Трансферен часовник (25 юни)

12:30
Трансферен часовник (25 юни)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в материала "Трансферен часовник", присъстващ в рубриката "Акцент". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.


► 21:24 часа: Шефовете на Рединг разкриха, че интересът към Кевин Дойл е голям и Уулвърхямптън не е фаворит за привличането на нападателя.


► 21:03 часа: Николас Бурдисо заяви, че изобщо не желае да напуска Интер, дори и ако е резерва през следващия сезон.


► 20:56 часа: Давид Вия отново категорично отрече всякаква възможност да заиграе в Англия през следващия сезон. Челси и Манчестър Юнайтед да си търсят други нападатели...


► 20:34 часа: Ръководството на Интер е отправило оферта от 23 милиона паунда за Дидие Дрогба, твърдят английските медии.


► 19: 58 часа: Реал Мадрид се е включил в борбата за подписа на Рикардо Карвальо. Интер досега беше фаворит за подписа на бранителя, но сега миланският гранд може да остане с празни ръце.


► 19:21 часа: Фиорентина е близо до финализирането на трансфера на Марко Маркиони от Ювентус. Според италианските медии, сделката ще е на стойност 2,5 милиона евро.


► 18:57 часа: Шефовете на Евертън са готови да привлекат бранителя на Нюкасъл Хабиб Бейе, който вече обяви решението си да напусне "Сейнт Джеймсис Парк".

► 18:42 часа: Литекс шокира противниците си като направи трансферен удар с Христо Янев.


► 18:28 часа: Президентът на Бордо Жан-Луи Триауд обяви, че Маруан Шамах ще преподпише своя договор с клуба и по този начин отрече спекулацията, че звездата на "жирондинците" е близо до трансфер в Арсенал.


► 18.15 часа: Бирмингам официално привлече Роджър Джонсън от Кардиф. Бранителят е струвал на "бръм" 5 милиона паунда, пише официалният сайт на новаците във Висшата лига.


► 18:02 часа: Франсеск Фабрегас обяви, че е напълно отдаден на Арсенал и днешните негови изказвания, публикувани в британската преса, са абсолютни лъжи.


► 17:47 часа: Сър Алекс Фъргюсън е поискал да върне Джузепе Роси на "Олд Трафорд", твърди британски таблоид.


► 17:31 часа: Андрий Шевченко желаел да бъде трансфериран в Рома, но досега интересът на "вълците" към украинеца е само неформален.


► 17:24 часа: Трансферът на Паоло Де Челие в Наполи е пропаднал, пишат медиите в Италия. Левият бек не договорил личните си условия с южняците, тъй като искал да играе в голям отбор като Юве.


► 17:13 часа: Президентът на Лацио Клаудио Лотито заяви, че има вероятност чешкият полузащитник на Ювентус Павел Недвед да прекара следващия сезон в неговия тим.

► 16:51 часа: Президентът на испанския шампион Барселона Жозн Лапорта е отправил официално оферта от 54 милиона евро към Валенсия за нападателя на Давид Вия.

► 16:32 часа: Агентът на Джърмейн Пенънт разкри, че крилото на Ливърпул ще напусне английската Висша лига през следващия сезон. Все още не е ясно кои отбори се интересуват от юношата на Арсенал.


► 16:23 часа:
Бирмингам е близо до трансфера на бившия футболист на Манчестър Юнайтед Куинтън Форчън.


► 16:16 часа:
Президентът на Порто Пинто Да Коща заяви, че няма никакво желание да приема оферта по-малка от 15 милиона евро за Али Сисоко. От Милан са готови да дадат максимум 10 милиона-сделка май няма да има...


► 15:59 часа:
Личният мениджър на Фелипе Мело отрече спекулациите за евентуален трансфер на неговия клиент в Ювентус.


► 15:47 часа:
Генералният мениджър на Реал Мадрид Хорхе Валдано разкри, че е напълно възможно играч на Барселона да бъде поредното ново попълнение на "Белия балет".


► 15:36 часа:
Агентът на Майкон заяви, че Манчестър Сити са отправили официална оферта за десния бек на Интер.


► 15:22 часа:
Мадридският вестник "Ас" твърди, че Самуел Ето`о със сигурност ще остане в Барселона, тъй като нападателят не желаел да преминава Манчестър Сити.


► 15:18 часа:
Джибрил Сисе в момента минава медицински прегледи в Атина. Нападателят вече е на 99% сигурен трансфер на Панатинаикос.


► 15:06 часа: Защитникът на Бордо Сюлейман Диавара разкри, че желае да заиграе в Олимпик Марсилия от новия сезон, но засега всичко още е в процес на преговори между двата клуба.


► 14:53 часа: Агентът на полузащитника на италианския Рома Симоне Перота заяви, че неговият клиент може и да премине в Байерн Мюнхен или Волфсбург.


► 14:34 часа: Ръководството на португалския Бенфика иска да вземе под наем нападателя на Реал Мадрид Хавиер Савиола.

► 14:23 часа: Сток Сити е много близо до трансфера на Дийн Аштън от Уест Хям, разкри президентът на "грънчарите" пред британските медии.


► 14:07 часа:
Нападателят на Милан Пиер Аубамеянг премина в Лил за една година под наем. 20-годишният футболист през миналия сезон бе преотстъпен в Дижон, където за 34 мача вкара 8 гола.


