От Милан готови да продадат Пирло

14:50
От Милан готови да продадат Пирло
Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че от клуба са готови да продадат Андреа Пирло, но само при добра оферта.

Както е известно, халфът е желан от Челси, но досега в щаба на "росонерите" изглеждаха непоклатими в желанието си да задържат дългокосия дефанзифен полузащитник.

"Вижте, по принцип Пирло не се продава, но при добра оферта е напълно възможно да го пуснем. Все пак, говорим за бизнес", коментира Адриано Галиани пред италианските медии.

Наскоро бившият футболист на Интер заяви, че иска да завърши кариерата си на "Сан Сиро", но сега е възможно да бъде принуден от шефовете на клуба да напусне, ако Челси удовлетвори финансовите амбиции на Берлускони и Галиани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

apis1
25.06.2009 15:50

Неста ще бъде запомнен с безкрайните си контузии.Малдини е човека.А колкото до средната възраст на отбора да доста стари са ,но винаги има полза от играчи като Пипо.Голяма грешка направиха ,че продадоха Гуркоф на Бордо за сметка на резервата Роналдиньо.Колкото до трансфера на Пирло,не мисля ,че ще излезе нещо той не е играч за такова първенство горе долу като фабрегас ще е в Реал Мадрид му е мястото.

ACMilan22
25.06.2009 15:43

Еи вече почвате да дразните с вашите "вазрастови граници" кажете ми по-велик защитник от П.Малдини от А.Неста това са имена които никога няма да бадат забравени!

Dagoberty
25.06.2009 15:29

ей мартотот,я ходи да се прегледаш някъде.Кой са тези 38-39 годишни играчи,нашата легенда се отказа и това чувствително,намали средната възрастова граница.Гледай си твоят отбор

martototo
25.06.2009 15:18

Ххахаххаха тия момчета са решили да се освободят от " младите таланти " хахаха защото Пирло е младока на отбора с крехката си възраст от 30 години на базата на другите 34-35-36--37 ходишни пенсионери *joking* НЕ ТАКА ГАЛИАНИ тва е талантлив млад играч *devil*