футболисти и да взимаш нови не е добре. Връщаме си някои от играчите, които бяха преотстъпени. Това са Николай Петров, Николай Дюлгеров и Стоян Георгиев. Новото попълнение е Борислав Георгиев и още двама-трима чужденци. Разбира се, селекцията продължава и тя се прави във движение. Според мен отбора има потенциал, въпреки, че завърши на девето място. Не ме питайте да правя разбор или да обяснявам защо са девети, тъй като не е редно", сподели Вуцов.

Треньорът на "белите" призна, че Еньо Кръстовчев е пред трансфер в Славия и че има само още съвсем малко детайли за доуточняване по договора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Azzurra
27.06.2009 22:25

Според мен ще ги изправи. Славия ще спечелят много от Вуцов! *wink*