Арбелоа се натиска за Реал Мадрид

10:41
Арбелоа се натиска за Реал Мадрид
Алваро Арбелоа е поласкан, че е свързван с Реал Мадрид и заяви, че би излъгал, ако каже, че ще остане със сигурност в Ливърпул през следващия сезон.

Реал Мадрид изрази интерес към Арбелоа по-рано тази седмица, като от "Белия балет" заявиха, че искат да подпишат и със съотборника му Шаби Алонсо.

"Това, че Реал Мадрид ме искат ме изпълва с гордост. Поласкан съм, след завръщането на Флорентино Перес те са огромен проект. Би било лъжа, ако кажа, че със сигурност ще започна сезона в Ливърпул", заяви Арбелоа пред "Марка".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

samomanutd
25.06.2009 21:02

е мн ясно тая год пак са на 3 или 4 место (ливърпул) ма арбелоа е болкук тва викам а и ливърпул е един от симвуите на англия един от 4 те

drusalin
25.06.2009 15:58

samomanutd едва ли ще могат да го повторят с тази селекция . Аз се учудвам как завършиха 2-ри в премиер девизиона с толкова много контузий и смяна на тренюри . Едва ли обаче ливърпул ще покажат същата игра .

samomanutd
25.06.2009 13:02

съгласен с ники ти как си се озовал в ливърпул ти си з а цска отивай си да игаре6 балет с кака и роналдо ма и тая год 6е има некой така да ви бие както ливърпул
Реал Мадрид 0:1 Ливърпул Ливърпул 4:0 Реал Мадрид

niki_kts
25.06.2009 12:06

Алваро,всички ние феновете на Ливърпул сме на ясно,че ти няма да започнеш новия сезон с фланелката на мърсисайдци! *wink* Ако Рафа успее да те продаде на Реал,това ще е добре за клуба,тъй като поне ще вземем пари за теб.Глен Джонсън е страхотен футболист и то с перспектива и мисля че бързо ще се адаптира към стила на игра на Ливърпул.Така че,евентуална продажба на Арбелоа няма да се отрази по никакъв начин на отбора ни!Успех в Реал,ако не там,някъде другаде!