Антонио Валенсия е свободен да избира

12:28
Антонио Валенсия е свободен да избира
Президентът на Уигън Дейв Уелън, заяви, че Антонио Валенсия ще има възможността да избере своя нов клуб. Шефът на "латикс" разкри, че в офиса на клуба са пристигнали няколко много добри оферти за футболиста и в момента всичко зависи единствено от самия Валенсия, който в момента е в почивка.

"Трансферът ще се осъществи, когато Антонио се завърне от ваканцията си. Той има думата, тъй като ние приехме няколко оферти в региона 14-18 милиона паунда. Имаше един клуб, който надцака другите с около 2 милиона паунда, но на тях им отказахме, тъй като Валенсия категорично не искаше да ходи там", коментира Уелън преди британските медии.

"Мисля, че той вече е направил решението си и аз предполагам, че знам кой отбор Антонио ще предпочете, но засега няма смисъл да издавам нещата.", допълни президентът на Уигън.

"Мисля си, че Антонио е страхотен футболист и би паснал добре и в Манчестър Юнайтед, и в Реал Мадрид, но той сам ще избере", каза още Дейв Уелън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

samomanutd
29.06.2009 09:26

ма той ве4е е преминал 76 хил заплата , 16 млн за уиган и валенсия е в ман юн дано му само се моля да запазат номер 7 за агуеро

elephant
25.06.2009 18:11

Дано не премине в Юнайтед ! Не е играчът за тоя отбор, имам чувството че ще му изиграе лоша шега.

beckham_07
25.06.2009 14:14

Така е.Там няма да може да играе освен ако някой не се контузи.ЮНАЙТЕД вианги е бил отбор който дава шанс на младите футболисти и ги развива по уникален начин!!!!!!!

samomanutd
25.06.2009 12:59

да идва на олд трафорд нема ко да праи в педал мадрид