Ван Перси: Искам да играя до 40 години

19:09
Ван Перси: Искам да играя до 40 години
Нападателят на холандския национален отбор и Манчестър Юнайтед Робин ван Перси изрази желанието си да играе поне до 40-годишна възраст.

"Искам да играя колкото се може по-дълго за националния отбор. Ако зависи от мен, бих играл поне до 40 години. Ван Гаал е страхотен. Аз съм много доволен от цялата тази ситуация, тъй като не съм имал такава връзка с мой треньор, каквато имам с него. Разбираме се фантастично през последните две години. Ще работим отлично с него", заяви Ван Перси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bayo45
28.05.2014 15:53

Е еее ,Перси,я намали малко броиката чоджум.Аз пък исках да върша оная работа до 69,но вече не може.Тая рабата е за младите затова съм се примирил.Така,че и с тебе вероятно ще се получи същото.Ти играи сега за да излезе М.Ю.от батака в които го вкарахте а за 40–те не мисли мои бивш човек.Това от дедо.*wink*

podolski.9
28.05.2014 15:52

Фен съм от 2006. Да, не е много време, но просто като видях Перси и си знаех че ще стане голям нападател..

podolski.9
27.05.2014 19:34

Всеки път като видя РВП и ме хваща яд.. беше ми идола в Арсенал, можеше да стане легенда по-голяма и от Анри даже... съмнява ме парите да са проблема, просто искаше трофеи. А за темата, дано играе доста време. Аз съм един от малкото фенове на Арсенал, които го искат обратно. Все си мисля че ако се върне и направи силни сезони и дай боже вземем трофеи би си отмил името като "предател".

red_army_10
27.05.2014 23:00

Винаги ще си остане предател. Самият факт, че казваш, че би му простил показва, че може би си скорошен фен на клуба. Лично на мен РВП ми бе любимият играч още от 2009-та някъде, а бе контузен тогава. Много му харесвах стила на игра, уменията му и т.н. Но повярвай ми никога няма да му простя за това, макар че вече няма значение, ние спечелихме трофей и вървим напред, с хора напуснали клуба по подобен начин, няма нужда да се занимаваме. Колкото до това да играе до 40 години за националния - това е мечта за всеки футболист. Идва един момент обаче когато трябва да се отдръпнеш и да дадеш шанс на по-младите, точно какъвто и ти си получил в началото на кариерата си. Мисля че РВП разбира това напълно, вярно е и че освен него и Хунтелаар холандците май нямат на кого да разчитат в нападение, така че е възможно двамата да поиграят още няколко години за Холандия.

dzhalev_71
27.05.2014 19:25

Искам да играя и бих играл са две коренно различни неща.