Орлин Старокин пред трансфер в Казахстан

11:21
Орлин Старокин пред трансфер в Казахстан
Орлин Старокин от Левски е пред трансфер в казахстанския Иртиш. Универсалният защитник е желан от миналогодишния "син" екзекутор в първия предварителен кръг на Лига Европа и дори вече има издадена виза за бившата съветска република.

Иртиш се интересува от още двама от "А" група. Целите са "пловдивските" бразилци Вандер Виейра (Ботев) и Диего (Локомотив). Преговорите са в напреднала фаза и е много вероятно тримата футболисти скоро да отлетят за азиатската страна, която е член на УЕФА.

Странно, но в Левски вчера не знаеха, че Старокин заминава за Казахстан. Юношата на ЦСКА има договор с "Герена" до 30 юни 2014-а.

Универсалният футболист имаше срок до понеделник да реши дали приема офертата за нов контракт. И ако не е съгласен да скъса настоящия договор и така да се размине с юнската заплата. Но нито спортният директор Георги Иванов, нито изпълнителният шеф Константин Баждеков бяха известени за казахска дестинация за Старокин. По правилата на ФИФА играчът имаше право да преговаря с друг клуб още от 1 януари 2014-а.

Старокин се превърна в един от най-добрите футболисти на Левски в последната година и заслужи да бъде капитан в едно от вечните дербита срещу ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

veseli4o
05.06.2014 19:26

Заслужава в по силен тим и сносно първенство,много нисък критерий за жалост!Качествата му са добри и заслужава по добра съдба!

eelche
05.06.2014 13:24

Хахаха,да си го ползват със здраве!

suchmo
05.06.2014 12:59

Е поне ще отиде в по добър отбор!

hoffi
05.06.2014 12:34

Т'ва малко не ми се вярва. Старокин обича отбора, а и феновете го обичат! Не виждам, защо се иска да напуска и то за да играе в казахстан..

hoffi
05.06.2014 17:14

Съмнява ме феновете им да са като нашите, това имах в предвид, а не "класата" на първенствата. А и точно Старокин, който след почти всеки мач идва до сектора, и поздравява всеки един, протегнал ръка, защото осъзнава в кой отбор се намира и какво значи любовта, на феновете към този отбор. Също така този човек си е спечелил уважението на всички, критични, фенове точно с тези жестове и сърцатата си игра. Пък вие продължавайте да сипете хейт и да използвате клиширани и заучени фрази.. *wink*

RMRM7
05.06.2014 15:37

В казахстан да не са по-зле от А група ? Що за не играе,поне няма да ги наричат евроидиоти