Димитър Рангелов пред трансфер в Лудогорец

13:37
Димитър Рангелов пред трансфер в Лудогорец
Българският нападател на Люцерн Димитър Рангелов призна, че води преговори с ръководството на шампиона Лудогорец.

Очаква се националният ни състезател да замести голмайстора Роман Безяк, който почти сигурно ще напусне разградския тим през лятото.

" Лудогорец е апетитно място за мен, но все още няма окончателно решение за преминаването ми при орлите, заяви Рангелов пред "бТВ".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GrandeBarca
02.06.2014 23:00

Безяк от мача с Валенсия е пълна дупа..нищо не играе..повече пречи на отбора от колкото помага..като от 3 чисти положения той не реализира нито 1....а Кишада влиза..и на 2та минута е направил някой повратлив опасен пробив..разгирал е някой двоен пас..и на 5та мин е вкарал....той Беезяк мислите са му навсякъде ама не на към Лудогорец..май по-добре наистина да му вземат добра сума пари..и да се търси друг човек...скаутите на Лудогорец доказаха,че са добри. *smile*

The_Magic_10
02.06.2014 18:20

Вместо Безяк да махат Платини и done.Тъй като Платини най-не се вписва в състава.

toya.stava
02.06.2014 16:18

За да играят в ШЛ както искат трябва да не продават Безяк, а Рангелов е българин и това ми харесва да има повече българи, но да не продават Безяк !

tagen
02.06.2014 16:24

Безяк не е чак толкова добър колкото излезна последно време но въпреки това няма да го продадат защото те си искат за него 5 мил евро а те им дават 2 като си мислят че това са софиските грандове и веднага ще кажат че са съгласни *lol* а и на него му се играе в ШЛ