Венци Христов остана без отбор

09:32
Венци Христов остана без отбор
Нападателят Венцислав Христов остана без отбор. Играчът бе преотстъпен в Металург Донецк. Оттам обаче се отказват да го задържат за постоянно. В Берое също не са склонни да търпят прищявките на футболиста, информира "Меридиан мач".

От ЦСКА засега си правят пас и не предприемат никакви конкретни действия. Към настоящия момент никой не се интересува от играча, а неговото желание е да играе в клуб от София. Христов е юноша на столичния Локомотив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rasho79
28.05.2014 15:32

Да идва в Славия!

crazy_rabbit
29.05.2014 11:07

В Славия определено ни трябва нападател, но не съм сигурен, че той е точния човек. Все пак е по-добре от Абушев...

RealMadridista
28.05.2014 12:48

още като го гледах в националния си личеше че е голямо дърво...

thc_bbc_666
28.05.2014 11:56

И аз така мисля, луд заек. Лично аз съм разочарован. Христов се помисли за голяма работа, реши, че е прекалено добър за Берое. Вместо да използва възможноста да се доразвие в отбор, където го уважаваха и обичаха и получаваше възможности, той сам се прецака. Какво да се прави- грешки на младоста, но уважение се печели трудно и бавно, а се губи бързо и лесно. Това е което той направи и лично аз като фен на Берое, въпреки, че си обяснявам поведението на Христов, не бих му простил и не бих искал пак да играе в Берое. Той се прояви като самонадеян неблагодарник и сега ще си плаща за действията. Дано по-малко млади играчи попадат в този капан на себелюбието и арогантността....
*cool*

crazy_rabbit
28.05.2014 10:45

Тоя нали беше голям играч ? Въшльо ! В Берое си имаше ВСИЧКО, той тръгнал да се прави на Пеле...