Бербатов се завърна на стадиона в Благоевград

21:47
Бербатов се завърна на стадиона в Благоевград
След седем години Димитър Бербатов отново облече спортния екип с номер 9 и излезе на стадион "Христо Ботев" в Благоевград днес.

Голмайсторът на френския Монако игра в демонстративен мач заедно с бивши съотборници от ЦСКА в тима "Бербатов и приятели" срещу тима на Благоевград, в който влязоха бивши и настоящи футболисти на Пирин 1922.

Преди това Бербатов изгледа финалния двубой от Международния детски турнир по футбол в Благоевград, провел се под неговия патронаж. Шампиони станаха момчетата до 12-годишна възраст от гръцкия ПАОК, които си осигуриха първото място като надиграха след дузпи с 4:3 тима от Локомотив Москва.

Димитър Бербатов връчи купи, медали, грамоти и футболни топки отборите, класирали се на първите три места. Бербо раздаде стотици автографи на малките си почитатели и не отказа на никого снимка за спомен. Той бе следван неотлъчно от кмета на Благоевград Атанас Камбитов.

По време на демонстративния мач звездата на Монако бе бурно аплодирана на стадиона. Съотборници на червения отбор на Митко бяха Кючуков, Томаш, Мирчев, братята Пепи и Владимир Златинови. За зелените играха Бодуров, Манолев, Пиргов, Дяков, Попев, Бачев и Даскалов. Димитър Бербатов не е играл на "Христо Ботев" от 2008 година, когато облича зелено-белия екип в демонстративен мач заедно с баща си Иван и други ветерани от Пирин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация