Моузес: Нигерия може да стигне до полуфинал

20:14
Моузес: Нигерия може да стигне до полуфинал
Играчът на националния отбор на Нигерия Виктор Моузес вярва, че тимът му може да достигне до полуфинал на Световното първенство в Бразилия.

"Вярвам, че можем да достигнем до полуфинала. Ние имаме сплотен колектив и внимателно изпълняваме указанията на треньора. Мисля, че това ще е ключът към успеха. Лидерите на тима се разбираме идеално и това ще ни бъде от полза. Да играя на Световното първенство ще помогне на мен и на много други добри футболисти", каза Моузес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sakata_97
27.05.2014 21:11

Какъв полуфинал бе брачед,аз си мисля,че ще спечелите Световното*joking**joking**lol*

GrandeBarca
27.05.2014 21:08

Кот'Д Ивоар правят лудница....това е един от последните шансове на Дрогба и компани..някой Африкански отбор ще направи сензация...и като ги изреждаме...Камерун имат играчи Етоó,Уебо,Мбиа,Шеджу,Асу Екото,Макун,Абубакар..ама няма как да излязат от групата...Нигериа..не..Босна е на 1/4 финал ще видите...и Аржентина излиза..а Алжир..няма как да се набут след като са в група с Белгия,Русия и Кореа..иначе имат играчи де: Бентале(Тотнъм),Фегули(Валенсия),Гулан(Наполи)/..а кой друг Африкански,а Гана..не Германия и Португалия излизат от тая група..само Кот'Д Ивоар е в така по приемлива група..но попрнцип това е най-завързаната група откъм интрига..няма изявен фаворит и аутсайдер и 4та отбора са с шанс за 1во и за 4то място..ама мисля,че Колумбия и Кот'Д Ивоар излизат..Япония иамт добро отборче ама няма да могат..даже миля,че ще останат и зад Гърция...поменте това от мен Босна и Кот'Д Ивоар ще са измежду 1/4 финалистите..бутайте ми палче надолу..ама това ми е мнението *wink*