ЦСКА се цели високо, иска пропиляна надежда на Ман Юнайтед

09:45
ЦСКА се цели високо, иска пропиляна надежда на Ман Юнайтед
ЦСКА ще направи опит да привлече бивш играч на Манчестър Юнайтед, съобщава "Меридиан мач". Стойчо Младенов е харесал нападателя Манучо, който в момента е собственост на Валядолид. Тръгналият за големия футбол от червените дяволи играч има договор с испанците до юни, след което става свободен агент.

Националът на Ангола е изявил готовност пред своя мениджър да подпише с ЦСКА. На дневен ред обаче идва въпросът със заплатата на Манучо, която не трябва да надхвърля 15 000 лева. Все пак шансовете му да се съгласи да премине при армейците не са малки.

Звездата на Манучо изгря на Мондиал 2006, когато записа отлични мачове за родината си Ангола. След това той стана играч на Манчестър Юнайтед. След неуспешен опит да впечатли сър Алекс Фъргюсън, той е преотстъпен в Панатинайкос и Хъл Сити. През 2009 г. Валядолид плаща на Юнайтед 2,4 млн. лири за правата на играча. Но и в Испания не му върви и преминава под наем последователно в Буджаспор и Манисаспор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vasil53
05.06.2014 21:48

Този къде ли не е бил от всякъде са го изгонили , обиколил е Европа и накрая къде ? В България ! Ха-ха

titan25
05.06.2014 15:51

Голяма работа ще да е тоя Капучо *joking*.

gerrardksp
05.06.2014 11:13

Този е като в плаващи пясъци, потъва все повече и повече *lol*

Yang_G
05.06.2014 23:39

Те плаващите пясъци сами по себе си не потъват, но пък за разлика от това Суарез след мача със Кристъл Палас "потъна" в сълзи и за малко да се удави в тях, ама нали има огромен опит с "гмурканията" придобит с много упорити тренировки на тренировъчния басейн на "Анфийлд" и приложен след това на тревните терени из цяла Англия , та т'ва му помогна и оцеля, клетия!