Сейнт Патрикс - Дери Сити, спечелен

15:28
Сейнт Патрикс - Дери Сити, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. май: 7 познати от 20 мача - 35.0% успеваемост

Залог на деня за 30.05.2014 г.:



Сейнт Патрикс е един от най-класните и добре организирани тимове в Ирландия, като е действащият шампион на тази страна. Два поредни мача без победа за него гарантират висока мотивация днес и вероятно начало на нова положителна серия. Преди да пропусне да спечели предишните две срещи Сейнт Патрикс записа шест победи в седем мача и се настани в най-високата част на таблицата, като ще трябва да направи нов подобен положителен низ от резултати, за да се изкачи на първото място. Дери Сити спечели в последния кръг като домакин, но преди това в шест поредни двубоя не познаваше вкуса на победата. Освен това гостите са налегнати от криза предизвикана от контузии на много основни изпълнители. Без Бърн, Джарвис, Колинс, Бари, МакБрайд, Елеберт, Тимлин, Бърк и вратарят Галахар те нямат много шансове в този двубой. Дери е без шест защитници, а четирима от тях са основни.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.62

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kotov
30.05.2014 21:19

момчета някой дам и даде работещ линк за бет365 ще бъда благодарен

sami
30.05.2014 22:00

Виж си на лични!