Сираков представи биографичната си книга

18:15
Сираков представи биографичната си книга
На бляскава церемония, изпъстрена с лица от спорта, хайлайфа и музикалната сцена, Наско Сираков представи биографичната книга - "Наско Сираков Единакът", написана от Павел Колев.

На събитието присъстваха – президентът на БФС Борислав Михайлов, Валентин Михов, ансамбълът по художествена гимнастика, както и много други известни персонажи от музикалния, спортния и телевизионния елит.

"Хората ще научат много истина за Наско Сираков от тази книга, защото за мен се написаха толкова лъжи през последните години. Това е едно от нещата, които ме подтикна да направя този проект. Това произведение може да бъде препоръчана не само за един млад футболист, а за всеки млад спортист, който иска да постигне много в спорта. Ние раснахме в съвсем друго време и предизвикателствата пред едно дете бяха съвсем малко. Сега децата имат прекалено голям избор. Ние можехме да се преборим и да бъдем по-различни само чрез спорта. Не гарантирам, че книгата ще ви хареса, но това е истината за Наско Сираков. Имаше много неща, които не ми се искаше да споделям, но нямаше как. Първият том е до заминаването ми в Еспаньол, а продължението ще ви грабне още повече", каза Сираков след представянето на автобиографичния роман за него.

Автобиографичният роман за Наско Сираков е по идея на съпругата му Илиана Раева, уточни авторът на книгата Павел Колев. Раева е искала да направи изненада на Сираков по повод 50-годишнината му и по тази причина се е свързала с Колев. Авторът призна, че близо 95% от фактологията в книгата е истина, а художествената измислица е едва пет процента. Ще има и втора част на книгата, която се очаква да излезе скоро, но все още е в процес на подготовка, обеща пресаташето на БФС.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация