Вълчев: Мъри бе най-добрият вариант за треньор на Левски

10:34
Вълчев: Мъри бе най-добрият вариант за треньор на Левски
Легендарният бивш нападател и треньор на Левски Мишо Вълчев коментира пред „Меридиан Мач" назначението на Мурсия Пепе за наставник на „сините". Според него по-добър вариант е бил Станимир Стоилов.

„Единствената грешка на Георги Иванов е, че не се прояви малко по-гъвкав и не се опита да доведе Мъри, след като той напусна Ботев. Стоилов бе най-добрият вариант за треньор на Левски, такъв бе и Херо", започна Вълчев.

„След като с тях, по една или друга причина, не се получи, смятам, че изборът на испанския треньор е добър. Испания е най-развитата във футболно отношение държава. Не е толкова популярен, но в крайна сметка сигурно има какво да даде на клуба. В момента е правилен и подходът Гонзо да прави селекцията, за да няма недоразумения, ако треньорът си тръгне. А и в крайна сметка защо е нужно той да води играчи. Мурсия просто трябва да каже: „Имам нужда от ляв бек", след което Гонзо да му предложи варианти и той да избере най-верния според него", коментира още Вълчев.

Дали има опасност Мурсия да повтори Йоканович? „Не мисля.Тогава имаше многовластие и затова се получи фарс. Но сега при Гонзо ще е различно", коментира още Вълчев. Легендата на Левски обаче не е съгласен с назначението на испанец за методист в школата. „И тук има специалисти, има клипове, интернет. Хората се развиват", коментира още Мишо Вълчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация