Канарчетата благодариха на Боби Михайлов

21:41
Канарчетата благодариха на Боби Михайлов
Селекционерът на "А" националния отбор на България Любослав Пенев ще бъде новият старши-треньор на Ботев. В следващите дни предстои да бъдат уточнени условията около договора на между клуба и специалиста, след което контрактът ще бъде официално обявен.

ПФК Ботев благодари на президента на БФС Борислав Михайлов и членовете на Изпълнителния комитет футболната централа за проявеното разбиране и взетото решение да се позволи на Любослав Пенев да съвместява работата си в националния отбор и Ботев Пловдив.

Ръководството на ПФК Ботев е убедено, че решението ще бъде от полза за развитието на клуба, националния отбор и българския футбол като цяло.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madmaxxxx
07.06.2014 09:34

Първа грешна стъпка!!!! Почвам да ги броя! Когато взехме Мъри-Скумрията спрях да ги броя, когато му викаха името на стадиона.... Сега пък благодарим на Перуци, на изпълкома, въобще на всички патрони, че са ни оставили да имаме треньор!!!! Любо знам, че можеш, но сега няма как, ама ако решиш - почвай с голямата ножица да режеш в Ботев, аз съм с теб. Само да те надуша (а вече мирише), че даваш дупе на Перуката или някой друг "масон" - няма да ме имаш като подкрепа. До тогава - успех, изкърти ги!!! Цяла България е насрала гащите сега, щото теоретично ставаме огромни с този велик човек в нашия щаб!!!!

Lupii
07.06.2014 09:52

*lol**lol**lol**lol**lol* големи сте особено фенове на Ботев-ЦСКА едновременно *lol**lol**lol**lol**lol* сигурно когато играят едни срещу други си за който бие *wonder**confused**lol**lol**lol**lol**lol* Големи фенове сте тия *joking*