Ивелин Попов №2 на сезона в Русия

18:40
Ивелин Попов №2 на сезона в Русия
Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов от Кубан Краснодар беше определен за номер 2 на сезона сред централните полузащитници в руската Висша лига. Това стана ясно след днешното заседание на Изпълкома на Руския футболен съюз.

На своя пост той беше изпреварен само от Роман Широков от Краснодар. За най-добър футболист през кампания 2013/2014 беше определен Сейду Думбия от шампиона ЦСКА (Москва). Нападателят от Кот д'Ивоар стана голмайстор на шампионата с 18 попадения в 22 мача.

За най-добър треньор за втора поредна година беше избран Леонид Слуцкий от ЦСКА. Шампионите очаквано бяха определени и за отбор на годината.

Полузащитникът на Локомотив Москва Алексей Миранчук стана победител в номинацията "Надежда" за най-добър играч до 21 години. Собственикът на Краснодар Сергей Галицкий беше награден със специален приз за развитие на футбола.

Московчанинът Алексей Николаев беше избран за най-добър съдия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deco_Sneijder
07.06.2014 19:00

Класа е Попето и миналата година беше в Идеалния отбор,дано направи силен трансфер.Това е единствения ни добър играч,дето става нещо от него,другите тепърва има да показват какво могат,а някои са към края на топ формата си,както е Манолев...