Петев: Не знам бъдещето си, но Левски е губещ

14:42
Петев: Не знам бъдещето си, но Левски е губещ
Треньорът на АЕЛ Лимасол Ивайло Петев не даде красноречив отговор дали ще поеме Левски от новия сезон.

Специалистът се прибра днес, 1 юни, в България, след като вчера изпусна титлата на Кипър в последния кръг заради загуба с 0:1 от АПОЕЛ Никозия. Той призна, че е водил разговори с Георги Иванов-Гонзо, но не пожела да разкрие подробности.

"В последните 10 дни обаче не сме се чували. Имам действащ договор с АЕЛ и до един период ще стане ясно къде ще продължа кариерата си. По-конкретен отговор не мога да дам. Каквото и да кажа сега, ще бъде интерпретирано. Имам варианти и се надявам да избера най-доброто за мен", заяви Петев пред "ТВ7", след което добави, че обича България и някой ден отново ще работи у нас, но подчерта, че това може и да не е в Левски.

Бившият наставник на Лудогорец отново се върна към скандала от "Герена" през есента, когато беше съблечен от ултрасите на сините и прокуден от  стадиона. "Вече съм го забравил. Тогава загуби само Левски", лаконичен беше по темата Петев.

Накрая той коментира и изпусната титла в Кипър. "В спорта трябва да се научиш да губиш. Разочаровани сме, но през последните 8 месеца постигнахме добри резултати и АЕЛ ще играе в Шампионска лига, което не е малко. Престоят ми беше изключително важен за мен, защото натрупах безценен опит. Боли ме, че така изпуснахме титлата", допълни младият специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

myzrael
02.06.2014 22:16

Да си държат циганската перла гонзиньо - така за такива като мен си е супер. ФК Подуене с Патков и Говньо начело - мечтата на всеки цесекар *joking*

miro211
01.06.2014 22:17

Петев ако оитде в Левски ще е най- гяломата прсотоитя кяото мжое да напарви

nasko_iliev54
01.06.2014 20:44

Хора разберете че в големите отбори собственика спре ли да ти купува мачове и съдиите спрат ли да те подпират тренерите са пълна нула

manutd_forlife
01.06.2014 20:27

*lol**lol* Сега Петев не е струвал. Човека за 4 години е печелил първенството в което е участвал 3 пъти и е бил 2ри веднъж. Той щеше да ви оправи, ама щом предпочитате хора като Гонзо, така да бъде. Желая късмет на Ивайло и да отиде в отбор, който е по-добър от миналите му отбори и от отборите, които е проявил желание да помогне, но група хулигани са го изгонили без и те да знаят защо.

Chelsea86
01.06.2014 20:53

Щял да оправи Левски? И от къде си толкова сигурен? Да не си врачка? Стига глипости... Никой нямаше да успее да направи нещо в него момент със този състав. На едни не им се играеше, други бяха за парите, трети избутваха сезона... Можеше и нищо да не направи, всичко е само провокации, че щял да оправи отбора дрън-дрън! Не е слаб треньор, но където и да беше " Лудогорец и АЕЛ " навсякъде се носеше слух, че му редят състава. Нека да отиде в отбор без пари, и да го направи силен само от свободни агенти и ще го признаят всички. Но, вие само заради провокации го изкарахте, че е Моу, САФ, Анчелоти и Гуардиола 4в1...

nasko_iliev54
01.06.2014 20:22

Да бе да Като няма кой да ти курува мачове виж се какво преставляваш Едно нищо