► 14:02 часа:
Адриано Галиани заяви, че Милан ще продаде Андреа Пирло при добра оферта от страна на Челси.


► 13:45 часа:
Реал Мадрид официално привлече Раул Албиол от Валенсия.


► 13:02 часа:
Каляри официално купи 50% от вратаря на Албинолефе Федерико Марчети. Стражът ще пази на сардинците през следващия сезон.


► 12:43 часа: Звездата на Твенте Марко Арнаутович разкри, че отчаяно иска трансфера му в Интер да стане факт.


► 12:36 часа: Ювентус ще се насочи към Фелипе Мело, ако днешните преговори за Гаетоно Д`Агостино пропаднат.


► 12:28 часа: Шефовете на Гремио са отказали офертата на Манчестър Юнайтед младия талант да мине пробен период на "Олд Трафорд".


► 12:21 часа: Филип Мексес няма намерение да напуска Рома и да преминава в Челси, заявява агентът на бранителя.


► 12:03 часа: Президентът на Уигън Дейв Уелън заяви, че Антонио Валенсия щe трябва да избира между два големи клуба за евентуалния си трансфер. Уелън също така добави, че "Латикс" са доволни от офертите за своята звезда и затова са оставили всичко в ръцете на играча.


► 11:46 часа: Според италианската преса един от най-добрите замести на Дзеко във Волфсбург би бил българският нападател на Манчестър Сити Валери Божинов.


► 11:33 часа:
Халфът на италианския Лацио Мурад Мегни е спряган за заместник на Накамура в състава на Селтик.

► 11:29 часа: Чуждестранен мениджър, който представлява нападателя на израелския МС Ашдод Димитър Макриев, бави финализирането на сделката за нападателя в Левски.


► 11:16 часа: Тимовете на Рома, Наполи и Фиорентина искат да привлекат в редиците си нападателя на Интер Хулио Рикардо Крус.


► 11:09 часа: Капитанът на Арсенал Франсеск Фабрегас заяви, че ще обмисли внимателно преместване в Реал Мадрид.


► 10:55 часа: Гръцкият гранд Панатинайкос е постигнал договорка с "черната котка" Джибрил Сисе и нападателя ще стане част от тима.


►10:49 часа: Президентът на Дженоа разкри, че "грифоните" искат да привлекат левия бек на Валенсия Емилиано Морети, за да подсилят още своя състав.


► 10:41 часа: Мениджърът на Астън Вила Мартин О\'Нийл е готов да отправи оферта на стойност 3 милиона паунда за нападателя на Барселона Ейдур Гудьонсен.


► 10:37 часа: Новият член на Висшата лига Бирмингам финализира сделката по привличането на еквадорския централен защитник Джовани Еспиноза.


►10:29 часа: Ръководството на Евертън е отказало офертата от 15 милиона паунда за Джолиън Лескът, но въпреки това трансфер на бранителя в Манчестър Сити все още е възможен. "Карамелите" са поискали 20 милиона паунда, което едва ли ще е проблем за богатите араби, които са собственици на "небесносините".


► 10:23 часа: Президентът на френския гранд Лион Жан-Мишел Ола призна, че води преговори с ръководството на Реал Мадрид Флорентино за трансфер на Карим Бензема.


► 10:12 часа: Бразилският нападател Луиш Фабиано отхвърли възможността да премине в Милан като заяви, че ще остане да играе поне още един сезон в отбора на Севиля.


► 9:58 часа: Легендата на българския футбол Христо Стоичков вече официално е старши треньор на южноафриканския Мамелоди Сундоунс.


► 9:41 часа: Киа Джорабчан, който държи правата на Карлос Тевес, разкри, че Манчестър Сити за момента е най-близо до подписа на аржентинеца.


► 9:27 часа:
Вратарят на Севиля Морган Де Санктис, почти сигурно ще премине в тима на Наполи.


► 9:12 часа: Защитникът на Валенсия Раул Албиол е поредният нов футболист на Реал Мадрид, пише "АС".


► 8:55 часа: Холандският полузащитник на Реал Мадрид Ройстон Дренте, е близо до трансфер в състава на Фиорентина.


► 8:32 часа: Глен Луувенс заяви, че няма намерение да напуска Селтик. Защитникът бе свързван с трансфер в Бирмингам, но явно бившият играч на Кардиф няма намерение да играе за отбор, борещ се за оцеляване в английския елит.


► 8:19 часа: Бившият халф на Арсенал Давид Гронден, който в момента се състезава за белгийския Мехелен, е в полезрението на Левски.


► 8:07 часа: Младият бразилски защитник Леандро Алмейда подписа с украйнския Динамо Киев за срок от четири години.


► 7:42 часа: Ювентус и Лион готвят бартерна сделка, като защитникът Фабио Гросо се очаква да стане играч на "бианконерите", а в замяна към Франция да потегли Мауро Каморанези.


► 7:15 часа:
Младият защитник на римските "вълци" Марко Мота, изрази задоволството си, че подписа нов договор с тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
25.06.2009 15:17

Адриано Галиани заяви, че Милан ще продаде Андреа Пирло при добра оферта от страна на Челси.
тия ще съберат една камара плеймейкъри - Лампард, Деко, Балак, Оби Микел и сега Пирло *stop* *wonder*

Sneijder_95
25.06.2009 14:56

и немога да разбера онее педерас Кристиано в реал ли е или не *sick*