Представиха новите фигури в управата на Ботев

12:34
Представиха новите фигури в управата на Ботев
На връх 2 юни, на специална пресконференция, Ботев Пловдив представи новия изпълнителен директор на клуба в лицето на Тервел Златев и спортно-техническия - Димитър Димитров. Президентът на клуба и специалистите отговориха на медиите на въпросите свързани с развитието на клуба и школата.

"Назначението на Тервел Златев е дългосрочна стратегия, в която важни са подобряване дейността на скаутското звено", сподели президентът на Ботев Пловдив Иван Джиджев.

"Ботев се превръща в мисия и трябва да върнем отбора на върха, там, където му е мястото. Надявам се скоро да имаме поводи за положителни емоции и да донесем успехите, които прилягат на жълто-черния клуб", каза г-н Тервел Златев. Той благодари на г-н Цветан Василев за оказаното му доверие.

Димитър Димитров - Херо, пък бе откровен, че постът, който заема е нов за него, но работата му е позната. "Дойдох, за да помогна в израстването, както на първия отбор, така и на школата. Винаги съм се стремял да бъда коректен във футбола, мисля да продължа по този начин и ще работя с огромно желание в Ботев Пловдив", каза пред медиите специалиста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RoSKo0o0
02.06.2014 13:40

Честито влизане в Б група Ботев! Всички отбори, които е водил Херо в момента са в Б група *smile*

Bate_Mitko
02.06.2014 21:07

Щом казваш !!! Можеше поне да му прочетеш визитката, ама това сигурно е сложно за тебе! За това ето ти малко инфо Димитър Димитров – Херо е известен български треньор по футбол. Понастоящем спортен директор на „Ботев (Пловдив)“. Водил е още отборите на „Нефтохимик“, „Литекс“, „Велбъжд“, „Левски“, „Локомотив Пловдив“, „Нафтекс“, „Ал Насър“, „Черноморец“, „Амкар Перм“ и „Ал Кадисия“. В края на 90-те години работи като старши треньор на националния отбор по футбол на България.

pfcq
02.06.2014 12:58

Успех ! и дано имаме успехи в скоро време .)*smile*)))))))))))))))))))