От Ботев започнаха с похвалите към Пенев

18:47
От Ботев започнаха с похвалите към Пенев
Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Тервел Златев обсипа с похвали новия старши-треньор Любослав Пенев. Златев заяви, че той е един от най-успешните български треньори през последните години, който може да извлече максимума от футболистите в България.

"Той беше нашият първи вариант. Благодарен съм му, че изяви желание да работи за Ботев. Предстои в рамките на уикенда да се уточнят всички детайли около договора. Никой няма да загуби от това. И клубният футбол, и националният отбор ще спечелят. Плановете са представени. Димитров и Стоилов имаха подкрепата от собственика, но те взеха друго решение", добави Златев малко преди началото на тренировката на отбора в Коматево.

"Това е един от най-успешните български треньори през последните няколко години. Ще подобрим отношението и с феновете, ще покачим нивото като цяло. Апелирам феновете –да си подадем ръка - един отбор, една победа!", добави Златев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Turek
06.06.2014 21:03

Хмм и какви са успехите на Любослав Пенев , че да е един от най добрите български треньори през последните години? Определено се говорят глупости. Пенев е амбициозен но засега няма никакви успехи.

medno
06.06.2014 20:02

Само не разбрах как ще подобри отношението с феновете г-н Златев. Иначе останалите заявки са ясни. Жестоко е сгрешил ако мисли да ги възпита, защото безвъзвратното им лошо възпитание на поне половината фенове на Ботев е до живот и ще правят глупости независимо от играта на отбора.

Jason_Scotland
06.06.2014 19:20

Все още съм втрещен и неподвижен от това решение ... Ей Богу*surprized**surprized**surprized*