Бербатов: Не съм Бил Гейтс, за да оправя ЦСКА

20:11
Бербатов: Не съм Бил Гейтс, за да оправя ЦСКА
Футболната звезда Димитър Бербатов се завърна на стадиона "Българска армия", но за да отличи детският отбор на Черноморец Бургас (деца родени 2002-а година).  Те спечелиха националния турнир "Данониада" и ще участва на световните финали за "Купа Данон" в Бразилия през ноември.
На финала малките акули с треньор Пламен Младенов обърнаха "Дунав" (Русе) от 0:1 до 2:1.


Ето какво сподели звездата на Монако след церемонията:

- Как се чувствахте сред децата?

- Аз съм бил един от тях. По същия начин изглеждах. Видях радост в шампионите от Черноморец и мъка при останалите. Но не трябва да навеждат глава и да продължават. Много ще се радвам, ако някое от тези момчета бъде на мое място.
 
- Какво става в Монако?
- Всичко е супер! Нещата си дойдоха на мястото. Доволен съм, че подписах договор за още една година. Помогнах на отбора през миналия сезон. Надявам се, че ще успея и през новия.
 
- Докато награждавате децата, има общо събрание на ЦСКА на вашия стадион "Българска армия"...
- Нямам представа какво се случва, далеч съм от тези неща. Имам човек, който ще ми предаде какво се случва.
 
- Купихте ли си акции?
- Може да съм си купил много преди останалите. Всичко, което съм сметнал за необходимо, съм го направил. ЦСКА е отборът, който ме е изградил като футболист. Не съм Бил Гейтс, нямам и магическа пръчка, за да оправя ЦСКА. Много хора трябва да помогнат. Аз съм професионален футболист. Трябва да се концентрирам върху работата ми. Половин България симпатизира на ЦСКА, половин България са цесекари. Който е имал желание да помогне, който обича клуба, си е купил акции. Не ме питайте повече за ЦСКА. Моята работа е да играя футбол. Когато спра, ще мисля какво ще правя. Сега съм съсредоточен върху представянето си на терена.
 
- Президентът на БФС Борислав Михайлов каза, че новите екипи на националния отбор биха ви седели много хубаво.
- Всички екипи, които съм носил, са ми седели хубаво.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари