Димитров: Това е огромно разочарование за мен

16:59
Димитров: Това е огромно разочарование за мен
"Това е огромно разочарование за мен, мислех, че имам големи шансове тук", коментира българският тенисист Григор Димитров, след като отпадна още в първия кръг на Ролан Гарос.

Димитров загуби двубоя си с хърватския гигант Иво Карлович с 4-6, 5-7, 6-7(4) за малко под два часа и по този начин приключи участието си на турнира още в първи кръг. "Никога не е лесно срещу Иво. Това е огромно разочарование за мен, мислех, че имам големи шансове тук. До този момент се представях добре на клей кортове", сподели Гришо след двубоя.

"Той игра много добре. Игра финал в края на миналата седмица и бе много уверен. Сервира много силно, но всъщност бе стабилен по целия корт - ударите му бяха много добри. Имах много трудна задача днес, защото всичко му се получаваше. Не успях да намеря ритъма си и не можах да се възползвам от нито един от малките шансове, които имах в мача", допълни 12-ят в световната ранглиста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toya.stava
27.05.2014 18:48

Гришо да си земе поуката от този мач и да няма подценяване. Горе главата това е най-важното след загубата от нея може да спечелиш много повече от колкото да запишеш победа. От него зависи да си земе изводите.