Барселона предложи ?43 млн за Давид Вия

19:14
Барселона предложи ?43 млн за Давид Вия
Президентът на испанския шампион Барселона Жоан Лапорта е отправил официално оферта към Валенсия за нападателя на Давид Вия. Според авторитетното издание "Марка" сумата е 43 милиона евро.

Шефът на каталунците се надява, че сумата е достатъчно висока, за да промени решението на президента на "прилепите" Мануел Йоренте, който заяви преди няколко дни, че ще се раздели с национала на Испания само при "скандално висока оферта".

Отборът на Барселона се нуждае от класно полълнение в редиците си, тъй като камерунският нападател Самуел Ето\'о по всяка вероятност ще напусне "Камп Ноу" до края на лятото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobygbg
26.06.2009 08:53

хахаха тези Барса са си пълни селяни. плюят по другите какви пари дават ама сега и те наддават. то като нямаш пари и умираш от завист е така. нито Виа ще отиде при тях нито Бензема. С тези смешни суми където ги имат за трансфери ще си купят Топузаков и Бардон хехехехех *joking*

TigerJK
26.06.2009 00:27

не виждам къв е проблема да се вземе някой играч, дори и за 40 милиона. Да, Барса създават звезди като им погледнеш сегашния отбор - Валдес, Пуйол, Пике, Шави, Иниеста, Меси и някои резерви като Къркич и Бускетс всичко това си е от школата на Барселона. Но и доста играчи сме купили няма спор. Ама ядрото на отбора си е наше, докато реал имат един Раул и един Касияс.. другото е купено.

dracula_88
25.06.2009 19:28

"Валенсия" надали ще продаде още един титуляр, при това от важните, след Албиол. По-скоро са спекулации.

Crissstiano
25.06.2009 19:25

Ако е вярно е много странно.Нали Барса не давали големи суми да играчи,а те сами ги създавали?Май нещо напълниха гащите от Реал.